cenkmenderes' Alıntı:Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise ben de KARAKIZ'ım ile beraber orada olacağım. Düşük bir ihtimal bir de +1'imiz olabilir. Çarşamba görüşmek üzere..
+ 1,5 uğunuzda ben olsam
cenkmenderes' Alıntı:Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise ben de KARAKIZ'ım ile beraber orada olacağım. Düşük bir ihtimal bir de +1'imiz olabilir. Çarşamba görüşmek üzere..
dishy' Alıntı:+ 1,5 uğunuzda ben olsam:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
camadan' Alıntı:günaydın millet
black beauty' Alıntı:ooo bi ortadan kaybolduk neler olmuş.
e bende artık sizinle tanışayım bir aksilik olmazsa orda olacağım..:queen:
ccbbdd' Alıntı:arkadaşlar istekleri alalım,sonra orda uğraşmayalım evet yalnız roman havası hariç.Elektroyla zor oluyordaha mantıklı şeyler olsun..
camadan' Alıntı:arkadaşlarım bu gün benim kusuruma bakmayın gelemiyorum. Çünkü motosiklet almak için kredi başvuru işleri ile uğraşacağım. akşam saatlerinde ikitellide banka da olacağım size iyi eğlenceler bende motorlanıyorum hihoha ama henüz ehliyet yooook![]()
tweetys' Alıntı:hayırlısı olsun..![]()
darısı başımıza
desene bu gece sizde yoksunuz tmr yi sana emanet ediyordum bide...!!![]()
tweetys' Alıntı:hayırlısı olsun..![]()
darısı başımıza
desene bu gece sizde yoksunuz tmr yi sana emanet ediyordum bide...!!![]()
Ayıptır söylemesi 3 adet tv kanalım var kendime ait bir tanesi babadan kaldı iki tanesini kendim aldım.Sözün kısası gel benim tv kanalarında işe başla hava raporu sun maaş dolgun:Rölanti' Alıntı:günaydın arkadaşlar, bostancı ara ara yağışlı karşı tarafta nasıl durumlar?
yok be vedat dealim S2 250 alıcam kredisi için sözleşme imzalamaya gidecem de bankadaki arkadaş tanıdık.vedat kaya' Alıntı:alooo tezgehamı geliyoruz...
ne oo yok japonlar ..
yok gecenin bi vakti banka kredisi felan...
alooo kemik kadro nooluyo kardeeeeşimmm..
tüm bunlar espiri ise cok güldüm heee..