güncel mii oda neee
yarın bende gelsemmi acaba
benide aranıza alırmısınızz
güncel mii oda neee
uykunuz yok mu sizin yaa uyusanıza.![]()
o zaman yarın bizim şu juba yada bi el at yaw yüzüne bakılır gibi değil garibim :queen:
sanada hayırlı geceler :queen: çok heyecanlıyım yarınki buluşma için gözüme uyku girmiyo ::saskin::
Vaay feribot un intikamı he?
Olum senin benle ne işin var iş mi atıyon şimdi sen bana yüzüme bakıp napcan sen benim:queen::queen:Hikmet mümkünse görüşmeyelim abi senle artık zaten bu gün künefe yerken bi garip bakışlar falan aile de olanları da anlatınca şimdi taşlar yerine oturdu:queen::queen:
3 ay sonra görcem askere gittiğinde kimler bakcak bakalım senin yüzüne?! o kadar erkeğin arasında artık bilemem yaniii:queen::queen::queen:
(alnım ak yıldız gözlüm kendimi bu yüzden seviyorum ) kimin şarkısıydı bu ya cuk oturdu :queen:
Gece 5 bucukta gel sen bana şarkı ismi söle yıldız gözlüm falan ondan sonra benide madara etr:
3 saat sonra dersanem var:queen::queen:
ali şimdi uyursan suya düşmüş fare gibi olursun uyuma öyle git dersaneden sonra uyursun ama yarın bi geç kal buluşmaya yakarım marmara çırası gbi![]()
Olum dersaneden sonra kızla buluşcam ne uyuması yaa şimdi 3 saat uyusam sözel derslerde de uyusam 5 saate falan denk gelir mat ve geo dinlesem yeter bana :queen::queen:
Olum dersaneden sonra kızla buluşcam ne uyuması yaa şimdi 3 saat uyusam sözel derslerde de uyusam 5 saate falan denk gelir mat ve geo dinlesem yeter bana :queen::queen:
peki sen blirsin sana bi kıyak geceyim alicim az sonra yatıcam akşam 7 ye kadar uyicam 3 saatinide senin için uyicam![]()
parpiLiNe
yetmez yetmez:mrgreen:
Karabasanlar bassın...rüyalarını emi:cat::queen:
Anlayana fazla bile olum niye yetmesin:cat::queen:
hem nerdesin sen benim orda takildigimi biliosun insan arar 5 gundur full time ordayim senden eser yok:farao:
Ora nere olum nerde takılıyon sen,ayrıca balkabağı gibisin sen olum 12 den sonra kabak tadı veriyon ev ev diye:queen::queen:Yeşilköy diyosan aramıyon diye yeminle yeşilköy e en son sizle buluşmak için gelmiştim
peki sen floryada diilmisin uzakligi maximum 10 dk degilmi:farao:
En az bi saat:cat:ne 19 u yaa yürüyerek 15 çekiyo tabi senin motor 2 ileri bi geri 19 çekiyo o ayrı:queen::queenlum ben bıktım artık buralardan bak gece 3:30 da ne halt yicemi şaşırdım gittim kumburgaz da künefe yedim :queen::queen: