[MT-İstanbul] Çamlıca'da buluşuyoruz / 16.12.2007 18.00

Çok güzel bi buluşmaydı.. Buluşmanın kurucusu departed a bol bol teşekkürlerimi sunuyorum.. Hesabı ödeyerek harbi bizi mahçup ettin.. Çok teşekkür ederim kesene bereket..:cat:

Arkadaşlar bende eve yeni geldim,çok güzel ve neşeli bir akşamdı.Katılan herkese teşekkürler,buluşmayı organize eden departed kardeşime ayrıca teşekkürler hem bu akşam hemde çaylar için:rendeer:

Pınar hiç bakma öyle bu gömlek beniiiiim:queen::queen::queen:

Unutmadan Taksimde bana motoru çalıştırmak için yardımcı olan Burak ve bayağı terliyen Selçuk kardeşlerimede teşekkürler,özellikle Selçuk kusuruma bakma yaşlılık işte (ben akü bitti diye tutturdum,meğerse gidondan stop anahtarını açmışlar motoru bıraktığım yerde::utangac:::blusssh:):rendeer:
Olur mu abi 2 sene peşinde koşarsam alırmışım senden gömleği.. Ben tio yu sağlam yerden İbrahimden aldım :)
Hayır edepsiz olduğumdan:p
Ben hiç söylemiyim o zaman :queen::queen::queen:
o zaman seninde çay ısmarlama zamanın gelmiş demekki :p
Yaa evet bencede.. Bütün buluşmaları başkasına açtırıyo çay ısmarlamaktan yırtıyo.. Hoş dışarda hep o ısmarladı ama olsun :p
yaparım ben bi çılgınlık da hadi sende geldin diyelim başka kimler gelebilirki
:queen::queen::queen:
Ben artçın olurum abi olmaz mı :cherry:
resimlerı ınceledım ve bısı fark ettım 3 farklı resımde pınar ablanın ustunde 3 farklı ceket var ceket koleksıyonumu yapıo :p
Yaa ben benim resimlerimi görmedim sen beni nerden gördün :queen:

yaaaa allllaaaahımmmmmm ne çirkin çıkmışım yaaaaa ümmet abi o resim atılırmı ya siteye :) valla gören yamuk zannet cek
Olm zaten yamuksun sen neyi saklıycan :queen::queen::queen:
Çok yahşi bir gece idi Teşekküler .
Ne kadar çok çılgın varmış yahu...:)

Otobüsle giderken sanki bizden birilerini gördüm gibi. :)
Arkasında artçı olan biri Taksim meydanından dönüyor gibi idi.

Mekan yöneticisini biraz kızdırdık ama ossun her zaman olmaz :) ehue:wiinkk:

Teşekkür ederim Organizasyonu başlatan arkadaşa ve çaylar için ...

Malum ayağım ancak iyileşiyor ve artık biraz daha rahat yürüyorum sekeseke yürüsemde

Bir takım arkadaşlarımızın koltuk değnekleri ile orada olması çok sevindirici
(yanlış anlaşılmasın kaza yapması değil tabiki ...) orada olması ...(tekrar geçmiş olsun kısa zamanda iyileşmesini temenni ederiz... :)

Bende sefaköy'e geldim ümmet abey :)
Bir dahakine haberleşsek olmazmı :)
Bende çılgınlık yaparım o zaman :)
Teşekkür ederim :) Çanakkalede de böyleydim ben :queen:
Adım değnekli kıza çıktı artık ne yapsam nafile deiştiremem bu imajı :cherry:

Son düzenleme:

DEvamı gelcek sabredın:D
NEdemısler sabreden dervıs muradına ermıs hehe:D

Son düzenleme:

GKN

güzel bir akşamdı gelen herkese teşekkürler, gelmeyenleri şiddetle kınıyoruz:mrgreen:
buluşmanın yarısı dışarda geçti, motorcu üşümezmiş, ben motorcu deilimki abi, yerim üşümesini:queen:
tüm gece kons gibi masadan masaya gezdim kimle ne konuştuğumu pek hatırlamasamda herkese hoş sohbetleri için teşekkür ederim:cherry:
zekicim özellikle sana ön ayak olduğun ve ısmarladığın çaylar için teşekkürler ziyade olsun:cat:

pınar alooooooooooooooooo valla yamulturum seni sakat bacaklı call center seni deli etme len adamı yeterrrrrrrrrrrr ayıp dimi kardeşine yamuk demeye neyse bidaki buluşmaya uğraşırım bensenle çirkin şey seniii:queen::rendeer:

:queen: öhh be öhhhh :queen:

SOnunda bitti oh be :cherry:

Abilerim ablalarım kızmayın bazı resımlerı atladım galıba :rendeer:

Super Moderator
Öncelikle departed'a teşekkür etmek isterim...Gerçekten bu incelik için çok teşekkürler...:rendeer:

Dışarıdaki fotoğraflarda sürekli birşeyler çiğner durumda olmamı saymıyorum da, içerideki fotoğraflar Tencere sansür merkezinden geçmemiş miydi? Haydi benim saçma çıktıklarımı silmezsin de hem senin hem benim saçma çıktıklarımıza niye dokunmazsın be adam...:p

Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
crayzboyone, koray gfb, ercankarakus, aargh, istburak, aYe, murat_zx6, Pınarr, sametrix, muratgergerli, mhrrmkpnr, Dreal, Nemrut

Oldumu yetermı :D:D:D:D:D oh rahatladım be :)

Öncelikle departed'a teşekkür etmek isterim...Gerçekten bu incelik için çok teşekkürler...:rendeer:

Dışarıdaki fotoğraflarda sürekli birşeyler çiğner durumda olmamı saymıyorum da, içerideki fotoğraflar Tencere sansür merkezinden geçmemiş miydi? Haydi benim saçma çıktıklarımı silmezsin de hem senin hem benim saçma çıktıklarımıza niye dokunmazsın be adam...:p

YOk be abı elındekı sımıtle 10 numara cıkmısın hehehehhe :p

Son düzenleme:
pınar alooooooooooooooooo valla yamulturum seni sakat bacaklı call center seni deli etme len adamı yeterrrrrrrrrrrr ayıp dimi kardeşine yamuk demeye neyse bidaki buluşmaya uğraşırım bensenle çirkin şey seniii:queen::rendeer:

Doğru söyleyeni 9 köyde barındırmazlarmış :p
Vallaa bugün zor aldılar seni elimden hatırlatırım :queen:
Taksici mevzuunuda dinledikten sonra konuşurken lafını iyi seçersin artık :p
Aduuukeettt çekerim sana feleğin şaşar :queen::queen::queen::queen:

pınar abla bak bahsettıgım fotolar :D
1. MONT

2.MONT

3.MONT

Son düzenleme:
valla güzel buluşma olmuşş resimlerden anlaşılan o :) diğer buluşmaya gelicem listeye ekleyinn :queen:

1.resimde benim montum
2.resimde GKN ın montu
3.resimde altta benim üstte mhrrmkpnr ın montu :cherry:

abi pınar hayır kurumu gibi valla:queen: bu bayramda kurban derimi ono vercemmmmm puhahahaha artık bi mont yapar kendisine

Super Moderator
resimlerı ınceledım ve bısı fark ettım 3 farklı resımde pınar ablanın ustunde 3 farklı ceket var ceket koleksıyonumu yapıo
1.resimde benim montum
2.resimde GKN ın montu
3.resimde altta benim üstte mhrrmkpnr ın montu :cherry:

İnsan mezarcı olmayagörsün:p
Birinde kendi montu, birinde GKN'dan çalınmış, birinde mhrrmkpnr'dan alınmış montlar...
İhsan abi ya da ben üstümüzden gömlek çıkarıp verinceye kadar devam ederdi o üşüme de, kanımızın son damlasına kadar koruduk gömleklerimizi:p

abi pınar hayır kurumu gibi valla:queen: bu bayramda kurban derimi ono vercemmmmm puhahahaha artık bi mont yapar kendisine
Yok olm evli adamsın sen karına yazık yoksa senin kesilmene karşı değilim :queen::queen::queen:
montları deneme testındenmı gecırdın :p :queen:
Yok GKN benim sakatlığımla dalga geçti bende seke seke kapıya çıktım sigara içmeye, değneksiz.. Öyle oluncada üşüdüm onu cezalandırdım :cherry:
Diğerinde Kadir İnanır gibi bi arkadaşımız çıkmadı bi Muharrem teklif etti montunu vermeyi.. Burnum akıyodu soğuktan acıdı bana :queen:
Birinde kendi montu, birinde GKN'dan çalınmış, birinde mhrrmkpnr'dan alınmış montlar...
İhsan abi ya da ben üstümüzden gömlek çıkarıp verinceye kadar devam ederdi o üşüme de, kanımızın son damlasına kadar koruduk gömleklerimizi:p
Şşşş ayıp ayıp ablaya öyle denirmi hiç :queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Beleş mezar bulsa girip yatar valla:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar