ben hala karar veremedim ya ben o gün motor üstünde olucam o kesinde kalabalıkla haşır neşirmi yoksa tek takılmak arasında kaldım
herkeslere ii aksamlar memleketten gelen arkadaslarım sebebiyle katılamıyorum aksam cayına inşallah baska zamana, herkese simdiden ii eglenceler...
kandıramassın beni yarını bekle :queen::queen::queen::queen:
ben hala karar veremedim ya ben o gün motor üstünde olucam o kesinde kalabalıkla haşır neşirmi yoksa tek takılmak arasında kaldım
herkeslere ii aksamlar memleketten gelen arkadaslarım sebebiyle katılamıyorum aksam cayına inşallah baska zamana, herkese simdiden ii eglenceler...
tek tabanca takılmakta iyidir ama gelip bi çay içersen sevindirirsin bizi :rendeer:
yarın ben yokum kiale:
mavi yeşili tercih et pişman olmazsın
saglık olsun bi dahaki sefere :cat: :rendeer::rendeer:
tek takılmak coqu zaman iyidir ama ßöyle ßir ortamı ßulmak her zaman daha zordur ßence qelmelisindur az daha qaz vereyim kesin qelcek
neden gitmedim ne qüsel egLenmişsiniz pişman oldum demektense denedim ßeqenmedim demek daha iyidir yaptıkları için deqil yapmadıkları için daha cok pişman olur insan qüven ßana
sanırım yeter ßu qaz 6 ay
![]()
yarın ben yokum kiale:
CaqLa'Cım sanırım sen çok pişman olcaksın qelmediqin için ßak ßen qelicem süprizide öqrenicem ama sen öqrenemiceksin kimse sana ipucu ßilem vermicek meraktan çatlıcan bosfer işi faLan qel işte Cadılık yaptırtma ßana ßenim lisansım var o konuda ona qöreeray'a sor anlatsın sana cadılıqımı
qarißim ßenim ne çok çekio ßenden yhaa kıyamam
![]()
discordian, gel olm.. naz etme.. şu gsr yi bi tekere alim bakim 2 de geliyomuymuş
nası bi cümle kurdun sen yaa, 3. okuyuşumda çözdüm :mrgreen:
çaydan soora sana boya ya gelelim:cherry:
discordian, gel olm.. naz etme.. şu gsr yi bi tekere alim bakim 2 de geliyomuymuş
nası bi cümle kurdun sen yaa, 3. okuyuşumda çözdüm :mrgreen:
çaydan soora sana boya ya gelelim:cherry:
canımm gelmeyi inan bende istiyorum ama bu saat oldu ben hala boyaydı alçıydı boguşuyorumale: inan bakkala gidicek halim kalmadı ama genede fırsatını bulursam kaçarım 10 dk da olsa :rendeer:
valla yapsana öyle bi iyilik![]()
kadınları anlamak zordur GKN kandırmaya çalışıyorum işte alla alla3,5 çözmüşsün ya haticeye deqil neticeye ßak
düşünsene Caqla evde 20 kişi var hepsinin elleri kolları dolu kimisi boya yapıo,kimisi cam silio, kimisi yer ama herkes ßirßirine çarpar durumdahoşuma qitti ßu olay ßizim evde 2 hafta sonra taşınacak sende deneyelim hoşuma qiderse ßende 30 kişi ayarlarım yardıma
ee 6. kat çık in taşı yerleştir anca
![]()
düşünmek bile istemiyorum dogacak kargaşayı
ayyy birbilerine çarparlar boya su karışır sulu boya olur arkadan gelen görmez kayar merdivendekini düşürür şamataya bak :queen::queen:
ben geldim![]()
nasıl nie boş geldin ?
valla yapsana öyle bi iyilik![]()
kadınları anlamak zordur GKN kandırmaya çalışıyorum işte alla alla3,5 çözmüşsün ya haticeye deqil neticeye ßak
![]()
ben geldim![]()
ah be ya keşke önceden söleseydin(( üzüldüm bak şimdi
1 saat yüss dollarr sen istiyor badana verecek 50 dolar dahaaa:queen:
neticeyi istemes, haticeye baksak, kadınları annamak baabında
kaçın kaçın![]()
kim o ya 150 dolar istio badana ya
90-60-90 badanacı mı olur ya![]()
1 saat yüss dollarr sen istiyor badana verecek 50 dolar dahaaa:queen:
kim o ya 150 dolar istio badana ya
90-60-90 badanacı mı olur ya![]()