MT[İzmir] 10 Mayıs Çarşamba Toplantısı [EKO]

hiç bir sorun olmayacak ve tam kadro urlada olcak BUDA BÖYLE BİLİNE ( kavgalara gürültülere urladan döndükten sonra devam ederiz kaldığımız yerden kavganın kaldığımız yerini unutmayın ) :mrgreen: :cat: :queen:

:cat:
:rendeer: :rendeer:
:cat: :cat: :cat:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

TDK sözlüğü
Kavga:düşmanca davranış veya sözlerle ortaya çıkan çekişme veya dövüş

Tartışma: birbirine karşıt düşünceleri karşılıklı savunma

Uzlaşma: taraflar arasında düşünce ve iş birliği ortamı sağlama

Biz buna kavga dememeliyiz Uzlaşma için tartışma türkçemize göre daha uygun olur:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne eko toplantısıymış yahu üzerinden 2 toplantı geçti resimleri hala bu başlığa ekliyoruz :p

katılım gösteren herkese teşekkürler akşam görüşmek üzere

...............beni tutun ceketi bırakın..............

kenan sana özelden mesaj attım ama gelmedi herhalde...geçen hafta sonu İzmirdeydim sana uğramak niyetindeydim nasip olmadı...Karşıyakayada geldim valla...:salut:

sizin üzerinize gül koklamak gibi olmasın ama İzmirin altını üstüne getirdim...

http://www.motordelisi.com/ftopict-26294.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özel mesajını aldım ama biraz geç oldu ben 1 hafta kadar iş yoğunluğundan siteye giremedim girdiğim zaman mesajını okudum ama tarih tutmadı :p

nasip.....

Metehan..bunu saymayız..bak bizim haberimiz olmadı ya arkadaşım..tekrar geldiğinde seni bol bol gezdiririz..sevgiyle selamlarımı yolluyorum..

bendende sizlere selam ve sevgiler İzmir tayfası...şu an Düzcedeyim sereye hocamla...burdan Adapazarı Taraklıya geçeceğiz...

vallaha sıtede bır tane fotom oldu artık olsemde gam yemem arkadaslar gercek ten carsamba aksamı cok guzeldı herseyıyle... ama ben hafta sonu gelemıyecegım belkı bu aksam yola cıkabılırım varmı bu aksam baska urlaya gıtmeyı dusunen arkadas burdan goruselım

beklerım her zaman cekebılırsın resımlerımı wallace senın ıcın poz verırım ben :) ama gezı hakıkaten superdı ya bu arada yarın kı toplantı ne alemde nerdeyız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar