[MT İSTANBUL] 23 Eylül CUMA Büyükçekmece Sahili Akşam Buluşması

bu sefer cumartesi olsun buluşma yani cumartesi allahın günü deilmi bu cuma ısrarı nie :)

Yenı daha efe, bu hafta avcılar yapalım ama baslık acmaya gerek varmı siz karar verin:)

allahdan mani çıkmassa gelebilerim eyer yengen vizesi olursa şimdiii çekmecemi avcılarmı?

firefox ta nedense 4. sayfada takılı kaldı 5.sayfanın msjları göremiyorum sabahtan beri.. :sunny:

@yoknikmik abi o banada olmuştu tvs sayfasında 346 yı gösteriyordu ısrarla :cherry: sonra düzeldi ama :) Bu arada buluşmaya kesin gelirim diyemiyorum :pale:

@halepli abi büyük ihtimal büyükçekmece ama avcılarda olabilir duruma göre face den mesaj atar mhmt :)

çekmece yolları daştan bu aralar.Avcılar yapalım avcılar bakırköy tarafından gelecek olanlar o yolu çekmesin ama başlık açılmamış onaylanırmı şimdi açsam?

Sen ac ben tarıf bılmiyorum hakan abiyle idare ederiz grubu, zaten katılım az olur

listeye benide yazın bu arada mehmet yarın bakıma gidicem sende 2000kmlere yakınsan beraber gidelim :)

bende o civarlardayım istanbulu bu yıl kazandım en kısa motor alıp sizlere katılmak dileğiyle diyorum iyi eğlenceler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar