bu arkadaş bizdenmi ????![]()
![]()
tanışııp kaynaşmak istiyorum
ewettt hayatını borçlusun gerisini bilmem artık:queen::queen::queen:
arkadaşlar çok keyifli bir akşamdı herkeze teşekkürler:cat:
çıkarken gördüm seni ama çözemedim kim olduğunu, ya ben çok yaşlandım yada sen ondan heraldetwo brothers lar sakız oldu ağzımıza:mrgreen:
jes merti al vat, a ayın ..ü içim oyum merte![]()
alala herbi le bende yaşlandım yafss![]()
Niye lem ne istiyosunuz two brotherslerimden :cherry::cherry:
Şu en alttaki yazıyı (jes merti al vat, a ayın ..ü içim oyum merte) yani parantezdeki yazıyı halen anlamış değilim bi açıklama getir istersen :mrgreen::mrgreen:
resimler içn çok teşekkürler arkadaşlar :cat::cat:
Emin abi alemsin yaw by arada :mrgreen::mrgreen:
amınnn, :mrgreen::mrgreen:
aslında ben yaşlandım ama gizlemeye çalışıyorum işte,demekki başarıyom.buralara nezaman gelcen özlettin kendini pembişin için üzüldüm.Vedat ile Alper sizi ne zamandır görmüyordum moral bozmak gib olacak ama çökmüşünüz yahu!r:
Erhan aynı görünüyor,1 yaş büyümüş gibi görünmedi pek :cat:
Ümmet abi sen ne zaman yaşlanıcam yahu yine çıtır çıtır duruyorsun fotoğraflarda:mrgreen:
Ahhh özledim valla herkesi...
Zaten gurbet ellere taşındım,o da yetmezmiş gibi daha geçen hafta pembişim satıldı...
Bir de üzerine toplantı fotolarını görünce içim bi tuhaf oldu valla. :salut:
Benim yerime de gaz açın,rüzgarı hissedin ,benim yerime de toplantılara gidin olur mu?:rendeer:
aslında ben yaşlandım ama gizlemeye çalışıyorum işte,demekki başarıyom.buralara nezaman gelcen özlettin kendini pembişin için üzüldüm.
yolla bize atalım kuyucadısı hehe
deliricem yaa herşeyi harfi harfine yapıyorum olmuyo :salut:
sana gönderiyorum ümmet abi :rendeer:
beceriksizzzz hehehehee![]()
itinayla site kullanım dersi verilir![]()
beceriksizzzz hehehehee
itinayla site kullanım dersi verilir![]()
resimleri aldım ama yapıştıramadım alpeeerrrrrrrrrrrrrrr imdaaaaaaaaaaaat yetiş çabukdeliricem yaa herşeyi harfi harfine yapıyorum olmuyo :salut:
sana gönderiyorum ümmet abi :rendeer: