[MT İzmir] 23 Haziran Marmok Festivali Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burcu senin için sürekli alt yazı yada fax geçmek gerekiyo başka türlü anlaşamıyoz :p

aklımı istanbulda bıraktım da ondan anlıyamıyorum kenan kusura bakma

gezi

arkadaşlar beyavuuu

niye cumadan çıkılıyo kineeeee:pale:

cumartesi çalışanınıs yokmu hiç aranısdaa

ben katılamicam heralde ozaman

size çok ii eglenceler

güzel olucaktır eminim:cat:

ınsallah cumartesı bende ızın alabılırım cuma aksam ı cıkılması benım ıcınde sakatlık yaratabılır. bakalım nasıp kısmet

vallaha nazar değmesin emi izmir mt e

gelemiyorum ama size ii eğlenceler işallah bir aksilik çıkmaz. bedenim burada çalışıyor olacak ama ruhum sizinle :rendeer:

benim içinde eğlenin.fazla içmeyin yollara dikkat edin :bounce:

Tornedo' Alıntı:
Abi ben bu topiği anlamadım biri aydınlatırmı :silent:
Akşama ben birebir anlatırım. Beni toplantıda bul.:bounce:
BBRR kardeşim de anlatabilir:cat:

APV41' Alıntı:
PADİŞAH FERMANIDIR değiştirilemez iyi yolculuklar :bounce:

bu gezi gerçekleşecek ancak marmok motosiklet festivaline denk getirmek amacımız

bu arada APV41 padişah kim senmi?? Vezirlerini de açıkla da bilelim bu ara esprilerin çoğaldı

Forumdan Uzaklaştırıldı
espirilerin arkasında herzaman bir gerçeklik payı ararım ben...

ateş olmayan yerden duman çıkmaz; espiri yapılan şeyin konusuda gerçekliğe yakın olduğundan yapılır kanatindeyim.. bana espirileriylen yaklaşmaya çalışan insanlardan istemeden veya farkında olmadan uzaklaşıyorum çünkü hayatımda hiç hoşlanmadığım insan grubudur böle geyiklen karışık gülerek sohbet etmek hoşuma gitmez. özellikle espitüel arkadaşlara nefretim çoktur

bugüne kadar kimseylede bu yüzden dolayı tartışmadım fakat kendimi hep bir adım geri çekmişimdir.... ...

arkadaslar ne oluyo bole ya konu baska baska yerlere saptırılıyor ne gerek var bole seylere ya, bahtıyar sen ne anlatıyon kardesım ne yapmaya calısıyonuz sız kenan yaz suraya bı uyarı topıgın havası degıssın ya olmaz kı bole kımse kımseyle konusmak zorunda degıl sevmek zorun da da degıl ama ama bence bunun yerı de burası degıl....yakısmıyor bıze bunlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende onu diyom zaten yaf, zaten herkes aynı şeyi konuşuyorda hep aynı şey yapılıyor. bende doldum artık, biraz patladım kusurabakma kardeşim

bunun yeri bura değil akşama gel konuşalım....

ıste senden de bole bır buyukluk beklenırdı helal olsun... aksama gorusuruz opuyorum
konuyuda degıstırmemıs olalım barı su festıval ne zaman sa kacalım ya hatun da hazır ordayken benımle beraber marmarıse gelen arkadaslara marmarıstekı artcılar benden :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi marmok festivaliylen denk düşürmeye çalıştığımız için bu tarih ertelendi ben söyleyeyim şimdiden... yani ayın 2 sinde gidip sonra birdaha marmok a gidiceğimize ikisini bir kapıdan çıkaralım dedik oke anlaşılmıştır inş, levent abi arkam dolu kardeşim gelicek gelmeseydi kesin seni alırdım....

allah razı olsun nevzatım dusunmen bıle yeter ben makara yapıyom acındırıyom kendımı ben otobusle gelırım sagol dusunmen yeter

Evet arkadaşlar :bestmt: [izmir]

23 Haziran cuma akşamı saat 18.00 gibi yola çıkıp gece marmariste olsak ve cumartesi tam gün pazar yarım gün marmarisin tadını çıkarsak diyorum....... MARMOK Motosiklet festivali ne katılmış olur hemde barış kardeşimizi ziyaret etmiş oluruz

İstanbuldan yola çıkarak 23 haziran cuma sabahı izmire gelecek olan ve saat 08.00-09.00 arası marmarise hareket edecek olan istanbul ekibi ile bende marmarise yola çıkacağım... cuma günü çalışan genel çoğunluk cuma akşamı yola çıkacak şekilde saat ve buluşma yerini ayarlıyarak güzel bir organizasyon yapalım topiğe kayıtsız kalınmasın gelebilen ve gelemiyen arkadaşlar lütfen bildirsin liste yapıcam..!!!!

İstanbuldan geleceklerin listesi

- Skullhunter + 1 yenge :bounce:

- Leto

- Boy + 1 Yenge

- Bandit +1 Yenge

- Avedis

- Dangero

BBRR barış bizlere mangal yakacakmış :p

görüşleri aliim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Eveet 22. gecesi istanbuldan feribotla izmire gelecegiz 2.3 sabah 8:30 da izmir alsancak dayız. Güzel bir kahvaltıdan sona marmarise hareket edecegiz marmaris girisde tüm marmaris halkı ve BBRR abimiz kırmızı halılarla bizi karşılayacak ve günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşmada sonra mangal ateşini yakacak :)
Evet cuma günü marmok festival alanında çadırlarımızı kuracagiz festivale katılacak olan tum üyelerimizle birlikte oalcagiz.

Festival sonası istanbulda gelecek ekiple birlikte antalya turu yapacagiz bir sonraki haftada emok festivaline gidecegiz. Keyifli bri gezi olacak.

Marmarisde Görüşmek Üzere

BEN MARMARİSLİ BİR ÜYE SAYILARAK YAZ BENİDE LİSTENİN BAŞINA KENAN ABİ

artçılı gelmek konusunda ise tereddütlerim var hani artçılı dönmeyi engellemeyelim:p

lisdeteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar