[MT Istanbul] - 3. Geleneksel Haftasonu Bogaz Bulusmasi. (Cumartesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
peki benden gelen resim senin mi? :p
site kullanım dersi? çoklu mesaj cevabı yazmak içinde ders veriliyomu :p
ben sana ne dersi verceğimi biliyorum istersen biraz daha uğraş benle:queen::queen::bounce:
ders saatlerini öğrenebilirmiyim :p
akşamları iş çıkışı efemmm:bounce:
resimleri aldım ama yapıştıramadım alpeeerrrrrrrrrrrrrrr imdaaaaaaaaaaaat yetiş çabuk

yettim ümmet abiii:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

GKN

bu kadar foto hangi arada çekilmş ya? seninde eline sağlık cadı :p
bu arada her buluşmada baştan baştan tanışıyoz die kızıyosun ama sende her seferinde saçıın rengini değiştiriyosun ben napim :mrgreen:

saol cadıcığım içinde benimde olduğum bi kare varmış gerçekten ama ondada komik çıkmışım, hayır komik biri diilim o bakımdan yani...:p

alpercim siteleri karıştırdın galiba burası motosiklet sitesi.. bilgi ve paylaşım yapılıyo burda .. .. bu foto yanlış yerde duruyo .. çifisi çıkmış bu formun .. bu iki uye kimse derhal banlanmasını taleb ediyorum :pr::pr::farao::farao::farao:

Ya bu hayat kurtarma olayını daha yeni anladım. Heralde biz gittikten sonra oldu di mi? Geçmiş olsun kuyu cadısı. Kafamıza yediğimiz kabuklar yetmedi. Birde akrep. Çok iyi ya:)

yavv.....fotolara baktimda hakkaten gzl bulusma olmus beya..:queen:
hadi hayirlisi..2 hafta sooora 3. cusu gelcek ins.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fotolar güzel buluşma güzel hepinize teşekkürler arkadaşlar.

alpercim siteleri karıştırdın galiba burası motosiklet sitesi.. bilgi ve paylaşım yapılıyo burda .. .. bu foto yanlış yerde duruyo .. çifisi çıkmış bu formun .. bu iki uye kimse derhal banlanmasını taleb ediyorum :pr::pr::farao::farao::farao:

aynen bencede :farao: hele şu soldaki zibidiye benzeyen gözlüklüyü hiç gözüm tutmadı :mrgreen:

bu kadar foto hangi arada çekilmş ya? seninde eline sağlık cadı :p
bu arada her buluşmada baştan baştan tanışıyoz die kızıyosun ama sende her seferinde saçıın rengini değiştiriyosun ben napim :mrgreen:

ama baydı artık be gökhan :p umarım bu son tanışmamız olur :rendeer:

saol cadıcığım içinde benimde olduğum bi kare varmış gerçekten ama ondada komik çıkmışım, hayır komik biri diilim o bakımdan yani...:p

ama ama ama ben çok var demedim ki :p

Ya bu hayat kurtarma olayını daha yeni anladım. Heralde biz gittikten sonra oldu di mi? Geçmiş olsun kuyu cadısı. Kafamıza yediğimiz kabuklar yetmedi. Birde akrep. Çok iyi ya:)

evet siz gittikten sonra çıktı flaşlar yüzünde patlayınca bi anda neye ugradıgını şaşırdı akrepcik umarım hava girip imza dagıtmaya kalkmaz :queen:

yavv.....fotolara baktimda hakkaten gzl bulusma olmus beya..:queen:
hadi hayirlisi..2 hafta sooora 3. cusu gelcek ins.

haklısın hasan en kısa sürede 3. geleneksel anti buluşmasınıda gerçekleştirelim ama mümkünse agacın çöp dökme saatine gelmesin ve akrepler davet edilmesin :queen:

fotolar güzel buluşma güzel hepinize teşekkürler arkadaşlar.
aaa ne demek kemalcim biz teşekkür ederiz :p

kahramanım benim :queen::queen::queen:
o benim kahramanım bikerem :queen:

aynen bencede :farao: hele şu soldaki zibidiye benzeyen gözlüklüyü hiç gözüm tutmadı :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

resimler için deşekkürler cadıcık hangi ara çekiyosunuz resimleri yaf:silent:

ama kardeşim haber vermeden çekiyosunuz şöle düzgün birtane resim yok hepsinde yamuk çkıyozz :cherry::p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

resimler için deşekkürler cadıcık hangi ara çekiyosunuz resimleri yaf:silent:

ama kardeşim haber vermeden çekiyosunuz şöle düzgün birtane resim yok hepsinde yamuk çkıyozz :cherry::p

hocam sagolsun resim yükleme konusundaki engin tecrübelerini paylaştıgı için :p

yaw bu fotolarda mhrrmkeremecele yi bile gördüm ama toparlak gkn ı göremedim :p Nerdesin gknn :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar