cenkmenderes' Alıntı:Arkadaş, bu e-kolay foto albumdeki resimler illa böyle minnacık mı olmak zorunda ? Alt kısımda çözünürlük 800*600 vs. gibi yazıyor ama o boyutta nasıl görebileceğimizi ben çözemedim. Bilgi ve yardım lütfen ?
fAitH' Alıntı:Arkadaslar herkese merhabalar..
gecen hafta sızlerle olan bıraz da tesadufıbırlıktelıgımden sonra, dun aksam yıne aranızdaydım.. dostum ozan a ( kelsinus ) burdan cok tesekkur edıyorum benı sızlerle tanıstırdıgı ıcın..
dun aksam kutladıgım en guzel dogumgunlerımden bırı oldu, hep beraber olmak, paylasmak ınsana ınsan oldugunu hatırlatıyor ıster ıstemez..
dogumgunum vesılesı ıle sahsıma gosterılen ılgı ve alaka ıcın bır kez daha tesekkur edıyorum dun aksam galata da olan butun arkadaslarıma..
sohbet de, eglence de, paylasım da en ust duzeydeydı.
artık bende bır uyeyım ve en kısa zamanda ehlıyetımı alıp 2 tekere ınmeyı umuyorum.
herkese selamlar..
:rendeer: kapkaç için geçmişolsun üzüldüm umarım birdahaki çarşamba gelirsinaslı_' Alıntı:yaaaa deli eğlenmişşsinissss kısskandımmmm!! oyynayamadık şööle karrşılıkklı bu kessss
bendeniss kapkaç maaaduru olldumm tel falannn gittiii maaleseff.... adam serii kapkaçcıyydı ama saygı duyydumaynı arabada kimseye çaktırmadan ben haariç 3 kişninde parasını çallmışşş!! dicemm odurkiii dikkattt edin kendiiniseeeeeeee... saygılarrrrrrr
![]()

dostdark' Alıntı:yafu biralar yok olmuş okadarda para vermiştik:salut:

fAitH' Alıntı:Arkadaslar herkese merhabalar..
gecen hafta sızlerle olan bıraz da tesadufıbırlıktelıgımden sonra, dun aksam yıne aranızdaydım.. dostum ozan a ( kelsinus ) burdan cok tesekkur edıyorum benı sızlerle tanıstırdıgı ıcın..
dun aksam kutladıgım en guzel dogumgunlerımden bırı oldu, hep beraber olmak, paylasmak ınsana ınsan oldugunu hatırlatıyor ıster ıstemez..
dogumgunum vesılesı ıle sahsıma gosterılen ılgı ve alaka ıcın bır kez daha tesekkur edıyorum dun aksam galata da olan butun arkadaslarıma..
sohbet de, eglence de, paylasım da en ust duzeydeydı.
artık bende bır uyeyım ve en kısa zamanda ehlıyetımı alıp 2 tekere ınmeyı umuyorum.
herkese selamlar..
tweetys' Alıntı:Tamer Aşkım
Evrim mi geçirdin ...
Bu Avatardaki amca kim..???
dostdark' Alıntı:ee bukadar eğlenince değişiyor insan:queen: :queen:
camadan' Alıntı:yenge sana süpriz yapacakmış nası olmuşum diye sordu bana
öcüüüüü dedim