o sana olur fiyat cicim, ama nakitte bişiler yaparıszz:mrgreen:%? kaç iskonto uygulıycan
[/I]
150 dolar cadıya olur fiyatı, size 200 :cherry:
hem öle mesleeme göz koymayın, herkesin harcı deil cicim ..
önce duvarları soycan, soora yağlıcan paklıcan badana yapıcan sıva yapıcan
o sana olur fiyat cicim, ama nakitte bişiler yaparıszz:mrgreen:
cadı sen boşver bu kayserilileri at bi depo benzin bütün evi boyayım sana :queen:
bütün eve gerek yok yarım depoya anlaşalım çaylarda benden![]()
150 dolar cadıya olur fiyatı, size 200 :cherry:
hem öle mesleeme göz koymayın, herkesin harcı deil cicim ..
önce duvarları soycan, soora yağlıcan paklıcan badana yapıcan sıva yapıcan
o sana olur fiyat cicim, ama nakitte bişiler yaparıszz:mrgreen:
pazarlık sünnettir![]()
bende vazqeçmiştim zaten ßenim mesleqim daha qüsel ( kadınların qüselliklerine qüsellik katmak, erkeklerin ise cepLerini yakmak) mesleqin senin olsun![]()
pazarlık sünnettirde suyunu çıkarmakda ayıptır :queen: yarım depo benzinim 10 ytl bi amelenin yövmiyesi 50 ytl insam yaw :queen: bu arada her türlü fayans tuğla duvar işleri itina ile yapılır :queen:
yahu daha önce niye sölemedin anlaşırdık![]()
hangi konuda yarım depo benzinmi tuğla fayasmı :queen:
bu iskontolu fiyatmıydı
yap tabi işin çogunuda ben yaptım saten onuda hesapdan düşüver bi zahmet![]()
ekmeeme kan doğrama kardeşimcadı sen boşver bu kayserilileri at bi depo benzin bütün evi boyayım sana :queen:
bende vazqeçmiştim zaten ßenim mesleqim daha qüsel ( kadınların qüselliklerine qüsellik katmak, erkeklerin ise cepLerini yakmak) mesleqin senin olsun![]()
saten boyamızda var![]()
boya var fırça var sen iskontodan haber ver![]()
pazarlık sünnettirde suyunu çıkarmakda ayıptır :queen: yarım depo benzinim 10 ytl bi amelenin yövmiyesi 50 ytl insam yaw :queen: bu arada her türlü fayans tuğla duvar işleri itina ile yapılır :queen:
o zaman yarın bizim şu juba yada bi el at yaw yüzüne bakılır gibi değil garibim :queen:
saten boyamızda var
ekmeeme kan doğrama kardeşim
neyse benim cep delik, bana zararın yok![]()
walla ona yardımcı olamıcam eger olursam cocuqun adı cıkar yazık olur ona bısı yapmaya qerek yok allah boy vermıs nerde olsa farkedılıo![]()
tamam işte allah boy vermişte gerisinide koyvermiş :queen: yap bi sevap elinemi yapışıcak :queen: ali bu yazdıklarımı okumasa bari :queen:
hmm o zaman sen şimdiden kayßettin![]()