[MT İstanbul]Early Riders-15-16 Tem Yalova-Çınarcık-Esenköy Gezisi(Fotolar 7.sayfada)

murat +1 olabilirim ben

TRADER' Alıntı:
Ugur abı gelebılecekmısın yazalım mı senı de?

Ekledım dostum.. Umarım keyıf alırsın:) Ama motorun bu yollara alısır mı bunu bılemem:)

Abı yenge gemıycek sanırım:) Ucmusun yıne kızlar felan......

Yenı avatarın hayırlı olsun kocum .. Benım kı de degıstı.Yazlık avatara gectım:)

Murat bana +1 yazman gerekebilir ama bu hafta icinde belli olucak kesin...

Super Moderator
Eskihisar-Topçular feribotu 5 YTL, Pendik 12 YTL oldu.
Daha geçen hafta Eskihisar-Topçular arası için 5 YTL ödedim, diğerinin fiyatına internetten ulaştım.

Bir de aynı tarihlerde İznik Kampı var.Acayip bir çelişkide kalıyor insan...:silent:

geliriz tabi uskudara

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Bugün öle tek başımıza (Mecburiyetten)Şileye gidip geldik hanımla.Ya inanın mutlu değildim.Birlikte çok eğleniyoruz..
Arkadaşlarım benim iyiki varsınız...:cat:

Salı akşamı bu geziye katılacak arkadaşlarımızı Üsküdar Paşalimanı cafe ye saat 20.00 de bekliyoruz.
Durum değerlendirmesi ve sohbet için...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17056&page=14

Geliriz abi ayipsin hem senle de tanismis oluruz.herkesle tanisiyoruz yavas yavas :)

olcan 138
Bir de aynı tarihlerde İznik Kampı var.Acayip bir çelişkide kalıyor insan...:silent:[/QUOTE]

sana katılıyorum ben her ikisinide çok istiyorum yaaa :( diğerinde de çok önceden adım yazılı ama bu geziye de içim gidiyor kura çekicem artık :pale:

olcan138' Alıntı:
Daha geçen hafta Eskihisar-Topçular arası için 5 YTL ödedim, diğerinin fiyatına internetten ulaştım.

Bir de aynı tarihlerde İznik Kampı var.Acayip bir çelişkide kalıyor insan...:silent:
Allah allah ben neden 4 verdım acaba? belkı de 5 vermısımdır de hatırlamıyorumdur. Cok hızlı gectım gıseden :)

olcan138' Alıntı:

Hocam celısıcek bır sey yok. Isteyen ıstedıgıne katılsın. Onlar da bızım arkadaslarımız kamp yaptıkları yer de guzel dedıler sorduk sorusturduk ....Gezı konseptlerı bıraz farklı o yuzden bu ayrıma gore karar verılebılır..

Kısmet demek lazım bızım acımızdan cansıkıcı bır durum olmaz:) Gonuller beraber netıcede..

Son düzenleme:
jasmine' Alıntı:
olcan 138
sana katılıyorum ben her ikisinide çok istiyorum yaaa :( diğerinde de çok önceden adım yazılı ama bu geziye de içim gidiyor kura çekicem artık :pale:[/QUOTE]

Sensiz olurmu Jasmine...::miiz1:: ::unsure:: ::shake2:: ::hosgeldi ::thanks:
Ayrıca kurayı ben yapayım sen çekersin artık.Kısa çöpü çekersen bizle gelirsin (Halbuki iki çöpte kısa olacak buna emin olun...:queen: )

hala iznik diyen mi var :)

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
sana katılıyorum ben her ikisinide çok istiyorum yaaa :( diğerinde de çok önceden adım yazılı ama bu geziye de içim gidiyor kura çekicem artık :pale:

ya arkadaslar bu gezi kacmaz diyorum yaaa....

arkidişler çok üzgünüm, 14-24 temmuz arası istanbul dışındayım, geziye katılamayacağım. murat abi dönüşte hepsini telafi ederim.:rendeer:

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar yeni Avatar konfigrasyonum Serdark imzalı nasıl güzel olmuşmu...:cherry:

abi avatarın ne havalı olmuş öyle, yanar-döner bişi. :)
bende istiyorum aynından, neyse parası vericez. :p
serdark olm rüzgarınoğlundan neyimiz eksik, başımız kelmi? bize niye yapmıyosun.

abi bi teklifim var :
bu yanar-döner avartardan her "EarlyRiders" üyesine yapalım. 2 resim+1 EarlyRiders yazısı şeklinde çıksın.
nasıl olur?

warya bu fikri hemen tecil ettiricem. haluk, ben söyledim diye sahiplenir hemen.:p

ataper' Alıntı:
abi avatarın ne havalı olmuş öyle, yanar-döner bişi. :)
bende istiyorum aynından, neyse parası vericez. :p
serdark olm rüzgarınoğlundan neyimiz eksik, başımız kelmi? bize niye yapmıyosun.

abi bi teklifim var :
bu yanar-döner avartardan her "EarlyRiders" üyesine yapalım. 2 resim+1 EarlyRiders yazısı şeklinde çıksın.
nasıl olur?

warya bu fikri hemen tecil ettiricem. haluk, ben söyledim diye sahiplenir hemen.:p

Walla kişiye özel baaaa.Sana yok...:queen:

Benim makina sağlam olsa gelirdim.

Arkanız da tam gaz verip kastırmak işkence olur.

Gidecek olanlara iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler dilerim.

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar yeni Avatar konfigrasyonum Serdark imzalı nasıl güzel olmuşmu...:cherry:
Abı cok havalı olmus bende yaptırcam bu tarz bırseyler .. bu serdar tehlıkelı adam walla herseyı bılıyor . bızım bılgısayarlara da gırer bu bızden habersız:)

FutureShock' Alıntı:
Benim makina sağlam olsa gelirdim.

Arkanız da tam gaz verip kastırmak işkence olur.

Gidecek olanlara iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hocam suratlı bır yolculuk olmayacak ama yıne de sen bılırsın bızım arkadaslarda bu tarz mootrlar var cunku..
Selamlar

Son düzenleme:
sevgili early riders dostlarım ben maalesef gelemiyorum :pr: :pr: :pr: zaten nereye gitsem diye vazgeçemediğim gezilerin arasında kaybolmuşken hepsini birden isterken bana bu hafta sonu kötü bir piyango vurdu ve hiçbiryere gidemiyorum çalışmam gerekiyor haftasonu direksiyon eğitimlerimiz var trafik canavarı yetiştirmemek için yani sizler trafikte güvenle gezin diye ben burda eğitim şart sloganıyla eğitim pistinde ter dökücem :salut: :salut: :salut: size iyi eğlenceler beni de gezerken anmayı unutmayın.resimleri bekliyorum.

ataper' Alıntı:

abi bi teklifim var :
nasıl olur?

Estağfurulllah size kel diyen mi var!! Bir tane kel aynak var ya ben ona diyorum:queen: :queen:

Bir diğer konu iki veya daha fazla resim ve early rider yazısı süper olur derim.
Fikir gayet güzel ataper kutlarım:cat:

eee olmazsa olmaz yani !!!!

Murat (TRADER) tatil nasıl gidiyor ?

Az kaldı az sericem bende göbeği güneşe denize doğru :p

Bu arada aşağıdaki operasyonu yapabilme şansımız varmı oralarda ?

raki2nn.jpg

ya bende katılmak isterim ama bu konuda hiç tecrubem yok gelmem
cok mantıksız mı olur?:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar