[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

Ayrıntıları yazacağım ama emeği geçen herkese teşekkürler..
Başta kuyucadısı, ismet ve tavuk kesen arkadaş (nickini unuttum :silent:) resmen telef oldular..çok teşekkürler..
Şuanda vücudumun üst kısmı ve suratım 3. derece yanık haldeyim yahu neden söylemediniz pancar gibi olduğumu krem mrem sürerdim eve geldim şoka girdim aynaya bakınca :mrgreen:

Yani deniz de o derece güzeldi hatta beklemediğim kadar güzeldi..
evet Kurfallı Köyü Seferoğulları camping alanı ve Orman Sendikası :queen: böyle bir grup görmemiştir..Herkse eyvallah..

şimdilik son not: Gözlüğümün kaldığı şahıs bak nickini bilmiyorum, ben muhammet abiyi tanırım gözlüğümü ondan bilirim ona göre iyi bak :p

asden o fotoyu buldum aga çok uzaktan çekilmiş ama olsun hatıra olur birazdan koyarım :)

ahada kodum: asden'in kırık bujisinin dahiyane tamiri akabinde harekete kalınılan yerden devam etmeden az önce :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bekliyoruz 4 gözle.
gelenlerin çoğu haşat olcaktır eve gelince. yatağa atarlar kendilerini

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar eve ilk gelen benim sanırım... çok güzel bir organizasyondu uzak olan deniz yoluna inat sürekli gidip gelip yüzdük,, sürekli yediğimiz tavuk için diyecek söz yok muhteşemlerdi... yakılan ateş eşliğindeki sohbet eşsizdi, beach volley de oıynayan takımlardan biri olmak onore ediiciydi,, Çağla nın hicbirşey yemeden bir sağa bir sola koşması insan üstü bir davranıştı,, Ağva böle motorcuları bidaha görmezzz.. Katılan herkese ve Başta CADI olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.. benzinim bitiyordu dönüş yolunda büyük stres cektim.. Allahtan bitmeden benzinliği bulabildim... Ağvadan benzin almışım 18:15 eve girişim 19:00..

fotoları yarın şirketten yükleyeceğim...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
kanka ben 7.30 da geldim :)

Gercekten emeği gecen herkeze teşekkürler :rendeer:
Gerçekten Çağla Bir harikaydı
İnsan hiç yerinde durmazmı be bir insan bu kadarmı kendini helak eder vallahi billahi insan üstü bir emek harcıyor :cat::rendeer:
Saat lerce mangalın başında duran o dumanın altında bizlere et yetiştirmek için çabalayan arkadaşlara minnetarım :cat::rendeer:
İlk defa böyle bir organizasyona katılıyorum ve çok mutlu ayrıldım
TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR :rendeer:

Arkadaşar öncelikle bujim kırıldığı için beni bekleyen ve anında çözüm üretip ormanda kalmamı engelleyen o isimsiz kahramanlara çok teşekkürler. Buji eskisinden de iyi oldu sanırım:)
Organizasyondan dolayı Cadıya ve mangalda harikalar yaratan İsmail'e de binlerce teşekkür. Resimleri dört gözle bekliyorum. İyi akşamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yemekler iğrençti, organizasyon berbattı, cadımıdır nedir gelip bizi bi karşılamadı bile, denize bile giremedim engelediler. :p :)

:) seviyorum sizi be :rendeer:

çağla ablam herşey çok güzeldi ellerine sağlık. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 PM ----------

dönüşü nasıl yaptınız yawww, iğrenç bir trafik vardı, emniyet şeridi de doluydu, ben karşı şeride geçmek zorunda kaldım, ters yönde gittim, tek tük araç geçiyordu yırttık, köprüde rüzgardan sanki denizde yelkenli mi kullanıyorum dedim kendi kendime, bir acemi olarak epey korktum, tam 3 saat bir kere benzin molası haricinde motor sürdüm, pestilim çıktı ..

Son düzenleme:
bu benim sizlerle ilk gezimdi biraz tedirgindim başlarda nasıl arkadaşlarla karşılaşıcagımı çok merak ediyordum ama hepiniz süpersiniz sanki sizlerle daha önceden tanışıyormuşuz gibi içten ve sıcak davrandınız ve bi şeyi atlamamak lazım kuyucadısı süpersin çıkışta kamp alanının kapısındaydın motordan inip teşekkür edemedim kafa selamı vermek zorunda kaldım çok ama çok teşekkür ederim insan üstü gayretin için :)

dönüşümüz de muhteşemdi be usta..
kömür nargilesinde çay keyfi bilem yaptık yani öyle diyim sana..
ama şile'ye arabayla gidenin aklına şaşarım..hayatımda öyle trafik az görmüşümdür..ama her haftasonu oluyormuş..yuh yani millet hala da gidiyor..

bu arada öbür cepheden çektiğin fotoyuda atsana..kendininkileri neden atmadın?

Trafik berbattı hakikaten Şile ışıklardan Ömerliye kadar konvoy vardı milim milim ilerleyen trafik
Motorçulara yol vermeyen araçlar yolda kalan araçlar
Allahım iyiki motorum var :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
beach volley resimlerini görmek istiyorum :)

herşey çok güzeldi :cat:
gelen herkese teşekkürler :rendeer:
cumartesi sabahtan gitmiş olmak daha güzeldi :mrgreen:

cadıma kocaman kocaman teşekkürler :rendeer:

dönüşteki o trafik neydi ya :silent: yazık millete :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar