Geldim,gördüm,Eğlendim.Bu kadarmı güzel olur bir toplantı? Hepiniz 10 numerosunuz arkadaşlar!:cat:
DARKDIAMOND' Alıntı:Geldim,gördüm,Eğlendim.Bu kadarmı güzel olur bir toplantı? Hepiniz 10 numerosunuz arkadaşlar!:cat:
ledo' Alıntı:Bu defa, seninle sohbet etmeye fırsat yaratamadık.ale:
Bir dahaki sefere diyelim![]()
ledo' Alıntı:Hadi hadi, uzatmayın lütfen ! Bu akşam bu kadar....
sahinhakan04' Alıntı:Arkadaşlar dün emeği geçen herkesei çok ama çok teşekkür ediyorum. Ne kadarda o kadar resim arasında bir tane resmim olmasa bile tüm resim çeken arkadaşlarımada teşekkür ediyorum. Çok güzel bir geceydi devamını bekliyorum
ccbbdd' Alıntı:birdahaki sefere fotolara yazalım kim kimdir herkes birbirini tanısın..
donniedarko' Alıntı:fotoların birkısmını ben çektim ve ilk kez katıldığım için kim kimdir tam olarak bilemedim o yüzden bişey yazmadım bu arada resimleri çektik uğraştık sayfaya attık ama bir teşekkür göremedikr:
donniedarko' Alıntı:fotoların birkısmını ben çektim ve ilk kez katıldığım için kim kimdir tam olarak bilemedim o yüzden bişey yazmadım bu arada resimleri çektik uğraştık sayfaya attık ama bir teşekkür göremedikr:
Muzo' Alıntı:Aaaaa Ne demek,
Ben simdi baktim daha yeni cok Süper olmus ellerine Saglik Dostum, ya sen ilk basta benim Tek Resmimi cekmistin ama onu göremedim bana msn den atabilirmisin onu.....
Cok Cok Tesekkürler Haftaya yine bekleriz bu hafta 76 Kisi saydim arti Haftaya 100 ve fazlasini bulacagiz Insallah...
Selamlar
aslı_' Alıntı:slmm slm slmmm!!!
dün geceeee çok ama çok eğlenceliyyydiiii
herkes çok şekerdi,katılanlaraaa çokkk tşkkrlerrrr...
ya bide ben şu e-kolaydaki resimleri göremedim!!
üyelik falan dio!!