ALBATROS-FB' Alıntı:Ayıptır söylemesi 3 adet tv kanalım var kendime ait bir tanesi babadan kaldı iki tanesini kendim aldım.Sözün kısası gel benim tv kanalarında işe başla hava raporu sun maaş dolgun:
vedat kaya' Alıntı:alooo tezgehamı geliyoruz...
ne oo yok japonlar ..
yok gecenin bi vakti banka kredisi felan...
alooo kemik kadro nooluyo kardeeeeşimmm..
tüm bunlar espiri ise cok güldüm heee..:queen: :queen: :queen:
sen bana emanet et kardeşim korkma..
gör nasıl dagıtıyoruz..l: ::evil:: ..
camadan' Alıntı:yok be vedat dealim S2 250 alıcam kredisi için sözleşme imzalamaya gidecem de bankadaki arkadaş tanıdık.
vaaayyyy kardeşim benim hayırlı olsun ama lütfen bir an evvel ehliyetini al:cat:camadan' Alıntı:arkadaşlarım bu gün benim kusuruma bakmayın gelemiyorum. Çünkü motosiklet almak için kredi başvuru işleri ile uğraşacağım. akşam saatlerinde ikitellide banka da olacağım size iyi eğlenceler bende motorlanıyorum hihoha ama henüz ehliyet yooook![]()
camadan' Alıntı:inşallah darısı size :cherry:
tüh şimdi kötü oldu tmr yanlız kaldı dicem ama bi sürü arkidiş var onunla ilgilenecek.
kızları bizim için öpün
tweetys' Alıntı:olur vedat kardeş sana emanet o zaman
ama sen ne içersen oda onu içecek okeymi...?
SADECE AYRAN....:bounce:
vedat kaya' Alıntı:benim motor bakımda taxi ile gelip gidicem ...
ama genelde hafta içi 3 biradır limitim..
ertesi gün iş var yogunum dinç olmam lazım..
ama 3 e kadar sayabiliyorum 3*30 mu olur bilemem..:queen: :queen:
tweetys' Alıntı:hayırlısı olsun..![]()
darısı başımıza
desene bu gece sizde yoksunuz tmr yi sana emanet ediyordum bide...!!![]()
intercom' Alıntı:biz de gelek, ama tweedys in gelmemsi kelek :salut: tweedys seni ikna etmek icin ne gerek??
Muzo' Alıntı:Herkese Günaydin,
Yaaaa Tweety ya bugün Noella gelior sen yoksun gecen sen vardin o yoktu, herneyse birgün buluscazzz, Tameri Merak etme sen aramiza alip kipirtatmayiz bilem....:queen: