Çok güzel bi buluşmaydı.. Buluşmanın kurucusu departed a bol bol teşekkürlerimi sunuyorum.. Hesabı ödeyerek harbi bizi mahçup ettin.. Çok teşekkür ederim kesene bereket..:cat:

Çanakkalede de böyleydim ben :queen:
Adım değnekli kıza çıktı artık ne yapsam nafile deiştiremem bu imajı :cherry:
Olur mu abi 2 sene peşinde koşarsam alırmışım senden gömleği.. Ben tio yu sağlam yerden İbrahimden aldımArkadaşlar bende eve yeni geldim,çok güzel ve neşeli bir akşamdı.Katılan herkese teşekkürler,buluşmayı organize eden departed kardeşime ayrıca teşekkürler hem bu akşam hemde çaylar için:rendeer:
Pınar hiç bakma öyle bu gömlek beniiiiim:queen::queen::queen:
Unutmadan Taksimde bana motoru çalıştırmak için yardımcı olan Burak ve bayağı terliyen Selçuk kardeşlerimede teşekkürler,özellikle Selçuk kusuruma bakma yaşlılık işte (ben akü bitti diye tutturdum,meğerse gidondan stop anahtarını açmışlar motoru bıraktığım yerde::utangac:::blusssh:rendeer:
Ben hiç söylemiyim o zaman :queen::queen::queen:Hayır edepsiz olduğumdan![]()
Yaa evet bencede.. Bütün buluşmaları başkasına açtırıyo çay ısmarlamaktan yırtıyo.. Hoş dışarda hep o ısmarladı ama olsuno zaman seninde çay ısmarlama zamanın gelmiş demekki![]()
Ben artçın olurum abi olmaz mı :cherry:yaparım ben bi çılgınlık da hadi sende geldin diyelim başka kimler gelebilirki
:queen::queen::queen:
Yaa ben benim resimlerimi görmedim sen beni nerden gördün :queen:resimlerı ınceledım ve bısı fark ettım 3 farklı resımde pınar ablanın ustunde 3 farklı ceket var ceket koleksıyonumu yapıo![]()
Olm zaten yamuksun sen neyi saklıycan :queen::queen::queen:yaaaa allllaaaahımmmmmm ne çirkin çıkmışım yaaaaa ümmet abi o resim atılırmı ya siteyevalla gören yamuk zannet cek
Teşekkür ederimÇok yahşi bir gece idi Teşekküler .
Ne kadar çok çılgın varmış yahu...![]()
Otobüsle giderken sanki bizden birilerini gördüm gibi.
Arkasında artçı olan biri Taksim meydanından dönüyor gibi idi.
Mekan yöneticisini biraz kızdırdık ama ossun her zaman olmazehue:wiinkk:
Teşekkür ederim Organizasyonu başlatan arkadaşa ve çaylar için ...
Malum ayağım ancak iyileşiyor ve artık biraz daha rahat yürüyorum sekeseke yürüsemde
Bir takım arkadaşlarımızın koltuk değnekleri ile orada olması çok sevindirici
(yanlış anlaşılmasın kaza yapması değil tabiki ...) orada olması ...(tekrar geçmiş olsun kısa zamanda iyileşmesini temenni ederiz...
Bende sefaköy'e geldim ümmet abey![]()
Bir dahakine haberleşsek olmazmı
Bende çılgınlık yaparım o zaman![]()
Adım değnekli kıza çıktı artık ne yapsam nafile deiştiremem bu imajı :cherry:
Son düzenleme: