[MT-İstanbul] Çamlıca'da buluşuyoruz / 16.12.2007 18.00

öncelikle dün akşam için departed di yanılmıyosam tanışmaya fırsatımız olmadı ama çok teşekkür ederimmm..
gerçekten daha yeni olmamıza karşın tanıştığımız insanlarla ne kadar yakın olduğumuz ortaya çıkıyor mesela arslanfb (hasan abi) abi balkondayım bi el sallasana diyebilecek kadar hemde.
herkes burda yine iyi akşamlar millet

Güzel Bi buluşma olmuş keşke bende orda olsaydım demicem geçti bolunun pazarı dicem... :)

zaten pekte üzülen yoq hatta gelmememe sevinen arkadaşlar hissediyorum..:bounce:

Mete HANDRO amca nerelerdesinnnnn kimlerlesin....ya cumartesi okey muhabbetine gelemedim özür abim be ben selçuğa söledim sebebini gece taksi şöförlüğü yaptım malum düğün yapcam para gerekli ek iş hesabı :cherry: o yüzden zabaha gadar direksiyon salladım :queen: bu arada çamlıca olayı güzelmiş haaaa...
:queen::queen:

bune ufo gören mağsum köylülermi :p nereye bakiy bunlar

.
.
İlhancığım ''bunlar '' dediklerin;
Admin ve mod kardeşlerimiz..:cat:
Nereye bakıyolar..Motosiklet.net'in ufkuna..:rendeer:
.
.
Üyeler: 46.720
Konular: 33.672
En fazla mesaj: alp_tunay (7.098)
Son kayıt olan Üyemiz, murat03x
ve devamı geliyor..:cherry::bounce:

sagdakı olcan abimizdı heralde soldakı ne abımız , yüzüksüz erhan abimiz galıba :) ::148::

Son düzenleme:
güzel bir buluşma oldu.eski ve yeni dostlarla tanışma fırsatı buldum.gelen herkeze ve ev sahibi departed e çaylar için teşekürler:cat:

Yaav arkadaşlar, fotolara baktıkça hayıflanıyorum katılamadığıma:pale: Bütün arkadaşlarımızı bir daha ne zaman yakalarız bir arada kimbilir. Erhan, Pınar, Hakan Ağabey, babaçi, Aye Murat, Zeki, Tuğçe, edy Erdem, Uğurtan, Alper, Gelişim den İbo, ve daha sayamadıklarımın tamamı:pale:
denizcieylemin ailesi Kurban Bayramı için bizdeler, hem yol yorgunu hem hava da bozuk olduğundan kandıramadım. Bir ara ben kaçayım geleyim dedim ama denizcieylemin bakışları ile karşılaşınca vazgeçtim:mrgreen:
Herkesi çok özlemişiz, fotolarla avunuyoruz işte:cat: hepinize en içten selamlarımızı yolluyoruz:rendeer::rendeer:

Sevgili kardeşim,kaç buluşmaya gelmediğini sayamıyorum artık,şimdi sana ceza: ilk buluşmayı sen organize ediyorsun diğer kaçak Burak'la beraber:queen::queen::rendeer:

Dışarıdaki fotoğraflarda sürekli birşeyler çiğner durumda olmamı saymıyorum da, içerideki fotoğraflar Tencere sansür merkezinden geçmemiş miydi? Haydi benim saçma çıktıklarımı silmezsin de hem senin hem benim saçma çıktıklarımıza niye dokunmazsın be adam...:p

Sansür sansür bi yere kadar.. Eldeki malzeme bu kadar dostum.. Fotoğrafı çekenler naapsın.. :mrgreen:

Adamlar çekiyo ben siliyorum , kalanlar yine ortada :queen:

Yönetimdenden adımın Görünmeyen olarak değiştirilmesini ve toplantılarda fotoğraflarımın çekilmesinin engellenmesini talep ediyorum.. :mrgreen:

Sansür sansür bi yere kadar.. Eldeki malzeme bu kadar dostum.. Fotoğrafı çekenler naapsın.. :mrgreen:

Adamlar çekiyo ben siliyorum , kalanlar yine ortada :queen:

Yönetimdenden adımın Görünmeyen olarak değiştirilmesini ve toplantılarda fotoğraflarımın çekilmesinin engellenmesini talep ediyorum.. :mrgreen:

elimde senn süper bi pozun var biliosun hala sürmedim piyasaya belki bigun lazım olur die saklıcam onu:queen::queen:

bide tencere nin konuşurken resmini ben çekmiştim sanırım senin makinada o muharrem....yani kötüyüz biz kötü:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar