[MT İstanbul] Sabit Buluşma Noktası!!!

TycOOn' Alıntı:
ya burası trafik amirliğinin arkasındaki cami yapılsın yapılmasın tartışması olan demiryolu yanındaki baya büyükçe yeşillik alan olan parkın içindemi? gerçi değilsede illa bulurum :)

orası değil giraycım istersen bostancıda buluşur gideriz senle

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
bende oradayım heyoo duyun sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

güzel yer araştıran arkadaşa teşekkür.:rendeer:
dikkat ettim de gelıyorum dıyen ve harıka yer dıyenlerın hemen hemen hepsi bostancı,goztepe,kadikoy,suadiye de oturmakta. dolayısıyla evlerıne yaklasık 10 ar dk lık mesafede bır yer. halıyle guzel olur tabi.peki ya daha uzaklarda oturanlar?
burda kartallı da var,pendıklı de var,tuzlalı da var gebzeli de var unutmadıgınızı ümit ederim.
ben gerçekten şaşırdım; acaba dedim burası o tarflarda oturanların bulusma noktası mı dıye bıkac defa okudum anadolu yakası sabit buluşma noktasıymış yani dogru okumusum uzuldum acıkcasıı arkadaşlar.
üzüldüm çünki;
-daha öncede arastırılmıstı boyle bı yer ve bulunan nokta sehrın gobegı degıl uyelerın ortak mesafedekı yerıydı ama destek gelmedı,
-sitede gruplaşmalar oldugunu dusunuyodum yanılmıyomusum,
yarın çıksa birisi sabit buluşma noktamız pendiktir bılgınıze derse acaba neler düşünülür?
yanlıs anlasılma olmasın darılma,kusme felan yapacak kadar cocuk degılım sadece elestrı hakkımı kullanıyorum.
dedım ya ;
üzüldüm.
hayırlı olsun yeni buluşma noktası hepimize:rendeer:

TRADER' Alıntı:
Arkadaslar

Benım bulusma saatıne ıtırazım var:) Soyle kı zaten bu bulusma noktası anadolu yakasındakı arkadaslar ıcın aranje edıldı sanırım.. Bu acıdan bakınca:

1-Mıllet ısten evıne gıdıp ordan motorunu alıp gelecekse zaten bu saat cok erken . Kımse bu saatte evıne gıdıp evden motorunu alıp gelemez.. 6 da ısten cıkan 7 de evde olsa yarım saatte oraya gelmesı zor...

2-Mıllet dırek ısten motorla gelecekse o zaman da erken... Yanı 6 da ısten cıksanız bır bucuk saat orda bekleyıp sıkılmaz mıyız??,

Yanı bulusma saatının daha makul bır saate cekılmesı dogru olur dusuncesındeyım.. Yanı daha erken ya da daha gec olsun ama saat 7,30 kımılerının gelıp canının sıkılacagı kımılerının ıse yetısemeyecegı bır saat gıbı geldı bana..

Ama denırsekı boyle ıyı bır dıyecegım yok .. Boynumuz kıldan ınce:)

Selamlar..

Muratcım saat 24:00 de kadar orda olacağız o nedenle 19:30 dan itibaren gelmeye başlarız. işten çıkışına göre 20:00 de de gelirsin 21:00 de de. işten sonra halledilmesi gereken başka bir işi olan onu halledip gelebilir. sonuçta burası bizim lokalimiz gibi olacak

erdem.gunduz' Alıntı:
Muratcım saat 24:00 de kadar orda olacağız o nedenle 19:30 dan itibaren gelmeye başlarız. işten çıkışına göre 20:00 de de gelirsin 21:00 de de. işten sonra halledilmesi gereken başka bir işi olan onu halledip gelebilir. sonuçta burası bizim lokalimiz gibi olacak
Aynen katılıyorum şu buluşma saatini niye bu kadar kafanıza takıyonuz,sinema veya tiyatro değil ya kardeşim 10 dk erken 30 dk geç gitsen ne olur..:p .Hani uzun yol yapılacak olsa tam saatinde orda olun denir..:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende gelmeye çalışacağım yurtdışından misafirler gelecek ama bi çare
bulurum herhalde :)

ben anlamam kardeşiimm zamanında gelin ..dilekçe vercem zamanında gelmeyeni almasınlar içeri..her şeyin bi raconu var dii mi...:p :queen: :p :queen: :queen: :p :queen:

trenox' Alıntı:
güzel yer araştıran arkadaşa teşekkür.:rendeer:
dikkat ettim de gelıyorum dıyen ve harıka yer dıyenlerın hemen hemen hepsi bostancı,goztepe,kadikoy,suadiye de oturmakta. dolayısıyla evlerıne yaklasık 10 ar dk lık mesafede bır yer. halıyle guzel olur tabi.peki ya daha uzaklarda oturanlar?
burda kartallı da var,pendıklı de var,tuzlalı da var gebzeli de var unutmadıgınızı ümit ederim.
ben gerçekten şaşırdım; acaba dedim burası o tarflarda oturanların bulusma noktası mı dıye bıkac defa okudum anadolu yakası sabit buluşma noktasıymış yani dogru okumusum uzuldum acıkcasıı arkadaşlar.
üzüldüm çünki;
-daha öncede arastırılmıstı boyle bı yer ve bulunan nokta sehrın gobegı degıl uyelerın ortak mesafedekı yerıydı ama destek gelmedı,
-sitede gruplaşmalar oldugunu dusunuyodum yanılmıyomusum,
yarın çıksa birisi sabit buluşma noktamız pendiktir bılgınıze derse acaba neler düşünülür?
yanlıs anlasılma olmasın darılma,kusme felan yapacak kadar cocuk degılım sadece elestrı hakkımı kullanıyorum.
dedım ya ;
üzüldüm.
hayırlı olsun yeni buluşma noktası hepimize:rendeer:

avrupa yakasından gelenleri de düşündüğümüz için orayı seçtik 1. köprüden gelip ziverbeyden minübüs yoluna girince yaklaşık 1,5 km sonra mekana ulaşabiliyorlar.

avrupa yakası ve anadolu yakasının pendik tuzla gibi kısımlarını düşününce üyelere ortak mesafede ortada bir yer gibi görünüyor. yoksa asla bostancı-kadıköy bilgesinde oturanları düşünerek yapılmadı.

eğer yer uygun gelmiyorsa iptal edelim mekanı siz araştırın bulun biz oraya gelelim. daha dakka 1 bu tarz bir suçlama da bulunmak hiç hoş olmuyor,

sevgili erdem.gunduz;
ben eleştri hakkımı kullandım... ve uslubumda kimseyi suclamak yada rencide edecek ve hos olmayacak kelimeler kullanmadım. "hepimize hayırlı olsun" cümlesini bizzat kullandım yanlış anlaşılma ve suclama damgası vurulmasın diye ama goruyorum ki gene de yanlış anlaşılmış.
"eğer yer uygun gelmiyorsa iptal edelim mekanı siz araştırın bulun biz oraya gelelim. daha dakka 1 bu tarz bir suçlama da bulunmak hiç hoş olmuyor,"
ben iptal edelim demiyorum.biz mekan bulalım da demiyorum bırakın bizi gruplaşma tarftarı da değilim siz biz olayına zaten karşıyım.eleştriler yıkıcı olmadığı sürece zararsızdır. yıkıcı bir eleştiri yapmadığımı düşünüyorum.
bence hoş olmayan sizin son cümlenizdir.
saygılar

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
yer çok güzel paşamın eline sağlık burayı bulmuş, ulaşım da gayet iyi konuyu uzatmayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili trenox kardesim

Eleştirilerin için cok tesekkurler..:rendeer: Ancak gercekten herhangi bir topluluk düşünülerek degil tamamen kadıköy merkezli bir nokta olması, temizliği, otoparkı vs. nedenlerle burası seçildi. Yoksa herhangi bir gruplaşma, herhangi bir ayrım kesinlikle kendi adıma kabul etmiyorum..Böyle düşünen arkadaşlar varsa tamamen kendi düşünceleridir.Sadece saygı duymak gerekir.:rendeer:
Ve sonucta sevgili trenox sen 1 gecede marmarayı gezmiş adamsın bildigim kadarıyle..Seni özellikle bekliyoruz..:rendeer:
S&S

sevgili zuhtupasa;
her ne kadar eleştiri yapsamda bu demek değilki karşıyım ya da onaylamıyorum ben düşüncelerimi söyledim bir nevi öneri/özeleştiri. neyse uzatmayalım haklısınız.:rendeer:
sonuç olarak burası buluşma noktası ise bende elimden geldiğince katılımcı olacağım tabiki tüm gezilere katılımcı olmaya çalıştığım kadar.:rendeer:
saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bumudur?? BUDUR:cat: :rendeer:
S&S

trenox' Alıntı:
sevgili erdem.gunduz;
ben eleştri hakkımı kullandım... ve uslubumda kimseyi suclamak yada rencide edecek ve hos olmayacak kelimeler kullanmadım. "hepimize hayırlı olsun" cümlesini bizzat kullandım yanlış anlaşılma ve suclama damgası vurulmasın diye ama goruyorum ki gene de yanlış anlaşılmış.
"eğer yer uygun gelmiyorsa iptal edelim mekanı siz araştırın bulun biz oraya gelelim. daha dakka 1 bu tarz bir suçlama da bulunmak hiç hoş olmuyor,"
ben iptal edelim demiyorum.biz mekan bulalım da demiyorum bırakın bizi gruplaşma tarftarı da değilim siz biz olayına zaten karşıyım.eleştriler yıkıcı olmadığı sürece zararsızdır. yıkıcı bir eleştiri yapmadığımı düşünüyorum.
bence hoş olmayan sizin son cümlenizdir.
saygılar

buradan yazarak anlaşmakta bazen zorlanıyor olabiliriz. perşembe akşamı gelirsen karşılıklı konuşuruz.

saygılar

persembe gunu gelenler arasında elınde fazla stıckerı olan varsa bana getırebılırmı yapıstıralım motorumuza kaskımıza artık:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
var bende getiririm.. sticker..:wiinkk:
S&S

007

zuhtupasa' Alıntı:
var bende getiririm.. sticker..:wiinkk:
S&S

Paşam yaka kartı isteyenler var Avrupa Topiğine yazmışlar, sen halledersin bu işleri... :p

Yoksa FBI dan mı bastiriim... :queen:

yaka kartı ondan da ıstıorum hepsınden ıstıorum:))tshırt te olur..yoksa onu kerpeye gıderken mı alıcam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar