yok abi mecazi deve oALBATROS-FB' Alıntı:Abi bu resimdekilere dikenmi batmış ama burda deve yok pardon ata sözü aklıma geldi deveye diken..............insana da batarmış hesabı

ok ama ben ne zaman gitsem o orada çok seviyor yer vermek istemeyebilirALBATROS-FB' Alıntı:Abi ben o beyazlı abla var ya onun yatığı yere yatcam ya o kalksın yada beraber galataya gedelim ama üşütmesin galatadan sonra onu ben dedemin hamamına götüreyim
cuneyt034' Alıntı:Dostdark bu galata köprüsündeki tarif kolaymış, herkes ayrımı gidiyor yoksa toplanma yeri varmı? Malum köprü altı olayı :queen: ayrı gideni kurt kapabilir ama olsun abi fotoğraflar bütün tehlikeleri göze aldırtıyor. İsim listesine isim yazıyorsan beni de yazabilirsin.
ALBATROS-FB' Alıntı:Ya tutacağımda eli sabunlu kayıyo be abi yoksa biz iyilik sever siteyiz buraya ben motorla gideceğim bişey derlermi acaba
judas25' Alıntı:Abi o değilde ben resimdeki adama uyuz oldum.Adam:mrgreen: harem ağası gibi her gittiği yere kızlarıda sürüklemiş peşinden.Helal olsun valla ne diyeyim.