Ulan para filan verelim bizede sac filan yapın
tweetys' Alıntı:Ya 3.kez eğleniyor bu hale geldi
5. Eğlencede ne olacak allah bilir....
kapkaç için geçmiş olsun hemşerim,mala gelsin cana gelmesin boşver:rendeer: ayrıca haftaya çarşamba bütün kurtlarını döker moralini düzeltirsin:cat:aslı_' Alıntı:yaaaa deli eğlenmişşsinissss kısskandımmmm!! oyynayamadık şööle karrşılıkklı bu kessss
bendeniss kapkaç maaaduru olldumm tel falannn gittiii maaleseff.... adam serii kapkaçcıyydı ama saygı duyydumaynı arabada kimseye çaktırmadan ben haariç 3 kişninde parasını çallmışşş!! dicemm odurkiii dikkattt edin kendiiniseeeeeeee... saygılarrrrrrr
![]()
aramıza hoşgeldin fatih,nice mutlu yıllara:rendeer:fAitH' Alıntı:Arkadaslar herkese merhabalar..
gecen hafta sızlerle olan bıraz da tesadufıbırlıktelıgımden sonra, dun aksam yıne aranızdaydım.. dostum ozan a ( kelsinus ) burdan cok tesekkur edıyorum benı sızlerle tanıstırdıgı ıcın..
dun aksam kutladıgım en guzel dogumgunlerımden bırı oldu, hep beraber olmak, paylasmak ınsana ınsan oldugunu hatırlatıyor ıster ıstemez..
dogumgunum vesılesı ıle sahsıma gosterılen ılgı ve alaka ıcın bır kez daha tesekkur edıyorum dun aksam galata da olan butun arkadaslarıma..
sohbet de, eglence de, paylasım da en ust duzeydeydı.
artık bende bır uyeyım ve en kısa zamanda ehlıyetımı alıp 2 tekere ınmeyı umuyorum.
herkese selamlar..
akalteke' Alıntı:Yahu arkadaşlar 220 km den sonra bel kısmında ağrı husule geldi . bende diyorumki bunu bilse bilse keyif adamları bilir.
Yada bir ayı bulup çiğnetsem olurmu. olursa şayet ayının hipokrat yemini edip etmediğine nasıl emin olcam malum puan alıcı pozisyonda olacağız tedavi esnasında.
bi yardımcı olursanız sevinirim nede olsa yardırmak işiniz.
camadan' Alıntı:yenge sen ne olur ne olmaz yanlız bırakma bence onu
tweetys' Alıntı:Abi bir gün azad ettik adam kendinden geçti.
Bu nedemek...
-Benim gitmediğim yerde bu adamın işi YOK demek...
OOOf Karabahtlı ben:salut:
Tamer Sabah işe gönderdiğim gibi gel eve....
Başka bişey demiyom...
dostdark' Alıntı:pasta isterizzzzzzzzzzzzzzzz:queen:
jasmine' Alıntı:offff offfff biraz iyi durumda olsaydımda bu haftada bu güzel eğlence de sizlerle olabilseydim içim gitti ama gelemedim maalesef ,kerpe dönüşü geçirdiğim kazadan dolayı ama inşallah önümüzdeki çarşamba geliyorum bana yer ayırın dağıtıcam galatayı uleeeennnn ayrıca şimdiden söyliyim 7 temmuz akşamı da galatada olacağız benim onbeşinci doğumgünümü kutlamak için![]()
akalteke' Alıntı:Yahu arkadaşlar 220 km den sonra bel kısmında ağrı husule geldi . bende diyorumki bunu bilse bilse keyif adamları bilir.
Yada bir ayı bulup çiğnetsem olurmu. olursa şayet ayının hipokrat yemini edip etmediğine nasıl emin olcam malum puan alıcı pozisyonda olacağız tedavi esnasında.
tmrbaykal' Alıntı:sabah ki şekilde eve gelmem için 3-4 gün lazım.
salı günü görüşürüz aşkım.
evet kestane şekerli olsun.muz lu olsun çikolatalı olsun
hepsinden olsun. bize güç lazım. akalteke abimi tedavi edicez.
ALBATROS-FB' Alıntı:Ulan para filan verelim bizede sac filan yapın
akalteke' Alıntı:Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim epey gönüllü ayı yardımcı olabileceğini belirti fakat mevzuyu dinledikten sonra senden daha iyi ayımı olur diyerek yardım isteğimi geri çevirdiler.
bende foruma özür yazısı yazarak bir daha böyle bir ayılık yapmayacağımı belirtim.
teşekkür ederim