[MT İzmir] 23 Haziran Marmok Festivali Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte biz de bunu diyoduk zaten Karakız.Marmaristen bi İstanbul turu derken...:)
Gitmiyeceğim diyen sen.....
Biz adama böööyle itiraf ettiririz....:queen: :queen: :queen:

dostdark' Alıntı:
Yusuf abicim ya birgün sadece seninle içmek için adanaya geleceğim:rendeer:
bize de haber ver de kalabalık yapmıyalım bari, olura bizim de gitmek gibi bi niyetimiz var zaten.:queen: :queen: :queen:
Şu gezideki pankart olayı hepimizi bitirdi. Kılıç balığı ile oturup Kılıçbalığı ile kalkmaya başladık.Kulakların artık devamlı çınlıyodur.:rendeer:

okram' Alıntı:
bize de haber ver de kalabalık yapmıyalım bari, olura bizim de gitmek gibi bi niyetimiz var zaten.:queen: :queen: :queen:
Şu gezideki pankart olayı hepimizi bitirdi. Kılıç balığı ile oturup Kılıçbalığı ile kalkmaya başladık.Kulakların artık devamlı çınlıyodur.:rendeer:
:rendeer: Dostum zaten istanbul izmir ankara veya türkiye kalmadıki MT olduk hepimiz ben izmirde yolda kalsam internet de seni arayayıp yardım istemiyecekmiyim:salut:

Sevgili Dostdark, Takılayım bi dedim hınzırca.:pr:
Yardım istemezsen darılırım zaten.
Görüşmek üzere:rendeer:

okram' Alıntı:
Sevgili Dostdark, Takılayım bi dedim hınzırca.:pr:
Yardım istemezsen darılırım zaten.
Görüşmek üzere:rendeer:
:rendeer: Görüşürüz dostum biz hepimiz kardeşiz:cat: kızmak yok makara var
İzmirdeki arkadaşlara selam:rendeer:

malesef ctsi de çalışıyorum,çok isterdim gelebilmeyi:pr: ,hayırlı yolculuklar arkadaşlar:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
bi ara gene bi gezi vardı marmarise 10-15 kişi geliniyodu 2 kişi geldi bu öle olmaz işallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar siz bendenmi kaçıyorsunuz neyapıyorsunuz anlayamadım 12 mayısta ben denizliden ailemi ve sizleri ve güzel izmirimi ziyaret için yola çıkıyorum kaç kez yazdım yoksam haberiniz yokmu allaala :pr:

neyse ne isterseniz yapın:) ya bende cengiz abimi ziyaret ederim

Son düzenleme:
arkadaşlar cuma değil perşembe günü desenizde her yol kuşadası :cat: izmir mt yağmur çamur dinlemez. Yanlız biraz önce arkadaş içki almak için motorun anahtarını aldı sağlam gelirse (acemi) ben varım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BBRR' Alıntı:
bi ara gene bi gezi vardı marmarise 10-15 kişi geliniyodu 2 kişi geldi bu öle olmaz işallah

abi gecen sefer eğzost kopuktu benim, motor arızalıydı yani, hem ortalığı bulandırmaya çalışanlar vardı biliosun, inş bu sefer yanındayım...

kazasız belasız tam takım, arızasız gelebiliriz inş... :cat:

bekle bizi marmaris geliyoozzzzzz :rendeer:

bahtiyar kardeşim 3 kişide olsa 4 kişide olsa biz gideriz ortamı ayarlarız geri kalanlarıda karşılarız öyle olmazmı, olmaz heralde :pale:

dostdark' Alıntı:
Yusuf abicim ya birgün sadece seninle içmek için adanaya geleceğim:rendeer:
ya dostlarım yeterki siz gelin içmek nedemek itiniz olur.artık mt adana,mtizmir ,mt ist.kalmadııııı
mt tr var
MT TR varrr biz dostuz herzaman burda bi eviniz var kılıçbalığının evi her mt liye açık:rendeer: :cat: :) :mrgreen: :) :) :)

sevgili, kılıçbalığı ve dostrak

tadı yok sizsiz içilen ne rakının ne biranın, kalmadı tesellisi ayrı kalmanın.
lütfen şundan emin olun masamda iki kadeh fazla olacak içleri dolu belki tadını alamayacaksınız ama kadeh sesleri kulaklarınızda çınlayacak.
sizleri seviyoruz.

kuvva' Alıntı:
sevgili, kılıçbalığı ve dostrak

tadı yok sizsiz içilen ne rakının ne biranın, kalmadı tesellisi ayrı kalmanın.
lütfen şundan emin olun masamda iki kadeh fazla olacak içleri dolu belki tadını alamayacaksınız ama kadeh sesleri kulaklarınızda çınlayacak.
sizleri seviyoruz.
İtebu ya işte bu dostluk bu kardeşlik bu.
İnan içmiş kadar oldum dostum.biz böyle kenetlendikten sonra kimse sırtımızı yere getiremez:rendeer:
İzmir e sevgilerrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar