gel tabı ugurcum her zaman beklerız. aramızda yenı arkadaslar gormek hosumuza gıder ..
TenTen35' Alıntı:Karakız aklıma gelmişken Kartlar sende kalmış sanırım. Toplantıya gelirken getirirsen hepimiz seviniriz. O kadar çok kartlığı ne yapıcaksın ki? Çalmak zorunda değildin söylesen verirdik:mrgreen:
leventkozcu' Alıntı:selam arkadaslar bende nasıp kısmet carsamba aksamı ordayım karakız bıldıgım kadarıyla sen karsıyakada oturuyorsun bende ıs cıkısı karsıyakadan dırek oraya gececem ıstersen beraber gıderız ama donus ıcın sana eslık edemıyecegım bastan soluyeyım ama bızım guruptan karsıyakaya gıden elbet vardır aksam onlarla donersın eger ıstersen. gelmek ıstersen buraya yaz ben cevap yazarım sana..
aşkııııııııım gelsene buraya ne güzel olur:joker:cenkmenderes' Alıntı:KARAKIZ'ım canım, ben de geleyim mi.. Eko'ya gitmeyeli yıllar oldu. İki bira da ben içerim))) Dönerken de seni kaçırırım :mrgreen:
gel abı gel kalyonun sol tarafından taksı duragının yanında gecebılecegın baya genıs bıryer var saygılarJourneyman_35' Alıntı:Merhaba sevgili dostlar...
Yarın akşam ben de en sonunda gelebileceğim toplantı olayımıza...
Umarım keyifli geçer...yaw, komik bi soru ama, belki de kıyamıyorum motoruma, öyle yükseklerden hoplatmıyorum zıplatmıyorum...
O Kalyon tarafında geçişteki zinciri açıyolar di mi ?
Gülmeyin ya...walla ilk defa motorla gelicem de o meydana....
Sevgiler, selamlar....
yeşil köşk çok güzel bi yer ama biraz pahalı sanki ne dersin arkadaşım nt fiyatları bilmiorum ama 1 porsiyon sosis tava (posiyonda 3-4 tane ufak sosis) ekim ayında 3,50 milyon duWallace' Alıntı:daha sakin mekan istersek önerim Ege Üniversitesi kampüs içindeki Yeşil Köşk. Park derdi yok, alkol, çay, kahve, yemek, açık hava da çimler üzerinde, ağaçlar altında. Düşünün kabul görürse ben ayarlarım.:bounce:
Bak önce istanbula geliyorsunn...........KARAKIZ' Alıntı:kenan beni yaz listeye ama bide oraya nasıl gelindiğini tarif ediver sana zahmet![]()