praetorian' Alıntı:marmara unıversıtesınden bı oncekı ısıklardan saga donulcek(kadıkoy tarafından gellırken) kuyubası duragı oluyor orası..dondukten sora dumduz gıdınce bıraz ılerde tahmınen 2 veya 3 tane dortyol agzı gectıkten sora solda kalıyo Cafe Sera..
praetorian' Alıntı:marmara unıversıtesınden bı oncekı ısıklardan saga donulcek(kadıkoy tarafından gellırken) kuyubası duragı oluyor orası..dondukten sora dumduz gıdınce bıraz ılerde tahmınen 2 veya 3 tane dörtyol agzı gectıkten sora solda kalıyo Cafe Sera..
zuhtupasa' Alıntı:Burcu ellerine saglık valla sabırla tarif etmişin ama ilk sayfada kroki vardı yaw galiba..yinede ellerine sağlık..:rendeer:
S&S
thewall' Alıntı:İnanın bi şey ancak bu kadar anlatılabilinir di..Okudukca sanki adım adım Cafe Seraya yaklaştım..Her cümlede Cafenin yıldızımsı ışıklarıyla bütünleştim vee finalde o süper anlattım dimi sorusunu sorduğunda ben masaya oturmuştum bile..Teşekkürler herşey için ben sanırım aptalımmmmmmmm...bişey anlamadım ama kesin bulacağım.Teşekkürler
thewall' Alıntı:Birisi bu Sera Cafe'nin yerini ayrıntılı yada az ayrıntılı tarif edebilirse sevineceğim . Göztepe ışıklar denildi sanırım Kadıköyden gelirken sağa dönüş filan.Bu ışıklar minübüs yolundaki Göztepe Marmara Fen ve Edebiyat Fakültesi önündeki ışıklar mı ?
Planı yaptım Özgür'cüm.Saati kurdum 5'e.Çalar çalmaz fırlıcam.Kurtarıcam tilkiyi garajdan, daha karpuzcu tezgahı kurmadan.Yan sokaktaki elektrik direğine zincirleyip tekrar dönücem yatağa.Sonra da rahat rahat işe giderim.Akşama da karpuzumla gelirim:mrgreen:praetorian' Alıntı:Ozan Bey karpuzcudan nası kurtulcaksınız:queen:
zuhtupasa' Alıntı:evet stickerlaaaar, çaylaaaaaaar, dondurmalaaaaarrr..:mrgreen:
S&S