[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma fotoları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen mi? :cyclopsan kıymak ne kelime.. herkes 1 sn gözünü kapatsa beni ortadan kaldırırsın sen..

aaa o kadar canimi görünüyorum ..::blusssh:::blusssh:eek:zaman aksam cafede herkes gözünü kapatsın 1 sn ya...:queen::queen:

aaa o kadar canimi görünüyorum ..::blusssh:::blusssh:eek:zaman aksam cafede herkes gözünü kapatsın 1 sn ya...:queen::queen:

ben cafeye gelicem akşam.. sırf kankam sordu "akşam varmı bişi" diye ve "ben malum yerdeyim" dedi yani onu görmek var işin ucunda.. ölüm olsa ne olur ki?

ne demişler

"Ölüm, Ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım.."

ben cafeye gelicem akşam.. sırf kankam sordu "akşam varmı bişi" diye ve "ben malum yerdeyim" dedi yani onu görmek var işin ucunda.. ölüm olsa ne olur ki?

ne demişler

"Ölüm, Ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım.."

korkunun ecele faydası yok.......:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------

kızmayın arkadaşlar ancak şimdi bilgisayarımı ayarlayabıldim idare edın

kıs bişi yok motorda.. o parçalar bişe değil belkide bitmiştir işi dur bi arıyım bakiim..

kıs bişi yok motorda.. o parçalar bişe değil belkide bitmiştir işi dur bi arıyım bakiim..

hadı ara bak bakalım.ahanda yakaladım korkut mısafır gıbı nıye duruyon sen...:cherry:

belki ağzı doludur.. konuşamıyordur.. :mrgreen:

sende de ne göz varmış hee

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ne bereketli iftarmış, hala fotolar yağıyor. :)

Organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkürler.Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren seviyeli,paylaşımlı ve mükemmel bir etkinlikti.Katılan bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar