[MT İzmir] 23 Haziran Marmok Festivali Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vayyy beee.Bizde 13 Mayıs günü Antalyadan Fethiye istikametine motorize07 olarak gezi düzenleyeceğiz.Fethiyeye yaklaşık 1 saatlik mesefe.Gönül isterdiki Marmariste buluşalım ama ilerleyen zamanlarda neden olmasın.Ayrıca 30 Nisanda İzmirdeydim ama İzmir tayfası Kuşadasına kaçmış.

okram' Alıntı:
Acemiliğine veriyorum:pr:
Modlar arası yolculukta bu kadar uzunluk az bilem:cat:

Yaw ben yoldan bahsetmiyorum. Süre çok uzun. Evden 2 gece uzak kalmak imkansız. Yoksa ben sabah gidip akşam gelmeye bile razıyım yol yapmak için.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün akşamki toplantımızda alınan ortak karar doğrultusunda marmaris gezimizin kesin tarihi 2 haziran olarak belirlenmiştir....

Sebepleri ........ - 19-21 mayıs arasındaki urla da yapılacak olan moto festival
- Ekonomi :p

EgeKnn' Alıntı:
Dün akşamki KSK toplantımızda alınan ortak karar doğrultusunda marmaris gezimizin kesin tarihi 2 haziran olarak belirlenmiştir....

Sebepleri ........ - 19-21 mayıs arasındaki urla da yapılacak olan moto festival
- Ekonomi :p
:silent: :silent: :silent: :silent: :silent:
Acaba kimilerinin ortaklık hisseleri genel kurula katılıma yetmiyomu ne???:p

abi sen başka bir toplantıdamıydın dün akşam KSK olayı değil bu dün akşam ekoda konuşuldu aynı hisseye sahip olduğunuz cengüsss de konuşmadaydı hatta haziran başı dedik hep beraber

Ha Ha Ha:p
Sen de hemen atlıyon be kanka:p
ben yazmasam yazacağın yok :pr: :pr: :pr:

abi valla bende gelecem bu sefer madem toplantılara gelmıyom dıe gruba adım yasılmıyo belkı gezıye gelınce yazarsınız :) neyse bı aksilik olmassa bende aydından katılacam sıze sevgıler

okram' Alıntı:
Ha Ha Ha:p
Sen de hemen atlıyon be kanka:p
ben yazmasam yazacağın yok :pr: :pr: :pr:

kefal sen herşeye atlarsın :mrgreen: ( tefal )

Şaka bir yana,
Tarih olarak iyi bir tarih 2 haziran.
Yine geceden çıkılıcak galiba.

arkadaşlar hafta sonu hava durumunu kontrol edin öle çıkın yola Marmaris gezisi Marmaris rezilliği olmasın sonra

geceden çıkılacak mangal gittiğimizde hazır olacak barış ateşi diri tutacak yelleyecek sahildeki dükkanının önünde yakacak...

:cherry:

poseidon_20' Alıntı:
arkadaşlar hafta sonu hava durumunu kontrol edin öle çıkın yola Marmaris gezisi Marmaris rezilliği olmasın sonra
Mt [İZMİR] selde de çölde de eğlenmeyi bilir....:p
Mt [DENİZLİ] de katılmayı düşünür mü acaba?

yaarkadaşlar nie böyle yaptınız ya benim sınavlarım var o tarihte ve marmaris gitmeyi çok istediğim bi yer nie yaptınız böleeeee :salut:

Süper Moderatör (BBRR)
EgeKnn' Alıntı:
geceden çıkılacak mangal gittiğimizde hazır olacak barış ateşi diri tutacak yelleyecek sahildeki dükkanının önünde yakacak...

:cherry:
sen kışın gördüğün gibi sanıyosun ama malesef sahil açıldı ...ama tükkanın arkasında yakarız önünde yeriz denize biraz uzak olacak ama (ölçtüm tam 11m:cherry: )

11 mt önemlimi kanka yaw senle olalım dağın başında olalım :p

arkada pişirirsin önde biz yeriz ehehehe :cherry:

ddd

KARAKIZ' Alıntı:
yaarkadaşlar nie böyle yaptınız ya benim sınavlarım var o tarihte ve marmaris gitmeyi çok istediğim bi yer nie yaptınız böleeeee :salut:
sen gelmeyesin diee yaptılar karakız ben de toplantıdaydım konusurlarken duydum:cherry:

maniaclee' Alıntı:
sen gelmeyesin diee yaptılar karakız ben de toplantıdaydım konusurlarken duydum:cherry:

biliodum saten beni istemediklerini :p umarım sınavlarım olmazda bende gelirim çok istiyorum çünkü marmarise gitmeyi

arkadaslar gezı tarıhı benım ıcın de cok guzel oldu bı aksılık cıkmazsa beraberızzz yok sa 14 mayısta nobetcıydım vallaha kahrolmustum gelemıyom dıye..(bu arada 14 mayısta nobetcı eczaneye ıhtıyac olursa yada yolu atakent'ten gecen arkadas olursa beklerım cay kahve ıcmeye mavısehır saglık eczanesı atakent meydanda hemen )

BBRR' Alıntı:
sen kışın gördüğün gibi sanıyosun ama malesef sahil açıldı ...ama tükkanın arkasında yakarız önünde yeriz denize biraz uzak olacak ama (ölçtüm tam 11m:cherry: )

gönül ne kahve ister, ne kahvehane,
gönül bir dost ister, kahve bahane
seninle tanışmayı uzun zamandır istiyorduk inşallah görüşürüz.
sevgilerimizle,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar