sorun bende değil resimlerdeymiş demekki 
sorun bende değil resimlerdeymiş demekki![]()
ewet sorun resimlerde olabilir.::gozluk:: bende diyorum niye hiç çıkmamışım bunca resmin içinde:silent:![]()
ben sana ne dersi verceğimi biliyorum istersen biraz daha uğraş benle:queen::queen::bounce:peki benden gelen resim senin mi?
site kullanım dersi? çoklu mesaj cevabı yazmak içinde ders veriliyomu![]()
akşamları iş çıkışı efemmm:bounce:ders saatlerini öğrenebilirmiyim![]()
resimleri aldım ama yapıştıramadım alpeeerrrrrrrrrrrrrrr imdaaaaaaaaaaaat yetiş çabuk
ewettt hayatını borçlusun gerisini bilmem artık:queen::queen::queen:
arkadaşlar çok keyifli bir akşamdı herkeze teşekkürler:cat:
alpercim siteleri karıştırdın galiba burası motosiklet sitesi.. bilgi ve paylaşım yapılıyo burda .. .. bu foto yanlış yerde duruyo .. çifisi çıkmış bu formun .. bu iki uye kimse derhal banlanmasını taleb ediyorumr:
r::farao::farao::farao:
aynen bencede :farao: hele şu soldaki zibidiye benzeyen gözlüklüyü hiç gözüm tutmadı :mrgreen:
bu kadar foto hangi arada çekilmş ya? seninde eline sağlık cadı
bu arada her buluşmada baştan baştan tanışıyoz die kızıyosun ama sende her seferinde saçıın rengini değiştiriyosun ben napim :mrgreen:
saol cadıcığım içinde benimde olduğum bi kare varmış gerçekten ama ondada komik çıkmışım, hayır komik biri diilim o bakımdan yani...![]()
Ya bu hayat kurtarma olayını daha yeni anladım. Heralde biz gittikten sonra oldu di mi? Geçmiş olsun kuyu cadısı. Kafamıza yediğimiz kabuklar yetmedi. Birde akrep. Çok iyi ya![]()
yavv.....fotolara baktimda hakkaten gzl bulusma olmus beya..:queen:
hadi hayirlisi..2 hafta sooora 3. cusu gelcek ins.
aaa ne demek kemalcim biz teşekkür ederizfotolar güzel buluşma güzel hepinize teşekkürler arkadaşlar.
o benim kahramanım bikerem :queen:kahramanım benim :queen::queen::queen:
aynen bencede :farao: hele şu soldaki zibidiye benzeyen gözlüklüyü hiç gözüm tutmadı :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
resimler için deşekkürler cadıcık hangi ara çekiyosunuz resimleri yaf:silent:
ama kardeşim haber vermeden çekiyosunuz şöle düzgün birtane resim yok hepsinde yamuk çkıyozz :cherry:![]()