[MT - İstanbul] 28 Haziran 2006 - Galata Der Saadet 3

Yahu arkadaşlar 220 km den sonra bel kısmında ağrı husule geldi . bende diyorumki bunu bilse bilse keyif adamları bilir.

Yada bir ayı bulup çiğnetsem olurmu. olursa şayet ayının hipokrat yemini edip etmediğine nasıl emin olcam malum puan alıcı pozisyonda olacağız tedavi esnasında.

bi yardımcı olursanız sevinirim nede olsa yardırmak işiniz.

offff offfff biraz iyi durumda olsaydımda bu haftada bu güzel eğlence de sizlerle olabilseydim içim gitti ama gelemedim maalesef ,kerpe dönüşü geçirdiğim kazadan dolayı ama inşallah önümüzdeki çarşamba geliyorum bana yer ayırın dağıtıcam galatayı uleeeennnn ayrıca şimdiden söyliyim 7 temmuz akşamı da galatada olacağız benim onbeşinci doğumgünümü kutlamak için :)

aslı_' Alıntı:
yaaaa deli eğlenmişşsinissss kısskandımmmm!! oyynayamadık şööle karrşılıkklı bu kessss:(

bendeniss kapkaç maaaduru olldumm tel falannn gittiii maaleseff.... adam serii kapkaçcıyydı ama saygı duyydum :)aynı arabada kimseye çaktırmadan ben haariç 3 kişninde parasını çallmışşş!! dicemm odurkiii dikkattt edin kendiiniseeeeeeee... saygılarrrrrrr :)
kapkaç için geçmiş olsun hemşerim,mala gelsin cana gelmesin boşver:rendeer: ayrıca haftaya çarşamba bütün kurtlarını döker moralini düzeltirsin:cat:

fAitH' Alıntı:
Arkadaslar herkese merhabalar..
gecen hafta sızlerle olan bıraz da tesadufıbırlıktelıgımden sonra, dun aksam yıne aranızdaydım.. dostum ozan a ( kelsinus ) burdan cok tesekkur edıyorum benı sızlerle tanıstırdıgı ıcın..

dun aksam kutladıgım en guzel dogumgunlerımden bırı oldu, hep beraber olmak, paylasmak ınsana ınsan oldugunu hatırlatıyor ıster ıstemez..

dogumgunum vesılesı ıle sahsıma gosterılen ılgı ve alaka ıcın bır kez daha tesekkur edıyorum dun aksam galata da olan butun arkadaslarıma..
sohbet de, eglence de, paylasım da en ust duzeydeydı.

artık bende bır uyeyım ve en kısa zamanda ehlıyetımı alıp 2 tekere ınmeyı umuyorum.

herkese selamlar..
aramıza hoşgeldin fatih,nice mutlu yıllara:rendeer:

Son düzenleme:
akalteke' Alıntı:
Yahu arkadaşlar 220 km den sonra bel kısmında ağrı husule geldi . bende diyorumki bunu bilse bilse keyif adamları bilir.

Yada bir ayı bulup çiğnetsem olurmu. olursa şayet ayının hipokrat yemini edip etmediğine nasıl emin olcam malum puan alıcı pozisyonda olacağız tedavi esnasında.

TAMER abi sana camadan yarcımcı olur.:mrgreen:
yardım edemezse bende enaz genç bir ayı sayılırım
iki kişi zaten çiğneyemezsek seni haftaya dersaadet pistine
bekleriz.:)

camadan' Alıntı:
yenge sen ne olur ne olmaz yanlız bırakma bence onu

Abi bir gün azad ettik adam kendinden geçti.
Bu nedemek...
-Benim gitmediğim yerde bu adamın işi YOK demek...
OOOf Karabahtlı ben:salut:

Tamer Sabah işe gönderdiğim gibi gel eve....
Başka bişey demiyom...

tweetys' Alıntı:
Abi bir gün azad ettik adam kendinden geçti.
Bu nedemek...
-Benim gitmediğim yerde bu adamın işi YOK demek...
OOOf Karabahtlı ben:salut:

Tamer Sabah işe gönderdiğim gibi gel eve....
Başka bişey demiyom...

sabah ki şekilde eve gelmem için 3-4 gün lazım.
salı günü görüşürüz aşkım.

dostdark' Alıntı:
pasta isterizzzzzzzzzzzzzzzz:queen:

evet kestane şekerli olsun.muz lu olsun çikolatalı olsun
hepsinden olsun. bize güç lazım. akalteke abimi tedavi edicez.

Son düzenleme:
jasmine' Alıntı:
offff offfff biraz iyi durumda olsaydımda bu haftada bu güzel eğlence de sizlerle olabilseydim içim gitti ama gelemedim maalesef ,kerpe dönüşü geçirdiğim kazadan dolayı ama inşallah önümüzdeki çarşamba geliyorum bana yer ayırın dağıtıcam galatayı uleeeennnn ayrıca şimdiden söyliyim 7 temmuz akşamı da galatada olacağız benim onbeşinci doğumgünümü kutlamak için :)

yasemincim
haftaya bekleriz
seni özledik 15 lik cıtırımız:rendeer:

akalteke' Alıntı:

Abicim randevu veriyorum
YER:Der saadet hastanesi
Saat:20.30
Uzman hekimler:KEYİF ADAMLARI
Şimdiden geçmişolsun

Son düzenleme:
akalteke, hertürlü yardımı yaparız da. sonrası için bi acil ayarlamak lazım.

pastamı nerde hani

ogün zaten karıcıım yanlız kaldı kıyıda köşede :salut:

tmrbaykal' Alıntı:
sabah ki şekilde eve gelmem için 3-4 gün lazım.
salı günü görüşürüz aşkım.

evet kestane şekerli olsun.muz lu olsun çikolatalı olsun
hepsinden olsun. bize güç lazım. akalteke abimi tedavi edicez.

Canım sen kasma benden sana 5 gün.
Biz kızlarla taşınıyoruz.Evin anahtarını paspasına altına koyarım...

akalteke' Alıntı:

ABİCİM ANLADIM Kİ SANA KİMSEDEN HAYIR YOK..!
BUNUN İLACI DIKLORON .BİR İĞNE YAPTIRIYORSAN İSTERSEN HAPIDA VAR.
YANLIZ MUTLAKA DİNLENMEN GEREK.FIRSATIN VARSA BÜTÜN GÜN YAT....

GEÇMİŞ OLSUN:rendeer:

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim epey gönüllü ayı yardımcı olabileceğini belirti fakat mevzuyu dinledikten sonra senden daha iyi ayımı olur diyerek yardım isteğimi geri çevirdiler.

bende foruma özür yazısı yazarak bir daha böyle bir ayılık yapmayacağımı belirtim.

teşekkür ederim

akalteke' Alıntı:
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim epey gönüllü ayı yardımcı olabileceğini belirti fakat mevzuyu dinledikten sonra senden daha iyi ayımı olur diyerek yardım isteğimi geri çevirdiler.

bende foruma özür yazısı yazarak bir daha böyle bir ayılık yapmayacağımı belirtim.

teşekkür ederim

yafu abi üzme kendini bukadar
özür dilemek en büyük erdemdir:rendeer:
seni seviyoruz:rendeer:

abi benide oynattınız ya nediyeyim herkese cok tesekkurler
moralim duzeldi kendime geldim
sizin gibi dostlarım olduğu için cok sanslıyım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar