[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

o kadar muhabet ettik bende espirisine nickim sudabatmayan adan diyosun sandım:queen::queen::queen::queen::mrgreen:

Arkadaşar öncelikle bujim kırıldığı için beni bekleyen ve anında çözüm üretip ormanda kalmamı engelleyen o isimsiz kahramanlara çok teşekkürler. Buji eskisinden de iyi oldu sanırım:)
Organizasyondan dolayı Cadıya ve mangalda harikalar yaratan İsmail'e de binlerce teşekkür. Resimleri dört gözle bekliyorum. İyi akşamlar.

kardeşim ismi ne çabuk unuttun şunun şurası sitede bir tane arjantinli69 var.neyse biz daha yeni eve girdik baya bir yorulduk.biraz resimlere bakalım ne durumdalar.:queen:

c.tesiden gelenler daha şanslıydı diyorum ve cadıyı öpüyorum bi aydasını göremesemde :(
eminim çalışmıştır...
ismi lazım değil 1-2 kişi yüzünden erken geldim arabayla yaşanmıyoooooo :pr:

getirin motorumu geri yaa ben motorumu istiyorum :salut:
tamı tamına 4 saat 10 dk trafikde kaldık (b.paşaya varmamız)
geçen her motoru görünce motoru çalanlara ::144::::151::::tartis::::cekic::::ban::::xs26:: ::eviiil:: ::pokey::::ranntign::rantinp:::angry2::::evil::

saydım bunlardan :salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Ben arabayla geldim. Eve varış saatim 23.05... Bi daha da arabayla gelmem. araba benim için bitmiştir. (inanılmaz bir trafik vardı dönüşte...):mrgreen:

:cat:
usta senin de göbek nick in telci baba olsun mu? :)
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu gezininde Hit sözcüğü belli oldu . Bu geziye katılanların birer göbek nickleri olacak demekki.
Mesela gürkanınkide Kumdan adam olsun:queen:
Seninkide Gözlüğünü kaptıran adam .:queen:
Cadınınki Ekmek taşıyan kadın :queen:
Şerifinki Tavuk parçalayan adam:queen:

Edii ninki Yolda ninjasını bırakan adam:queen:
Erdeminki Benzinsiz giden adam:queen:.....................
Gerisinide siz ekleyin

:cat:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu gezininde Hit sözcüğü belli oldu . Bu geziye katılanların birer göbek nickleri olacak demekki.
Mesela gürkanınkide Kumdan adam olsun:queen:
Seninkide Gözlüğünü kaptıran adam .:queen:
Cadınınki Ekmek taşıyan kadın :queen:
Şerifinki Tavuk parçalayan adam:queen:

Edii ninki Yolda ninjasını bırakan adam:queen:
Erdeminki Benzinsiz giden adam:queen:.....................
Gerisinide siz ekleyin

polo34(selim) teleboy olsun..o anlar :queen:
Traktörle gelen adam tulumbacı olsun da..
sulananların göbek nicklerini de sen söyle ama :queen:

o değilde kaçak mezbaha şefi kim olacak :queen:

Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)

valla son parti bizdik çagla ,kadir ,ismail filan.hatta gelirken kadirin kaskın içine arı gir sen kaşını sok.yolda operasyon sonra yola devam.fena bir trafik bir sağ bir sol,sağolsun araba sürücüleri çok anlayışlıydılar,sonra bir ambulans denk geldi takıldım peşine ümraniye tepe üstüne kadar tam yol ileri.:p
yoksa vay halimize gece geç saatte gelirdik galiba eve

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bi geziydi gelen herkeze teşekkürler =) Bukadarmı resim var ya oha :D bi ton resim çekildik nerde bunlaaar:D

oooooowwwwwwww my god. yaaaa arjantinli69 kardeş nereye kayboldun.:cyclopsan ağaç ettin wallahiiii.neyse çok güzel geçti,herşey çok güzeldi.emeğı gecen herkese cok tesekkurler.:cat:

oooooowwwwwwww my god. yaaaa arjantinli69 kardeş nereye kayboldun.:cyclopsan ağaç ettin wallahiiii.neyse çok güzel geçti,herşey çok güzeldi.emeğı gecen herkese cok tesekkurler.:cat:

ambulans sagolsun verdim ayarı yolda tam gaz :cat:yoksa vay anam vay halimize bizde kenarda oturanlar gibi bir köşede otururduk,sabaha doğru artık eve varırdık.resimleri de yükle bari bu arada.:p

güzel olmuş güzel gelmeyi çok istedim ama hastaydım gelemedim. ben gidemedim bari motosiklet gitsin dedim bi arkadaşa verdim yolda bujisi kırılan arkadaşın guruba takılmışlar. o arkadaşada ayrıca geçmiş olsun. yarın herhalde başlık 10 sayfa resimler dolu dolu olurda gidemesekte resimlere bakar bakar avunuruz :p

güzel bir geziydi.gerçi kuyucadısını fazla göremedik ortalarda :queen:ama olsun yinede arkadaşlar,ortam güzel,deniz güzel,yemekler idare eder,:p.bu arada topik yarın 20 sayfayı geçer nede olsa kuyucadısını çekiştirmek var.millet bu gün enerjisini harcadı yorgun bir vaziyette duşunu alıp yatmışlardır.yarın sabahtan canlanmaya başlarlar:p
sonuç yalova gezisinden bin kat güzel di.:cat:e hakkını yememeli cadı çarpar sonra:bounce:emeği geçenlerin ellerine sağlık bende offline konumuna geçmeliyim.yorgunum yorgunnnn 120 x120=x km:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar