[MT - İstanbul] 28 Haziran 2006 - Galata Der Saadet 3

Arkadaş, bu e-kolay foto albumdeki resimler illa böyle minnacık mı olmak zorunda ? Alt kısımda çözünürlük 800*600 vs. gibi yazıyor ama o boyutta nasıl görebileceğimizi ben çözemedim. Bilgi ve yardım lütfen ?

cenkmenderes' Alıntı:
Arkadaş, bu e-kolay foto albumdeki resimler illa böyle minnacık mı olmak zorunda ? Alt kısımda çözünürlük 800*600 vs. gibi yazıyor ama o boyutta nasıl görebileceğimizi ben çözemedim. Bilgi ve yardım lütfen ?

cenk valla bande bilmiyorum
resimlerin coğu büyük çözünürlükte sayfa 23 de var
ben sadece arada kaldığı için orada topladım:silent:

yaaaa deli eğlenmişşsinissss kısskandımmmm!! oyynayamadık şööle karrşılıkklı bu kessss:(

bendeniss kapkaç maaaduru olldumm tel falannn gittiii maaleseff.... adam serii kapkaçcıyydı ama saygı duyydum :)aynı arabada kimseye çaktırmadan ben haariç 3 kişninde parasını çallmışşş!! dicemm odurkiii dikkattt edin kendiiniseeeeeeee... saygılarrrrrrr :)

once selam vermek lazım kı destur alalım..

Arkadaslar herkese merhabalar..
gecen hafta sızlerle olan bıraz da tesadufıbırlıktelıgımden sonra, dun aksam yıne aranızdaydım.. dostum ozan a ( kelsinus ) burdan cok tesekkur edıyorum benı sızlerle tanıstırdıgı ıcın..

dun aksam kutladıgım en guzel dogumgunlerımden bırı oldu, hep beraber olmak, paylasmak ınsana ınsan oldugunu hatırlatıyor ıster ıstemez..

dogumgunum vesılesı ıle sahsıma gosterılen ılgı ve alaka ıcın bır kez daha tesekkur edıyorum dun aksam galata da olan butun arkadaslarıma..
sohbet de, eglence de, paylasım da en ust duzeydeydı.

artık bende bır uyeyım ve en kısa zamanda ehlıyetımı alıp 2 tekere ınmeyı umuyorum.

herkese selamlar..

fAitH' Alıntı:
gecen hafta sızlerle olan bıraz da tesadufıbırlıktelıgımden sonra, dun aksam yıne aranızdaydım.. dostum ozan a ( kelsinus ) burdan cok tesekkur edıyorum benı sızlerle tanıstırdıgı ıcın..

dun aksam kutladıgım en guzel dogumgunlerımden bırı oldu, hep beraber olmak, paylasmak ınsana ınsan oldugunu hatırlatıyor ıster ıstemez..

dogumgunum vesılesı ıle sahsıma gosterılen ılgı ve alaka ıcın bır kez daha tesekkur edıyorum dun aksam galata da olan butun arkadaslarıma..

artık bende bır uyeyım ve en kısa zamanda ehlıyetımı alıp 2 tekere ınmeyı umuyorum.

herkese selamlar..

:rendeer: Aramıza hoşgeldin fatih dostum
doğumgünün tekrar kutlu olsun
sizleri tanımakta bizleri çok mutlu etti umarım bütün gezilerde bizimle olursunuz

aslı_' Alıntı:
yaaaa deli eğlenmişşsinissss kısskandımmmm!! oyynayamadık şööle karrşılıkklı bu kessss:(

bendeniss kapkaç maaaduru olldumm tel falannn gittiii maaleseff.... adam serii kapkaçcıyydı ama saygı duyydum :)aynı arabada kimseye çaktırmadan ben haariç 3 kişninde parasını çallmışşş!! dicemm odurkiii dikkattt edin kendiiniseeeeeeee... saygılarrrrrrr :)
:rendeer: kapkaç için geçmişolsun üzüldüm umarım birdahaki çarşamba gelirsin

Son düzenleme:
Herkese Günaydin,

Fatih Hosgeldin, daha Nice Yillara diyelim......:rendeer:

arkadaşlar site bu günb geç acıldı saldırımı oldu ya yada teknik bi problem neyse hem doğum gününü kutlar hem geçmiş olsun der kapkacınada hayatta başarılar dilerim:salut:

evet ya kapkaçı arkadaşıda haftaya çarşamba galataya davet edelim
o akşam bütün biralar ondan:queen:
yeni üye kapkaç cemil

herkeze günaydın.
yeni imaj yaptım nasıl olmuş:queen:
bu resimler dün yarım kalmıştı.

bruce abiye dikkat

dostdark' Alıntı:
yafu biralar yok olmuş okadarda para vermiştik:salut:

:pr: :pr: sen merak etme hepsi bizim içimizde (kalbimizde):queen: :queen:

bitti.......

fAitH' Alıntı:

herkese selamlar..

hoş geldin fatih seni tanımak güzeldi.
ama bana pasta vermedin.nice yllara:) :mrgreen:

Son düzenleme:
Resimler için çok teşekkürler:rendeer:
amma eğlenmişiz yaa her çarşamba olduğu gibi:queen: :queen:

fatih hoş geldin
banada pasta vermedin
ama seni seviyoruz...
nice mutlu yıllara kardeşim..

fatih bu pasta olatını bir süre kafana kakacağız:queen: ama kusura bakma
biz sevdiklerimize takılmaktan hoşlanırız :rendeer:

yenge sana süpriz yapacakmış nası olmuşum diye sordu bana

öcüüüüü dedim

karpuzcunun yandası pastacı..!!!

oncelıkle herkese vee herkese gunaydın dıyerek guzel bır gun gecırmenızı dılerım.
kelsınus (ozan) un uyarısıyla pasta muhabbetınden haberım oldu ve hemen anında duruma bı ızahat getırme ıhtıyacı hasıl odugunu dusunerekten ısı gucu bırakım kostum geldım.

pasta konusunda gercekten, yerden goge ne kadar mesafe varsa o kadar haklı arkadaslarım sıtemlerınde..
artık acemılık dıyelım, o an ıcın bılemıyorum..
ama dusunulmedıgını dusunmeyın sakın ola..

elbette kı telafı etme sansım olursa bu durumu duzeltmek ısterım..
artık haftaya..........mı deseem
seneye mı desem bılemedım sımdı :cherry:

hepınıze tesekkurler, sıcak karsılama ıcın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim pastayı alan "kendini bilmez", "düşüncesiz", "karpuzcu" utansın niy eküçük pasta aldı diye.sen üzmeyesin kendini.

dostdark' Alıntı:
ee bukadar eğlenince değişiyor insan:queen: :queen:

Ya 3.kez eğleniyor bu hale geldi
5. Eğlencede ne olacak allah bilir....:pale:

camadan' Alıntı:
yenge sana süpriz yapacakmış nası olmuşum diye sordu bana

öcüüüüü dedim

Ben bile korktum.Dilim tutuldu.
Cık...! ben KIZIL sakallı - az saçlı (ama saçlı)
Aşkımı geri istiyorum...

Son düzenleme:
tweetys' Alıntı:
Tamer Aşkım
Evrim mi geçirdin ...
Bu Avatardaki amca kim..???

korkma aşkım insan o insan.
imajmakerım başka değişikliklerde yaptı.
akşam eve nasıl geliimm:queen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar