Mt [izmir] 07 Temmuz Cuma Toplantisi

:salut: :salut: :salut: ben akşamları çıkamadıım için çok istediim halde siznle tanşmaya gelemiorummm:salut: :salut: :salut: nese size ii eğlenceler arkadaşlar:rendeer:

silentfairy' Alıntı:
:salut: :salut: :salut: ben akşamları çıkamadıım için çok istediim halde siznle tanşmaya gelemiorummm:salut: :salut: :salut: nese size ii eğlenceler arkadaşlar:rendeer:

üzülme sen büyüdüğün zaman gelirsin, şaka,şaka.
elbet birgün gurupla tanışırsın, daha olmadı tv.den izlersin:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuvva' Alıntı:
üzülme sen büyüdüğün zaman gelirsin, şaka,şaka.
elbet birgün gurupla tanışırsın, daha olmadı tv.den izlersin:silent:
Aha da!!T.V 'ye mi çıkceiz biz şincik:silent:Traşımı olup makyajımı tazeleyeyim bari:cherry: Sosyeteye rezil olmayayım:p :p

Elinde fazla karbüratör kapış diyaframı olan war mı acep???:silent: Benimki hasetinden kendini parçaladı da...:queen:BU arada bugün carrefour'da praktiker'de 2 çeşit uyku tulumu gördüm biri 34 biri 19 Ytl ;uygun gibi geldi bana fiyatları;ihtiyacı olanlara duyurulur.Malum önümüz kış hazırlık yapmak lazımdır gezilere....:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
zealsun

Selam arkadaşlar benide orada görebilirsiniz,ilk defa katılıcam aranıza umarım hoşça vakit geçiririz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
nartallo84 hoşgeldin.. bekliyoruz... :cherry:

silentfairy seninde katılabileceğin gündüz toplantıları ayarlanır... fakat olamaz galiba çünkü abilerimiz ablalarımız çalışıyor ozmn, hafta sonu gezi topiclerini takip et.. uygun mesafede gezi düzenlenirse çıkıp gelirsin gezi düzenlediğimiz yere.. olmadı zaten grubumuzda birçok centilMEN var seni davet ederler... dimi beyler ? :wiinkk:

nartallo gel bekleriz senide evraklarını tamamlada gel ama :cherry:

nevZAT150' Alıntı:
nartallo84 hoşgeldin.. bekliyoruz... :cherry:

silentfairy seninde katılabileceğin gündüz toplantıları ayarlanır... fakat olamaz galiba çünkü abilerimiz ablalarımız çalışıyor ozmn, hafta sonu gezi topiclerini takip et.. uygun mesafede gezi düzenlenirse çıkıp gelirsin gezi düzenlediğimiz yere.. olmadı zaten grubumuzda birçok centilMEN var seni davet ederler... dimi beyler ? :wiinkk:

yaw gündüz toplantıları zor galiba olamaz çalışan arkadaşlar için tabiki zor olur ama kısa mesafe gezilerine belki gelebilirim.Bak hem davet edn biri de çıktı :p tornedoyla gelirm ben:wiinkk: :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
silentfairy' Alıntı:
yaw gündüz toplantıları zor galiba olamaz çalışan arkadaşlar için tabiki zor olur ama kısa mesafe gezilerine belki gelebilirim.Bak hem davet edn biri de çıktı :p tornedoyla gelirm ben:wiinkk: :wiinkk:

daha dur, liste uzayacak gidicek, yeterki gelmek iste sen :queen: :p :cherry:

ben senelik izne çıkıyorum,yarın akşam nasipse yollarda olacağım,ilk durak didim,size iyi eğlenceler,döndüğümde yanınızdayım:cat:

Hayırlı Yolculuklar

PHAETONW12' Alıntı:
ben senelik izne çıkıyorum,yarın akşam nasipse yollarda olacağım,ilk durak didim,size iyi eğlenceler,döndüğümde yanınızdayım:cat:

Sevgili Mustafa,
Yolunun açık olması için,
elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsin.:pr: :pr: :pr:
Gülegüle git gülegüle gel....:queen:
Ara verdiğinde de bir net istasyonundan gezi fotolarını yollamayı ihmal etme.:rendeer:

Arkadaşlar, sol gözümden küçük bir operasyon geçirdim. bandajı açtım biraz önce ama hala ağrı var. Zaten hep kızların nazarı. ben diyorum bakmayın öle die ama :cherry: gelemezsem kusura bakmayın.... :pale:

Arkadaşlar ben saat 9 dan sonra gelebilecek gibi gözüküyorum:pr: cenaze dolayısıyla biraz ortalarda görünmem lazım ama erken gelmeye çalışacağımdır :silent: görüşmek üzere:rendeer:

nevZAT150' Alıntı:
daha dur, liste uzayacak gidicek, yeterki gelmek iste sen :queen: :p :cherry:

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Neyse ben sessiz kalıyorum. Bişey demiyorum. Sessiz kalmak iyidir. Öyle değilmi silentfairy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar