Belki yarın değil ama bir perşembe söz geleceğim.
LesPaul' Alıntı:staja başladığım için ancak bu saatlerde girebiliyorum nete.
yarın stajdan çıkınca direk mi gelirim yoksa eve uğrar öyle mi gelirim bilmiorum.
yeşilköyden 17:15 te çıkıyorum.
beraber gidelim diyen olursa seve seve buluşuruz gideriz mekana kadar. yolu biliyorum.
kimse gelmezse evden giderim o zaman![]()
Aşkolsun paşam...Ben alışveriş yapıcaz demedim kizuhtupasa' Alıntı:bayanlarında bu alışveriş merakı yani..:mrgreen:
S&S
HAXO' Alıntı:burayada gelicez 007 kardeşim![]()
ozz' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Biz motorumuzu alalı epey oldu hatta birkaç kez buradan da yazışma imkanım oldu... Anladığım kadarıyla burada herkez birbirini tanıyor ... Acaba acaba biz gelsek bizimle de arkadaşlık edermisiniz??? :wiinkk: (bu arada motorumuz keeway150)
Akşam bizlerle oldugunuzda aramızda hiç bir ayrımın olmadıgını, tam tersine gayet sıcak ve samimi bir ortamda oldugunuzu hissedeceginizden eminim..:rendeer:ozz' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Biz motorumuzu alalı epey oldu hatta birkaç kez buradan da yazışma imkanım oldu... Anladığım kadarıyla burada herkez birbirini tanıyor ... Acaba acaba biz gelsek bizimle de arkadaşlık edermisiniz??? :wiinkk: (bu arada motorumuz keeway150)
ozz' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
:rendeer: beklioz..:rendeer:ozz' Alıntı:Mutlaka uğrıcammm... :bestmt: