Eğlendik, yedik, içtik ne olsun herkeze teşekkürler birde şu dönüş trafiği olmasaydı 
:cat:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
Bu gezininde Hit sözcüğü belli oldu . Bu geziye katılanların birer göbek nickleri olacak demekki.
Mesela gürkanınkide Kumdan adam olsun:queen:
Seninkide Gözlüğünü kaptıran adam .:queen:
Cadınınki Ekmek taşıyan kadın :queen:
Şerifinki Tavuk parçalayan adam:queen:
Edii ninki Yolda ninjasını bırakan adam:queen:
Erdeminki Benzinsiz giden adam:queen:.....................
Gerisinide siz ekleyin
hasan sanada göbek nicki buldum
Dalgalara karşı koyan adam:mrgreen::queen:
Yav biz neden kendimize yeni nic bulduk (suyla savaşan adam) diye
konuştuğumuzu zannediyordun.
Bundan sonra benim göbek nikim Suyla savaşan adamdır . Böyle biline:queen:
Senin Göbek adı ne Muhammed abi mesela Ali Cley.:cat:
Eğlendik, yedik, içtik ne olsun herkeze teşekkürler birde şu dönüş trafiği olmasaydı![]()
Nasıl deldik ama..... Bizi sollayıp hareket çekip dangalaklık yapan pejo 206 kullanan hıyarları.:queen:
Bugün yaptırırsın bujiyi .Ve dediğim gibi bir tane yedek buji taşırsa çantanda iyi olur.:cat:
evet arkadaşlar eve ilk gelen benim sanırım... çok güzel bir organizasyondu uzak olan deniz yoluna inat sürekli gidip gelip yüzdük,, sürekli yediğimiz tavuk için diyecek söz yok muhteşemlerdi... yakılan ateş eşliğindeki sohbet eşsizdi, beach volley de oıynayan takımlardan biri olmak onore ediiciydi,, Çağla nın hicbirşey yemeden bir sağa bir sola koşması insan üstü bir davranıştı,, Ağva böle motorcuları bidaha görmezzz.. Katılan herkese ve Başta CADI olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.. benzinim bitiyordu dönüş yolunda büyük stres cektim.. Allahtan bitmeden benzinliği bulabildim... Ağvadan benzin almışım 18:15 eve girişim 19:00..
fotoları yarın şirketten yükleyeceğim...
Edii ciğim bu mesaj sana
kanka istanbuldan cıkarken fulledik kamp alanına geldiğimizde bir tık bnzin gitmişti toplam 8 tık var sanırım.. orada gezdik dolaştık bi tıkta öle yedik.. dönüşte çıkarken altı diş vardı altısına yedi :silent::silent: yokuş aşağı stop edip boşta saldım,, düz yollarda boşa alıp hareket ettim... sonra bi benzinci buldum otuz lirayı bi kaptım istanbula gelene kadar üç diş yedim :queen::queen::queen::queen: seninki ?
yolda sorunmu oldu![]()
Gurup sürüşü şeklinde geliyorduk bir tane modifiyeli pejo 206 hareket çizerek geçti ve arabadaki hıyar camı açıp kendini dışarı sarkıtıp hareketler yaptı nasıl geçirdik babında hareketler ve bir sarktı aşağıya doğru çocuğun kafası nerdeyse asfalta değecekti tabi geçsenenize bizi gibi hareketler bizde gaza geldik ...Discordianla Öyle delinmez böyle delinir diye bir kökledik gazı sonra nemi oldu tabii adamlar yalan oldu:mrgreen:
Emeği geçen herkese teşekkürler.. Güzel bi haftasonu oldu.. Özellikle CADI ve İSO'ya binlerce TEŞEKKÜR.. :rendeer:
ne yani erken gelmek marifetmi yolun keyfini alamadınız sonuçta...(keyifte ne keyif ama):queen::queen::queen:
Gurup sürüşü şeklinde geliyorduk bir tane modifiyeli pejo 206 hareket çizerek geçti ve arabadaki hıyar camı açıp kendini dışarı sarkıtıp hareketler yaptı nasıl geçirdik babında hareketler ve bir sarktı aşağıya doğru çocuğun kafası nerdeyse asfalta değecekti tabi geçsenenize bizi gibi hareketler bizde gaza geldik ...Discordianla Öyle delinmez böyle delinir diye bir kökledik gazı sonra nemi oldu tabii adamlar yalan oldu:mrgreen:
Sanada binlerce teşekkürlerEmeği geçen herkese teşekkürler.. Güzel bi haftasonu oldu.. Özellikle CADI ve İSO'ya binlerce TEŞEKKÜR.. :rendeer:
Bu arada kendini küçümseme kaç sefer kamp yerinden cıkış yaptın
ben sayamadım:cat:
Sanada binlerce teşekkürler
emeklerin ve koşturman için![]()
sana o kadar diyorum uyma yolda ite köpeğe.. boşver abicim it ürür kervan yürür.. ne yaparsa yapsın.. (bizde dönerken tam virajda reno broadway lavuk yapıştı plakaya sellektör yapıyo.. motoru yatırcam yatıramıyorum adam resmen plakamda gidiyo.. sonra solladı geçti.. ahh olacaktı bi R6 içinden geçmeyeni...)
hesabını sen yap işte, fulledim tepeleme, 167 km yol yapıp tekrar benzin aldım, 29 tl aldı tam:cherry:
Benimki iyi yakıyo o zaman![]()
İyi yakmışınız hakikaten.Ben 35 TL aldım.Akşam kadıköy yapıp geldim.Daha dolaşıyorum rezerve inmedi :mrgreen:
45 tl de benim motosiklet yaktı.Ama bir saat trafiğe takıldığımız düşünürsek bence normal:cat: Dün yaptığım yol 280 km.