[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

ben gece karanlıkta bile 66 tane foto çekmişim. ama gündüz 16 tane.. demek ki gece daha güzelmiş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 240 250 km arası yaptım bugün =) Maşşallah herkezin tekeri düz bassıN

GKN

güzel bi gündü, değişiklik oldu tşeekürler herkeze:)
270 km yol yaptım, 2 kişi olmama rağmen ortalama 180 binlira yakmışım (1000 lik çok yakar diyenlere duyrulur)
dönüş yolundaki trafiğin taa a.. :rendeer:
yol boyunca eşlik eden, yediren içiren pişiren hazırlayan herkeze tekrar tekrar teşekkürler..

Emeği geçen ve katılımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler. :rendeer:
Bendeki fotoları 2 saate kadar yüklerim....

İzmitten biz de gelecektik ama gelemedik ne yazık ki:( Güzel olmuş,resimlerin devamını bekleriz.

kardeşim ismi ne çabuk unuttun şunun şurası sitede bir tane arjantinli69 var.neyse biz daha yeni eve girdik baya bir yorulduk.biraz resimlere bakalım ne durumdalar.:queen:

unutulur musunuz siz abi ya ayıp ettin:) Ben o şokta ne yaptığımı bilmediğim için tek tek sayarsam atladığım olur diye isimsiz kahramanlar dedim size. Benim nick de bundan sonra bujikıran olsun madem herkes nick değiştiriyor:)

unutulur musunuz siz abi ya ayıp ettin:) Ben o şokta ne yaptığımı bilmediğim için tek tek sayarsam atladığım olur diye isimsiz kahramanlar dedim size. Benim nick de bundan sonra bujikıran olsun madem herkes nick değiştiriyor:)

Bugün yaptırırsın bujiyi .Ve dediğim gibi bir tane yedek buji taşırsa çantanda iyi olur.:cat:

Kendine çok güzel bir göbek nick i bulmuşsun:cat:
Bujikıran adam:queen::queen::queen:

ozaman viraja giremeyiz :queen:
ztn bazı arkadaşların viraj eğitimine ihtiyacı var :p

kardeş sen nereye gittin ya o saatte e5 trafiyine girilirmi
vallaha ben 1 depo benzille gittim geldim üstüne orada baya bi gezdim
işe geldim öyle kırmızıya düştü :) başta cadı olmak üzere herkeze teşekkür eder devamını dilerim kazasız belasız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar