o kadar muhabet ettik bende espirisine nickim sudabatmayan adan diyosun sandım:queen::queen::queen::queen::mrgreen:
Arkadaşar öncelikle bujim kırıldığı için beni bekleyen ve anında çözüm üretip ormanda kalmamı engelleyen o isimsiz kahramanlara çok teşekkürler. Buji eskisinden de iyi oldu sanırım
Organizasyondan dolayı Cadıya ve mangalda harikalar yaratan İsmail'e de binlerce teşekkür. Resimleri dört gözle bekliyorum. İyi akşamlar.
kardeşim ismi ne çabuk unuttun şunun şurası sitede bir tane arjantinli69 var.neyse biz daha yeni eve girdik baya bir yorulduk.biraz resimlere bakalım ne durumdalar.:queen:
kanka ben 7.30 da geldim![]()
usta seninde göbek nick in telci baba olsun mu?![]()
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:usta senin de göbek nick in telci baba olsun mu?![]()
bende 7:00de ilk gelen biziz kanka...
ne yani erken gelmek marifetmi yolun keyfini alamadınız sonuçta...(keyifte ne keyif ama):queen::queen::queen:
:cat:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
Bu gezininde Hit sözcüğü belli oldu . Bu geziye katılanların birer göbek nickleri olacak demekki.
Mesela gürkanınkide Kumdan adam olsun:queen:
Seninkide Gözlüğünü kaptıran adam .:queen:
Cadınınki Ekmek taşıyan kadın :queen:
Şerifinki Tavuk parçalayan adam:queen:
Edii ninki Yolda ninjasını bırakan adam:queen:
Erdeminki Benzinsiz giden adam:queen:.....................
Gerisinide siz ekleyin
oooooowwwwwwww my god. yaaaa arjantinli69 kardeş nereye kayboldun.:cyclopsan ağaç ettin wallahiiii.neyse çok güzel geçti,herşey çok güzeldi.emeğı gecen herkese cok tesekkurler.:cat: