demonicdreams' Alıntı:Arkadaşlar siz hiç 15000 şarkılık arşivini İETT otobüsünde unutan bir adam tanıdınız mı? Peki bulan adam kimdir? Nasıl biridir? CD'leri hangi çöpe atmıştır? Of ulan of!.. Efkar bastı yine... watching over me dinliycem!..
Şu saat itibariyle 46 kişi olmuşuz.
kudra' Alıntı:arkadaşlar ben ilk kez katılıcam kim kimdir vs.yaka kartı gibi bişeymi kullanıcaz,
salakça bi sorumu oldu bu?
serkan79' Alıntı:lan manyak alper gelmicem dedim ya ne listeye yazıp duruyon durmadan kanıma giriyonben 17 sinde senelik izne cıkıyom türkiyede görmedigim yerler var çanakkale, safranbolu, kapadokya v.s her yeri gezecem istanbula dönmem ay sonunu bulur isteyen bana katılsın
![]()
zuhtupasa' Alıntı:nereye gidersen git 25 haziranda burdasın...:bounce:![]()
S&S
serkan79' Alıntı:lan manyak alper gelmicem dedim ya ne listeye yazıp duruyon durmadan kanıma giriyonben 17 sinde senelik izne cıkıyom türkiyede görmedigim yerler var çanakkale, safranbolu, kapadokya v.s her yeri gezecem istanbula dönmem ay sonunu bulur isteyen bana katılsın
![]()
ve... nereye gidersen git 17'sinde de Taksim Katharsis'desin!.. O kadar (tartışma bitmiştir)zuhtupasa' Alıntı:nereye gidersen git 25 haziranda burdasın...
S&S
zuhtupasa' Alıntı:sürprizler geliooo 25 hazirana...:wiinkk:
S&S
camadan' Alıntı:a2 sınavı var :salut:
haaa 8 temmuz da idi yaw ohhhhh :cyclopsan