[MT İstanbul] 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2

ALBATROS-FB' Alıntı:
RESİM YOKSA KARIKATÜR CİZERİM BEN BEN RESAMIM BEN BEDRİ BAYKAM MIM LEN NASIL GELİNİYO ORAYA ATIMLA GELSEM BAĞLAYACAK YER VARMI BİDE ATA NE YEDİRECEĞİZ ARPA FİLAN VARMI

sen simdi orada bize mutluluğun resminide yaparmışsın:mrgreen:

ALBATROS-FB' Alıntı:
RESİM YOKSA KARIKATÜR CİZERİM BEN BEN RESAMIM BEN BEDRİ BAYKAM MIM LEN NASIL GELİNİYO ORAYA ATIMLA GELSEM BAĞLAYACAK YER VARMI BİDE ATA NE YEDİRECEĞİZ ARPA FİLAN VARMI

abi ya sende de on parmağında 5672 marefet var ya helall olsun
tam bir keyif adamısın:cat: :queen:

bu gece ordaaa gönlüm hovarda:queen:

ALBATROS-FB' Alıntı:

Abi Mekan Sahibi ile Konustum At yemine de % 50 indirim var zaten kapinin önüne Baglayip Saman ve Su Mevcut Alkol yok ama......:pr:

At

ALBATROS-FB' Alıntı:
AT ARPA YERKEN SUYU CIKARSA NASIL DEĞERLENDİRECEĞİZ BU SİZE BİR SORU BİLİN SORUYU AKŞAM GALATAYA GELME KAZANIN :pale: ::deliir:: ::blusssh: ::coool:: ::plus1:: ::winkwink ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yönetim uyuma taraftara sahip çık
erhan,olcay,komtan,bbrr,mert,makine.shadowvt,kenan

At

Muzo' Alıntı:
Abi Mekan Sahibi ile Konustum At yemine de % 50 indirim var zaten kapinin önüne Baglayip Saman ve Su Mevcut Alkol yok ama......:pr:
ABİ BENİM AT ALKOLSÜZ YAPAMAZ O ZAMAN BEN BİZİM ÖKÜZ ARABASIYLA GELİM ONLAR İCKİ İCMEZLER VER OTU VER SUYU İSTEDİĞİN YERE GİDERLER

Lalezar Mehmet efendi var bizim eskilerden.. Belki o da gelirim dedi.. Resmimi yayınla da geldiğimde karşılama töreni hazırlansın dedi..

Kerringan5.jpg

ALBATROS-FB' Alıntı:
AT ARPA YERKEN SUYU CIKARSA NASIL DEĞERLENDİRECEĞİZ BU SİZE BİR SORU BİLİN SORUYU AKŞAM GALATAYA GELME KAZANIN :pale: ::deliir:: ::blusssh: ::coool:: ::plus1:: ::winkwink ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey:: ::pokey::

arpa suyunu damıtırız.abi.
ingiliz çayı olur.
:queen:

Arkadaşim

cenkmenderes' Alıntı:
Lalezar Mehmet efendi var bizim eskilerden.. Belki o da gelirim dedi.. Resmimi yayınla da geldiğimde karşılama töreni hazırlansın dedi..

Kerringan5.jpg
BU BENİM YILAR ÖNCE KAYBETİĞİM DEDEM GÖZLERİDE KÖRDÜ ACILMIŞ KESİN ZENGİN Bİ YERDE EVLATLIK ALMIŞLARDIR ONLARDA GÖZ AMELİYATI YAPTIRMIŞLAR GEL DEDEM SENDE GEL

ALBATROS-FB' Alıntı:
ABİ BENİM AT ALKOLSÜZ YAPAMAZ O ZAMAN BEN BİZİM ÖKÜZ ARABASIYLA GELİM ONLAR İCKİ İCMEZLER VER OTU VER SUYU İSTEDİĞİN YERE GİDERLER

:pr: :pale: :cat: :queen: :bounce: :rendeer: :p :mrgreen:

cok iyi yawww.....

Hepinize iyi Aksamlar ben gidensiiiiiii........!!!!

ledo' Alıntı:
bu bahsettiğin "Levent" bensem eğer, çok beklersin :cherry:

Ben en son düğünümde dansettim :bounce:
herhalde sensin :) yılların rock&roll cusu diye duymuştum valla abi bizi kırma ince bi twist yaparsın yani :)

ashes' Alıntı:
herhalde sensin :) yılların rock&roll cusu diye duymuştum valla abi bizi kırma ince bi twist yaparsın yani :)

Yanlış duymuşsun :cherry: Ben dans edemem, yalnız gençliğimde biraz boks çalışmıştım. Tek bildiğim dans, boks yaparken yapılandır...

rock&roll ustası levent abim
herkez met etti valla
sen o gece gelde dans etme bakalım
geçen seferde gaza geldik ankara misket oynuyorduk ki birde baktık rock çalıyor oyy oyyy pistler ağladı:queen:

abi olcayı davet ettim ama tık yok oda inceden selami olmuş :)
onunla bi harmandalı oynayacaktım :)

Herkese selamlar.Az önce mekan sahibinden telefon geldi.Gideceğimiz mekanın temellerini sağlamlaştırıyorlarmış.Geçen sefer o kadar kişiyle kirişleri çatlattınız, bu sefer mekanı denize dökersiniz diyorlar.Gerçekten dökülür mü ya.:cyclopsan

judas25' Alıntı:
Herkese selamlar.Az önce mekan sahibinden telefon geldi.Gideceğimiz mekanın temellerini sağlamlaştırıyorlarmış.Geçen sefer o kadar kişiyle kirişleri çatlattınız, bu sefer mekanı denize dökersiniz diyorlar.Gerçekten dökülür mü ya.:cyclopsan

eee bizi gördün:cat: kamptada gördün:cat:
sence o köprü yıkılmazmı:queen: :queen: :queen:

judas judas.. Kardeşim Kerpe konusu falan icin seninle irtibata geçecektik yahu ne oldu?.. Beni eklesene emesene.. Biliyorsunn emesenimi sanırım... Ben yine de bir özel mesaj atarım şimdi sana

O köprü o akşam o kadar insanla yakılırda,yıkılırda.

cenkmenderes' Alıntı:
judas judas.. Kardeşim Kerpe konusu falan icin seninle irtibata geçecektik yahu ne oldu?.. Beni eklesene emesene.. Biliyorsunn emesenimi sanırım... Ben yine de bir özel mesaj atarım şimdi sana

cenk kardeşim sen bana özelden at msn ini çarşamba akşamı detaylı konuşuruz.İnce mevzular var.

Son düzenleme:
yeni arkadaşlarımız için bir hatırlatma yapayım
her çarşamba burada toplanmamızın sebepleri şöyle
1.gitar çalan arkadaşınız bizden yani MT kardeşi
2.ortamda hertürlü içecek var gazoz,çay,kahve,buzz lu su......
3. biz buluştuğumuzda eğlenmeyi çoook çoook seviyoruz:queen:

rocbar1bn.jpg
[/URL][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar