[MT İstanbul] Şile Gezisi ( Pazar, 21/01/07)

Valla kalabalıktı.Kim kimdi tam tanışamadık.Malum yaş olunca ben levent abi,ahmet(acaip kafa biri belli),erhan,edy,Engin abi(10 numara :cat: ) ,ibrahim ve komtan la tanışabildim.Race çilerden 15 20 dk evvel çıkmama rağmen yanımdan bişeyler geçti ama tanımlamakta güçlük çektim.Ufo lar olabilir.:mrgreen: boy la da tanışmak isterdim ama bir sonraki geziye inşallah sanırım sonradan geldi.Benim ilk gezimdi.Hem keyif aldım hem tecrübe kazanmaya çalıştım.Dönüş yolunda bir manyak renault otomobil canımı çok sıktı.O kadar yakın geçtiki bana.Tecrübem olsa yakalar....neyse.Bu arada yazılardan birinde bir arkadaş bahsetmiş valla bende çok şaşırdım.Acaip race çiler vardı.Hele taşdelen taraflarında acaip motorlar katıldı.Hava güzel olursa her katılan arkadaşımla zevkle her geziye katırım.

Diğer resimlerin benzerleri bende de var.. Farklı olarak mevcut olanları koymaya çalışıcam birazdan..

Son anda çağırdığım jimmy nickli Semih abime beni kırmayıp geldiği için teşekkür ediyorum.Grubun en çok, göze ve kulağa hitap eden motoru ile..

Bu da video ;

http://www.youtube.com/watch?v=WFLu57MsH9g

edy

resimleri çeken bütün arkadaşlara çok teşekkürler. bir daha ki geziye bende bir fotograf makinesi alacam böyle olmuyor. skull'ın cep telefonu sagolsun her seferınde bizi kurtarıyor. bende bütün arkadaşlarla tanışma fırsatı bulamadım biraz kalabalıktı. tanıştığım arkadaşlarda çok iyidi. bakalım bir sonraki gezi nereye.

tesadüf işte çalıştığım iki sene müzik yaptığım rest. camda gözükende patronum. malesef evvelki yaz bir hastalık geçirmişti ,kendisini buradan'da sağlıklı görmek çok güzel :)

arkadaşlar kim kimdir tam olarak tanışamadım ama çok güzeldi biraz daha resim

toplu resim çekilmiştik o nerde?

boy

@CRAZYUSUF
Gezi için herkese teşekkür ederim, boy arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederim heyecanlı dakikalarını beninle paylaştıgı için....
Seni nasıl gaza getirdim ama? Hahahahaa :mrgreen: 600RR ile 1000RR arasındaki farkı gördün mü? Aslında Şile yolu 600RR için çok uygun, hafif ve ufak motorla daha fazla hareket yapılıyor.

@ledo
komtan ve Thai son anda yaptıkları ataklar ile isimlerini "kılıbık listesi"nden çıkartmayı başardılar. Kendilerini tebrik ediyor, darısı listede tek başına kalan kardeşimin başına diyorum.
Levent abi bana ne diyeceksin? Gelecem bile demedim ama geldim. Dönüşte azıcık gazladık kusura bakma. Yusuf arkadaşımla kedi fare oyunu oynadık biraz :mrgreen: Ama gazlamak iyi geldi, köpekle ilgili üzüntümü bir an için de olsa unuttum.

@Marlboro Man
boy la da tanışmak isterdim ama bir sonraki geziye inşallah sanırım sonradan geldi.
Arkadaşım ben daha sonra gelebildim. Tanışamadığımıza göre ben geldiğimde sen dönmüştün. Dönüş yolunda beni görmüşsündür ama çok kısa bir süre için, 190 km/h altına inmedim çünkü :) Bir ara 7-8 motordan oluşan bir grup gördüm. Önde 2 tane VFR gazlayıp virajlarda yatıyorlardı. Yanlarından geçip gittim, adamlar ne olduğunun farkına bile varmadı. Artık bir dahaki sefere, nasıl olsa daha birçok gezi olur. Yarışlara kadar görüşürsek iyi olur, motoru donattıktan sonra trafikte kullanamayabilirim. Yok yok ben dayanamam yarış grenajı ile de kullanırım hehehhe :mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1)bu hyo kimin?
dsc009678sc.jpg

2)bu resimdeki Arka planda bir motor var sanırım CBR 1000 RR kim geldi onunla muRRat nickli arkadaşımız mı ?

image7025td.th.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok şey kaçırmışız çooookk

bu arada fotoğrafları paylaşan arkadaşlara emekleri için teşekkürü borç bilirim

tesadüf işte çalıştığım iki sene müzik yaptığım rest. camda gözükende patronum. malesef evvelki yaz bir hastalık geçirmişti ,kendisini buradan'da sağlıklı görmek çok güzel :)

sende de ne göz varmış

Son düzenleme:
arkadaşlar selamlar toplu fotoğraf bende var ama nasıl eklerim onu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar selamlar toplu fotoğraf bende var ama nasıl eklerim onu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
fotoğraf ekleme diye aratırsan sanırım ımageshack programının nasıl kullanıldığını anlatan topic e ulaşabilirsin.öncelikle programı indirip kurman lazım hepsinin tarifi o başlıkta vardı saygılar.nasıl geziydi ama?:rendeer:

Valla ancak girebildim siteye.Geziye tek arabayla katılan geyik olarak ben çok haz aldım.Bir o kadarda kötü hissettim kendimi.Herkes önümde motorla giderken biz arabnın içinden imrenerek baktım hepinize.Hele köy aralarındaki geçişlerden sonra insanların arkanızdan bakışlarını gördükçe hepten kahroldum.Ama bu yaz ızdıraba son vereceğim.Bende rüzgar sörfü yapıcam sizinle birlikte.:cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Son düzenleme:
güzel gezi olmuş resimler süper.
paylaşım için tşk..

bu arada haberlerden dinledigimiz kadarıyla istanbulda trafik master lock kilit ile kilitllenmiş durumda:mrgreen:

böyle bir durumda en şanslı motosikletli arkdaşlarımız oluyo saınırım.
merak ediyorum gerçekten; yüzlerde arabalar yolda beklerken hatta yogunlukdan arabalarını garajlarından çıkartayım işlerine yürüyerek giderken sizin motosikletlerinizle ilerlemeniz nasıl bir duygu:cherry:

selam arkadaşlar gezide benimde çektiğim fotoğrafları yolluyorum.Umarım beğenirsiniz,toplu fotoğrafımız bence güzel olmuş.

Yok yok cok güzel gecti ve ben hayatımda bu kadar güzel bir gezi yapmamıstım. Herkese tekrar tekrar tsk ederim.

Saygılarımla...

Gezi güzeldi, bu hafta sonu yağış ve soğuk geliyor, hatta bazı kaynaklar pazar gününü kar gösteriyor, ocak ortası böyle bir hava, böyle bir gezi bulunmazdı kolay kolay :cat: değerlendirmiş olduk :cherry:

selam arkadaşlar gezide benimde çektiğim fotoğrafları yolluyorum.Umarım beğenirsiniz,toplu fotoğrafımız bence güzel olmuş.

:cherry: toplu fotoyu bende merak ediyorum, en kısa zamanda bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar