[MT-İstanbul] Çamlıca'da buluşuyoruz / 16.12.2007 18.00

bende yeni geldim iyi bi katılım dı selçuk kardeşime yaşlımı yaşlı ihsan babama:) ve bütün gelen arkadaşıma teşekkürler soğuk ve eğlenceliydi iyi sağlam ve kaliteli bi muhabbet döndü aaaaaa bu arada gözleme içi soğol muharrem ayriyet ten bravo delimavi kemal abim iyi bi tekmeymiş departed kardeşim hesap için sağol herkese iyi geceler bu soğuğun üstüne iyi uyunur:queen::rendeer:

biraderim sen beni Türk Liranla satın alabileceğinimi sanıyon...Dölara belki...:pabi batarsın bah...dimedi dime...hem beni besleyip napcankine...pazar sabahlarıda gezdir bari parklarda...hev hev...:queen:

vay yiğidim...helal olsun sana...ihsanhakan abinide ittirmişsin yolda kalmış...eline sağlık...ben olsam aynı şeyi yapmazdım ama neyse...yarın bu iyilikler sana gezide artcı olarak döner...yatırım yap abilerine PınaRR aplana...merak etme..ileride yiyicen meyveleri...saldır olum...:queen:

:queen::queen::queen::queen: :bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biraderim sen beni Türk Liranla satın alabileceğinimi sanıyon...Dölara belki...:pabi batarsın bah...dimedi dime...hem beni besleyip napcankine...pazar sabahlarıda gezdir bari parklarda...hev hev...:queen:

Taam abi özür dilerim yanlış anlaşıldım, hatta bu magduriyetini gidermen için beni bir gün Türk Liranla satın almana müsade edicem, bir sonraki buluşmada tüm yediklerim içtiklerim senden:queen:
(metehan sixteen sene buluşmalara gelmes artık)

bende yeni geldim iyi bi katılım dı selçuk kardeşime yaşlımı yaşlı ihsan babama:) ve bütün gelen arkadaşıma teşekkürler soğuk ve eğlenceliydi iyi sağlam ve kaliteli bi muhabbet döndü aaaaaa bu arada gözleme içi soğol muharrem ayriyet ten bravo delimavi kemal abim iyi bi tekmeymiş departed kardeşim hesap için sağol herkese iyi geceler bu soğuğun üstüne iyi uyunur:queen::rendeer:

Sanada ayrıyetten tesekkur ederım burak abı saol yanı :)....

Taam abi özür dilerim yanlış anlaşıldım, hatta bu magduriyetini gidermen için beni bir gün Türk Liranla satın almana müsade edicem, bir sonraki buluşmada tüm yediklerim içtiklerim senden:queen:

:queen::queen::queen: Benım bıldıgım mete abı bu lafı yemezdı :))))...

Son düzenleme:

yok abi o tekme deildi yumruk :queen: aman dikkat et üşüme uyurken :cherry:

mete abi sen herkesin diline gene sakız oldun :p

Son düzenleme:

bizim çapımız neki zat-ı alinizi doyuralım...haddimiz değil...yaza artık kanka...:p

mete abi sen herkesin diline gene sakız oldun :p

kulağım çınladıydı ...abi bu havada dışarı çıkılırmı ya...neyse foto görek sevinek...

:cat:

Paşalar yok mu foto koyacak biri.:silent:.Yüreğimiz şişti bilgisayar önünde yahu.:pr:.Zaten gelemiyoruz.:bounce:Bari fotolardan mahrum bırakmayın..:pr:

bende resimlerde kim koycak ugrsck smd yaa yokmu hayırsever canı sıkılan biri:p

Muharrem sengönder bana paşam.Ben bi bakim..Sonra teker teker eklerim..
Şiştim valla.Yarın görev var sabahtan..Dayanamam şimdi..Uykum da var..Görek fotoları..:p

Son düzenleme:
Muharrem sengönder bana paşam.Ben bi bakim..Sonra teker teker eklerim..
Şiştim valla.Yarın görev var sabahtan..Dayanamam şimdi..Uykum da var..Görek fotoları..:p

Devrem daha dur yazdığın mesaj veritabanına inmedi...

dingg dangg dongg...Murat Gergerli "Urfalıyam Ezelden"i itinayla söyler...:queen:

Valla topic bile açmaadım ha..Çadır Sirki' ne gittik ailece..Resimleri upload ettim.Sizleri bekledim yaw.:p.Açmadım konuyu..Yoksa bu konunun arasında kaynar dibe vururdu valla..:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar