arkadaşlar dün tam duyulmadı ama CERRAHİ arkadaşımızın herkeze selamı vardı yoğun iş temposundan dolayı gelememiş
Aleykümselam getirenler saolsun.
arkadaşlar dün tam duyulmadı ama CERRAHİ arkadaşımızın herkeze selamı vardı yoğun iş temposundan dolayı gelememiş
Kaybolmasın diye evde unutmuşum :joker:
senin cevap vermene gerek yok ben ikimizin yerine topaarlıorum zati:mrgreen:
bişicikte kalmadı fotolarıda aldık bitti
bu arada BABAÇİ ye hala bi kaşık borcum var![]()
yaa inanmıyorum tipim kereste gibi çıkmışr:
r:
Erhan yüzüğünü göremedim,ben yokken takmıyorsun sanırım????::158::::158::::158::
Kaybolmasın diye evde unutmuşum :joker:
Yaav arkadaşlar, fotolara baktıkça hayıflanıyorum katılamadığımaale: Bütün arkadaşlarımızı bir daha ne zaman yakalarız bir arada kimbilir. Erhan, Pınar, Hakan Ağabey, babaçi, Aye Murat, Zeki, Tuğçe, edy Erdem, Uğurtan, Alper, Gelişim den İbo, ve daha sayamadıklarımın tamamı
ale:
denizcieylemin ailesi Kurban Bayramı için bizdeler, hem yol yorgunu hem hava da bozuk olduğundan kandıramadım. Bir ara ben kaçayım geleyim dedim ama denizcieylemin bakışları ile karşılaşınca vazgeçtim:mrgreen:
Herkesi çok özlemişiz, fotolarla avunuyoruz işte:cat: hepinize en içten selamlarımızı yolluyoruz:rendeer::rendeer:
Bu kaşık maltepe de coşkun'un altın kaşığıydı kaybolan hemde 24 ayardı ahada belgesi::belge::
Dışarıdaki fotoğraflarda sürekli birşeyler çiğner durumda olmamı saymıyorum da, içerideki fotoğraflar Tencere sansür merkezinden geçmemiş miydi? Haydi benim saçma çıktıklarımı silmezsin de hem senin hem benim saçma çıktıklarımıza niye dokunmazsın be adam...![]()
Sansür sansür bi yere kadar.. Eldeki malzeme bu kadar dostum.. Fotoğrafı çekenler naapsın.. :mrgreen:
Adamlar çekiyo ben siliyorum , kalanlar yine ortada :queen:
Yönetimdenden adımın Görünmeyen olarak değiştirilmesini ve toplantılarda fotoğraflarımın çekilmesinin engellenmesini talep ediyorum.. :mrgreen:
bide tencere nin konuşurken resmini ben çekmiştim sanırım senin makinada o muharrem....yani kötüyüz biz kötü![]()