[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

herkeslere ii aksamlar memleketten gelen arkadaslarım sebebiyle katılamıyorum aksam cayına inşallah baska zamana, herkese simdiden ii eglenceler...

herkeslere ii aksamlar memleketten gelen arkadaslarım sebebiyle katılamıyorum aksam cayına inşallah baska zamana, herkese simdiden ii eglenceler...

aa doktorcum ne iş iki oldu ekiosunuz ßizi en kısa zamanda gülhanla seni aramızda qörmek istiyoruz özledik da :) o qelen arkadaşların hoş qelmişlerde qelecek ßaska zaman ßulamamışlar mı :D ßi qünlüqüne ßaskasına misafir oluversinler olmas mı :) Çok adiyim sanırım ßana qelen misafir yandı onuda peşimde sürükler qetiririm walla kısdırmasınlar kafamı :p

kandıramassın beni yarını bekle :queen::queen::queen::queen:

yarın ben yokum ki :pale:

ben hala karar veremedim ya ben o gün motor üstünde olucam o kesinde kalabalıkla haşır neşirmi yoksa tek takılmak arasında kaldım

mavi yeşili tercih et pişman olmazsın

saglık olsun bi dahaki sefere :cat: :rendeer::rendeer:

tek tabanca takılmakta iyidir ama gelip bi çay içersen sevindirirsin bizi :rendeer:

tek takılmak coqu zaman iyidir ama ßöyle ßir ortamı ßulmak her zaman daha zordur ßence qelmelisin :) dur az daha qaz vereyim kesin qelcek :) neden gitmedim ne qüsel egLenmişsiniz pişman oldum demektense denedim ßeqenmedim demek daha iyidir yaptıkları için deqil yapmadıkları için daha cok pişman olur insan qüven ßana :p sanırım yeter ßu qaz 6 ay :p

mavi yeşili tercih et pişman olmazsın

saglık olsun bi dahaki sefere :cat: :rendeer::rendeer:

CaqLa'Cım sanırım sen çok pişman olcaksın qelmediqin için ßak ßen qelicem süprizide öqrenicem ama sen öqrenemiceksin kimse sana ipucu ßilem vermicek meraktan çatlıcan bosfer işi faLan qel işte Cadılık yaptırtma ßana ßenim lisansım var o konuda ona qöre :) eray'a sor anlatsın sana cadılıqımı :) qarißim ßenim ne çok çekio ßenden yhaa kıyamam :p

Son düzenleme:

GKN

discordian, gel olm.. naz etme.. şu gsr yi bi tekere alim bakim 2 de geliyomuymuş:p

tek takılmak coqu zaman iyidir ama ßöyle ßir ortamı ßulmak her zaman daha zordur ßence qelmelisin :) dur az daha qaz vereyim kesin qelcek :) neden gitmedim ne qüsel egLenmişsiniz pişman oldum demektense denedim ßeqenmedim demek daha iyidir yaptıkları için deqil yapmadıkları için daha cok pişman olur insan qüven ßana :p sanırım yeter ßu qaz 6 ay :p

nası bi cümle kurdun sen yaa, 3. okuyuşumda çözdüm :mrgreen:

çaydan soora sana boya ya gelelim:cherry:

Son düzenleme:
CaqLa'Cım sanırım sen çok pişman olcaksın qelmediqin için ßak ßen qelicem süprizide öqrenicem ama sen öqrenemiceksin kimse sana ipucu ßilem vermicek meraktan çatlıcan bosfer işi faLan qel işte Cadılık yaptırtma ßana ßenim lisansım var o konuda ona qöre :) eray'a sor anlatsın sana cadılıqımı :) qarißim ßenim ne çok çekio ßenden yhaa kıyamam :p

canımm gelmeyi inan bende istiyorum ama bu saat oldu ben hala boyaydı alçıydı boguşuyorum :pale: inan bakkala gidicek halim kalmadı ama genede fırsatını bulursam kaçarım 10 dk da olsa :rendeer:

discordian, gel olm.. naz etme.. şu gsr yi bi tekere alim bakim 2 de geliyomuymuş:p

valla yapsana öyle bi iyilik :p

Son düzenleme:

kadınları anlamak zordur GKN kandırmaya çalışıyorum işte alla alla :) 3,5 çözmüşsün ya haticeye deqil neticeye ßak :)

canımm gelmeyi inan bende istiyorum ama bu saat oldu ben hala boyaydı alçıydı boguşuyorum :pale: inan bakkala gidicek halim kalmadı ama genede fırsatını bulursam kaçarım 10 dk da olsa :rendeer:

valla yapsana öyle bi iyilik :p

düşünsene Caqla evde 20 kişi var hepsinin elleri kolları dolu kimisi boya yapıo,kimisi cam silio, kimisi yer ama herkes ßirßirine çarpar durumda :) hoşuma qitti ßu olay ßizim evde 2 hafta sonra taşınacak sende deneyelim hoşuma qiderse ßende 30 kişi ayarlarım yardıma :) ee 6. kat çık in taşı yerleştir anca :)

Son düzenleme:
kadınları anlamak zordur GKN kandırmaya çalışıyorum işte alla alla :) 3,5 çözmüşsün ya haticeye deqil neticeye ßak :)

düşünsene Caqla evde 20 kişi var hepsinin elleri kolları dolu kimisi boya yapıo,kimisi cam silio, kimisi yer ama herkes ßirßirine çarpar durumda :) hoşuma qitti ßu olay ßizim evde 2 hafta sonra taşınacak sende deneyelim hoşuma qiderse ßende 30 kişi ayarlarım yardıma :) ee 6. kat çık in taşı yerleştir anca :)

düşünmek bile istemiyorum dogacak kargaşayı :p
ayyy birbilerine çarparlar boya su karışır sulu boya olur arkadan gelen görmez kayar merdivendekini düşürür şamataya bak :queen::queen:

discordian kararını vermiş qelio sanırım kandırmışım :) ßu kadar yoğun isteqe dayanamadı napsın :) kißarlık yapıo şimdi :)

nasıl nie boş geldin ?

Canım tatlı ßişeyler istiodu ee saatte qeç oldu kim çıkçak şimdi dışarı madem qeldin nie çikolata falan almadın diorum :p

Son düzenleme:

GKN

Son düzenleme:
ah be ya keşke önceden söleseydin :((( üzüldüm bak şimdi

tamam ßak şimdi söylüyorum yarın akşama istiyorum :) ßen anlamas söz aqızdan çıktı ßi kere :p

1 saat yüss dollarr sen istiyor badana verecek 50 dolar dahaaa:queen:

neticeyi istemes, haticeye baksak, kadınları annamak baabında:p

kaçın kaçın :p

150 :$ badanacı mı olsam napsam :) itina ile ßoya yapılır astar çekilir :)

walla karar senin ßisicik diyemem :wiinkk:

Son düzenleme:
bende kesin geliyorum :flower:::koop::::dalga::::utangac:::deliir::::repci::::haapppy:::blusssh:::coool::::surprise::sapka::::cheeeeer::fool::::xblink::::140::ZuHAhAHaHahAHA :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar