[MT-İstanbul] Çamlıca'da buluşuyoruz / 16.12.2007 18.00

arkadaşlar dün tam duyulmadı ama CERRAHİ arkadaşımızın herkeze selamı vardı yoğun iş temposundan dolayı gelememiş

abi solemiyim dedim ama kız haklı::belge::

Bana dedi zaten.. Saçlarım döküldü yanlar açıldı kel kaldım yaşlı adamlara benzedim, bende kalanlarıda kazıtıp seksiii imajı vermeye çalışıyorum dedi:queen::queen::queen:

tuçi kısım sende büyük hata etmişin yanıma oturmaka
benim göbeemden çıkmamışın doğal olarak
o zaman bundan sooraki foto çekilmernde şöle bi kolumun altına falan gir::winkwink::winkwink
bkz:
s6301131ln6.jpg

Oh oh yine gamzeli çıkmışım:queen:

Son düzenleme:
Yaav arkadaşlar, fotolara baktıkça hayıflanıyorum katılamadığıma:pale: Bütün arkadaşlarımızı bir daha ne zaman yakalarız bir arada kimbilir. Erhan, Pınar, Hakan Ağabey, babaçi, Aye Murat, Zeki, Tuğçe, edy Erdem, Uğurtan, Alper, Gelişim den İbo, ve daha sayamadıklarımın tamamı:pale:
denizcieylemin ailesi Kurban Bayramı için bizdeler, hem yol yorgunu hem hava da bozuk olduğundan kandıramadım. Bir ara ben kaçayım geleyim dedim ama denizcieylemin bakışları ile karşılaşınca vazgeçtim:mrgreen:
Herkesi çok özlemişiz, fotolarla avunuyoruz işte:cat: hepinize en içten selamlarımızı yolluyoruz:rendeer::rendeer:

Yaav arkadaşlar, fotolara baktıkça hayıflanıyorum katılamadığıma:pale: Bütün arkadaşlarımızı bir daha ne zaman yakalarız bir arada kimbilir. Erhan, Pınar, Hakan Ağabey, babaçi, Aye Murat, Zeki, Tuğçe, edy Erdem, Uğurtan, Alper, Gelişim den İbo, ve daha sayamadıklarımın tamamı:pale:
denizcieylemin ailesi Kurban Bayramı için bizdeler, hem yol yorgunu hem hava da bozuk olduğundan kandıramadım. Bir ara ben kaçayım geleyim dedim ama denizcieylemin bakışları ile karşılaşınca vazgeçtim:mrgreen:
Herkesi çok özlemişiz, fotolarla avunuyoruz işte:cat: hepinize en içten selamlarımızı yolluyoruz:rendeer::rendeer:

Vallaa özlettiniz kendinizi bi hayli.. Yeter bu özlemlik artık bulun bi çaresini katılın bize :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay gene yapmısınız yapıcagınızı helal olsun :cat:

erhanyzkszmr4.jpg

Erhan yüzüğünü göremedim,ben yokken takmıyorsun sanırım????::158::::158::::158::

arkadaşlar buluşma ve yeri güzelde ah şu iş toplantıları olmazsa neyse bayrama bir buluşma ayarlarız artık sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar