bize de haber ver de kalabalık yapmıyalım bari, olura bizim de gitmek gibi bi niyetimiz var zaten.:queen: :queen: :queen:dostdark' Alıntı:Yusuf abicim ya birgün sadece seninle içmek için adanaya geleceğim:rendeer:
:rendeer: Dostum zaten istanbul izmir ankara veya türkiye kalmadıki MT olduk hepimiz ben izmirde yolda kalsam internet de seni arayayıp yardım istemiyecekmiyim:salut:okram' Alıntı:bize de haber ver de kalabalık yapmıyalım bari, olura bizim de gitmek gibi bi niyetimiz var zaten.:queen: :queen: :queen:
Şu gezideki pankart olayı hepimizi bitirdi. Kılıç balığı ile oturup Kılıçbalığı ile kalkmaya başladık.Kulakların artık devamlı çınlıyodur.:rendeer:
:rendeer: Görüşürüz dostum biz hepimiz kardeşiz:cat: kızmak yok makara varokram' Alıntı:Sevgili Dostdark, Takılayım bi dedim hınzırca.r:
Yardım istemezsen darılırım zaten.
Görüşmek üzere:rendeer:
alestevardiya' Alıntı:Barıs abi hic yorum yazmamıs heralde mangal hikaye oldu![]()
BBRR' Alıntı:bi ara gene bi gezi vardı marmarise 10-15 kişi geliniyodu 2 kişi geldi bu öle olmaz işallah
ya dostlarım yeterki siz gelin içmek nedemek itiniz olur.artık mt adana,mtizmir ,mt ist.kalmadıııııdostdark' Alıntı:Yusuf abicim ya birgün sadece seninle içmek için adanaya geleceğim:rendeer:
Acemiliğine veriyorumderin' Alıntı:Çok uzun...::saad::
İtebu ya işte bu dostluk bu kardeşlik bu.kuvva' Alıntı:sevgili, kılıçbalığı ve dostrak
tadı yok sizsiz içilen ne rakının ne biranın, kalmadı tesellisi ayrı kalmanın.
lütfen şundan emin olun masamda iki kadeh fazla olacak içleri dolu belki tadını alamayacaksınız ama kadeh sesleri kulaklarınızda çınlayacak.
sizleri seviyoruz.