MT[İzmir] 10 Mayıs Çarşamba Toplantısı [EKO]

WALLACE
evi mevi tasıma sakın sen bari kal yoksa yanlız kalacaz bu tarafta

vallaha 2 gündür yataktayım gıda zehirlenmesi ::arrow::
bunun üstüne sizin fotolar gelince daha da kötü oldum. bari ekodaki fotoları gösterinde moralim yerine gelsin :salut:

yardımlarınıza kucak açtım. :)

Geçmiş olsun....

Magico_SortE' Alıntı:
WALLACE

bunun üstüne sizin fotolar gelince daha da kötü oldum. bari ekodaki fotoları gösterinde moralim yerine gelsin :salut:

Top Gun İzmir Bölge Küçük Karargah Sorumlusu güzel kardeşim....:bounce:
Nazar değmiştir nazar....

Geçmiş olsun...bela bişidir o ama dikkat et bak bol bol sıvı al...ve dinlen....

bahtiyar abi sen kendini aşmışın yaaa bir dahaki toplantıda bu konu hakkında senle konuşmak isterim bende motora ses sistemi yapmayı düşünüyorum bana yardım edermisin :wiinkk: bir bilen yokki bana yol göstersinnn :pr: herkese selamlar.............

Magico,geçmiş olsun arkadaşım..umarım şimdi herşey yolundadır..selamlar:rendeer:

Magico_SortE' Alıntı:
WALLACE

gecmis olsun kumandan hayırdır? yaw nolu alooo bız soyle rahat rahat uyuyamıcasmı kardesım sana teslım edıoz vatanı milleti sen hastalanıosun asker hastalanmas bilmion mu hadi goreve hadi:queen: :bounce: :rendeer:

Magico geçmiş olsun. Bu arada C.tesi gecesi olarak ne yapmayi planliyorsunuz??? Bende gelicem nereye giderseniz...

TaRaLeS' Alıntı:
Magico geçmiş olsun. Bu arada C.tesi gecesi olarak ne yapmayi planliyorsunuz??? Bende gelicem nereye giderseniz...

tarales gelecem gelecem deyıp duruyon daha bır sefer yuzunu gorduk ne geldıgın var ne gıttıgın var sen de bı karar ver ama ya bak genelde her aksam floryada yız balıkcı barınagının orda ne yapıyonuz nerdesınız dıye sormana gerek yok dedıgım gıbı oralardayız herkesı beklerızzz :)

ya dostum ben izmire yeni taşındım da şu floryadaki balıkçı barınağı nerede kalıyo daha bi açılımlı anlatırsanız sewinirim vakit buldukça gelmeye çalışırım

slient rider' Alıntı:
ya dostum ben izmire yeni taşındım da şu floryadaki balıkçı barınağı nerede kalıyo daha bi açılımlı anlatırsanız sewinirim vakit buldukça gelmeye çalışırım

mavısehır sports ınternatıonal ın tam arkasındakı yerdeyız beklerız

magico hayrıdır yaa çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine. istersen çorba yapıp getirelim arkadaşlarla. çarşambaya iyi olursan gel görüşelim özleştik yani.

tarığım, kankasın dedik, kayalara motorla tırmanırsın dedik, bostanlıda lastiği yakıp ortalığı duman yaparsın dedik, büyüksün dedik de abi bu 10 mayıs çarşamba EKO resimlerini hala eklememişsin. oldu mu şimdi yaaaa:salut:

sevgili dostlar konu dışıdır öncelikle onu belirteyim. Ege üni. bahar şenlikleri programı http://sksdb.ege.edu.tr/kitap2006.htm adresinde ilan edilmiştir. ilgilendiğiniz birşey olursa her türlü davetiye temin edebilirim. yeter ki benle temasa geçin.
sevgilerle

Son düzenleme:
way way waaaaay vallaha bravo biz gelmeden dedikodumuz gelmıs kardesım haklısın bı esseklık yaptım ıdare et artık :)

vallaha durumum şu an ii gibi çarşamba yaklaştıkça benim durumda daha ii e gidiyor muhabbet yataktan kaldırır adamı :mrgreen:
vallaha bahar şenliklerinin prosedürünü tam bilmiyorum ama gitmek istiyorum davetiye konusunda yardımcı olacağını biliyordum zaten :cherry: :bounce:
ne benim için ayırdın mı zaten sen birtanesin yaaa :wiinkk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yavaş yavaş toplanmaya başladık.
caylarrr.jpg

çaylar kahveler, fantalar ve de diğerleri

fevzi.jpg

akrebin gözü yine bantlıydı, tekrar tekrar geçmiş olsun ablacım.

genel.jpg

yenilerde katıldı aramıza hatta denizli MT den bile gelen vardı.

mtdenizli.jpg

hakan_havva.jpg

levent sonunda seninde resmin oldu sitede:p

levent.jpg

iyice kaynaştık:queen: :bounce:

tekne1.jpg

tekneye sığamadık, yerlere oturduk

tekne2.jpg

Gayet ciddi Urla planlarını yaptık , ama gülmeyi de ihmal etmedik. İzmir MT'de gülümseme eksik olmazmış

buneyaa.jpg

erhan.jpg

sonra planlar bitti sohbete devammmm

muharrem.jpg

bazı eski foto karelerinde olmayanlar vardı, isyan ettiler, özel muamele yaptık

yakisiklilar2.jpg

yakisiklilar.jpg

hele bir de radar tepesinde mangal sözü verdiler ki en yakışıklısından çektim onları. (hocam unutma sözünü, giy bol cepli bir pantalon çağır bizi)

offbenebakis.jpg

eee sevgili bahtiyar seni de unutmadık

bahtiyar.jpg

anlayacağınız güzel bir geceye yine İzmir MT olarak imza attık. Bize ev sahipliği yapan kardeşimiz Tarık a da ayrıca teşekkürler. Hoş ev sahibi olmasına rağmen en son geldi ama yine de Tarık bitanedir bitane.
keyifli günler, bol rüzgarlar, kazasız sürüşler ....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar