[MT İstanbul] 4 Ağustos Cuma Galata Der Saadet 7

cuk_o' Alıntı:
tarabyada ne var abi noktaları dizmişin :queen:

Bilmiyorum kii:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:
ben hep Galataya gidiyorum
Galatada deliler var:queen:

gelcem tabiki ama pikniğe gelmeyen gelmesin:queen:

Bak bana iyi davranın yoksa öbür yere giderim ben cünkü pacacıyım ama işkembede icereim

Son düzenleme:
Abi herkez galataya geliyor
üşüyenlerde piknie gider yananlarda havuza
ama galata ya tüm türkiye geliyor zaten:cat:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

soner abi beni unutma....

of of saat problemide kakltı desenize...

ALBATROS-FB' Alıntı:
gelcem tabiki ama pikniğe gelmeyen gelmesin:queen:

Bak bana iyi davranın yoksa öbür yere giderim ben cünkü pacacıyım ama işkembede icereim

Abi ne olur öbür tarafa gitme bize gel:queen:
bak ablalar arkandan ağlar:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Abi bu resimdekilere dikenmi batmış ama burda deve yok pardon ata sözü aklıma geldi deveye diken..............insana da batarmış hesabı

ALBATROS-FB' Alıntı:
Abi bu resimdekilere dikenmi batmış ama burda deve yok pardon ata sözü aklıma geldi deveye diken..............insana da batarmış hesabı
yok abi mecazi deve o
resimdeki ablalar deve güreşi takımındalar ter atmaya gitmişler
yoksa gerçek deve değil oyun oyun

buradaki abla da bu hamamın sahibi dedesinin miş rahmetli ölünce o işletmek zorunda kalmış:salut: zavalı kızın elinden tutanı yok ki:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Abi ben o beyazlı abla var ya onun yatığı yere yatcam ya o kalksın yada beraber galataya gedelim ama üşütmesin galatadan sonra onu ben dedemin hamamına götüreyim

Dostdark bu galata köprüsündeki tarif kolaymış, herkes ayrımı gidiyor yoksa toplanma yeri varmı? Malum köprü altı olayı :queen: ayrı gideni kurt kapabilir ama olsun abi fotoğraflar bütün tehlikeleri göze aldırtıyor. İsim listesine isim yazıyorsan beni de yazabilirsin.

Ya tutacağımda eli sabunlu kayıyo be abi yoksa biz iyilik sever siteyiz buraya ben motorla gideceğim bişey derlermi acaba

ALBATROS-FB' Alıntı:
Abi ben o beyazlı abla var ya onun yatığı yere yatcam ya o kalksın yada beraber galataya gedelim ama üşütmesin galatadan sonra onu ben dedemin hamamına götüreyim
ok ama ben ne zaman gitsem o orada çok seviyor yer vermek istemeyebilir:p

Dersaadetin cuma günlerine alınması süper oldu.Yorgunluk oluyordu valla.Şimdi daha fazla arkadaşlarla birlikte olucaz:rendeer:

Abi beraber yıkanalım desem siteye ayıp olacak,ya şaşırdım kaldım, ama bu abla için siteden kovulmaya değermi, onu düşüneceğim dur bi dakka müsade, ne yapacağımı şaşırdım

cuneyt034' Alıntı:
Dostdark bu galata köprüsündeki tarif kolaymış, herkes ayrımı gidiyor yoksa toplanma yeri varmı? Malum köprü altı olayı :queen: ayrı gideni kurt kapabilir ama olsun abi fotoğraflar bütün tehlikeleri göze aldırtıyor. İsim listesine isim yazıyorsan beni de yazabilirsin.

cuneyt yer çok kolay diye herkez kendi gidiyor:cat:
18.30 dan itibaren dökülmeye başlıyoruz:queen:

ALBATROS-FB' Alıntı:
Ya tutacağımda eli sabunlu kayıyo be abi yoksa biz iyilik sever siteyiz buraya ben motorla gideceğim bişey derlermi acaba

:salut: :salut: abi nekadar iyilik seversin:salut: :salut: :rendeer: :rendeer:
iyiki varsın:rendeer: :rendeer: :queen:

Son düzenleme:
Abi o değilde ben resimdeki adama uyuz oldum.Adam:mrgreen: harem ağası gibi her gittiği yere kızlarıda sürüklemiş peşinden.Helal olsun valla ne diyeyim.

judas25' Alıntı:
Abi o değilde ben resimdeki adama uyuz oldum.Adam:mrgreen: harem ağası gibi her gittiği yere kızlarıda sürüklemiş peşinden.Helal olsun valla ne diyeyim.

ismet o benim adamım gözkulak ol dedim olur ya serseri motorcular filan gelir:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar