camadan' Alıntı:vedat, abi ehliyet almadan motosiklet kullanıcısı olamayız değilmi? o nedenle ehliyet sınavı MECBURİ
öncelikle merhaba herkese intercom kardeş beden belirtmemişsin bedeninide söyle ona göre getirelim tişört :cat:İntercom' Alıntı:benide ekleyin. +1 geliyorum, haaa bide lütfen bi t-shirt de rica etsem?
alper_tim' Alıntı:öncelikle merhaba herkese intercom kardeş beden belirtmemişsin bedeninide söyle ona göre getirelim tişört :cat:
listemiz güncellenmiştir :wiinkk:
demonic walla çok üzüldüm geçmiş olsun kardeş ama kadıköyde bildiğim iyi bir mp3 satan yer var bütün arsivlerde mevcut istersen beraber bigün gider bakarız:cat:
evt kayıt almaya dewam ediyorum elleri görelimmmm:bounce:
dayın warsa gir yanına çalış abizuhtupasa' Alıntı:bulamadık böle bi iş saat 1 olmus adam daa yeni gelio işe yaw..![]()
S&S
alper_tim' Alıntı:dayın warsa gir yanına çalış abi:wiinkk:
vedat kardeşim sen gel buraya al götür bi dahada getirmevedat kaya' Alıntı:o dayıdan bir renki fotokophi alabilirmiyim...:queen: :queen:
alper_tim' Alıntı:vedat kardeşim sen gel buraya al götür bi dahada getirme:queen: :queen: :queen:
söz söz al senin olsun 6 dayın olur fena mı işte:queen: :queen:vedat kaya' Alıntı:sözmüü bak geri vermem..
bende 5 dayı var 2 tanesini yolda görsem tanımam..
bende sadece tek ama 6 dayıya bedel maşallah:queen: :queen:zuhtupasa' Alıntı:millet çin ordusu gibi yaw..5 dayı, 7 dayı..:cherry: bizde sadece 3..:cherry:
S&S
alper_tim' Alıntı:öncelikle merhaba herkese intercom kardeş beden belirtmemişsin bedeninide söyle ona göre getirelim tişört :cat:
hosgeldim... pardon bendenimi yazmaya unutmusumr: bana herhalde orta boy (Medium) bi tane olsa olur
simdiden TESEKKÜRLER :rendeer:
İntercom' Alıntı:yazdım kardeş M beden tişörtünü 15,00YTL hazırla hemenalper_tim' Alıntı:öncelikle merhaba herkese intercom kardeş beden belirtmemişsin bedeninide söyle ona göre getirelim tişört :cat:
hosgeldim... pardon bendenimi yazmaya unutmusumr: bana herhalde orta boy (Medium) bi tane olsa olur
simdiden TESEKKÜRLER :rendeer:
![]()
arkadaşlar karaoke sorarız ama warmı bilmiyorum hem ingilizce kaç kişi biliyoda şarkı sölicek orda :silent:
ayrıca önce ben küçük bi konuşma yaparım sora paşamn ve skull konuşur sora olmazsa anemi grubunun meşhur şarkısını dinlerizyok lem ayıp olur olmaz öle küfürlü felan
r:
şarkı anonsu felan yapılabilir belki nese önce mikrofon ayarlanırmı onu öğrenelim sora diğer mevzulara bakarız:bounce: