[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

Shamyl' Alıntı:
:cherry:

Bunun okuyup senin yaşını bilmeyen de 80'lerden bahsediyorsun sanacak:cherry: Hangi yıllardı teyzecim senin okulun ilk yılları?:mrgreen:[/Q

shamyl kardeş.
ZÜRİH yok artık da o yüzden o açıklamayı yaptım..81 liyim tabi 80 ler kuşağını ucundan da olsa yakalamışım:p

alper, abicim listeden bütün herkesin ismini sil!
bana +45 yazıver sana zahmet:queen:

Super Moderator
lespaul_84' Alıntı:
alper, abicim listeden bütün herkesin ismini sil!
bana +45 yazıver sana zahmet:queen:
noluyo lemm +45 ohaa yani okul mu gelioo:queen: :queen:
kontenjanda daha 100 kişilik yer mevcut:wiinkk: :bounce:

listede 46 kişi var ya, hepsi benimle beraber geliyomuş gibi gözüksün.:cherry:
o hesap:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
provo da orada olacak.
umarim eski arsivleri duruyordur katarsisin. kreator suz olmaz. ben mi getirsem yoksa?
bu arada su asagidaki olaya bulgaristan kavarna ya motorumla gitmeyi dusunuyorum. bi organizasyon yapilabilirse senlikli bir macera yapabilirizde. herkes bi baksin biseyler ayarlariz belki?

3-7/08/06 MonstersOfRock@Bulgaristan
3 august
Soulfly
Children of Bodom
Clawfinger
Fera Factory
H-Blockx
Slipknot

4 august
Saxon
Motorhead
Judas Priest

5 august
Whitesnake
Europe
Def Leppard
Reignblood
Axel Rudi Pell

6 august
Ministry
Dimmu Borgir
In Flames
Morbid Angel
Sodom

www.universumentertainment.com
Agustos 3-4-5-6 da biletler 130 milyonmus.
open doors 01. - 09. August 2006
The 10-day pass which costs
149 Leva (76,- EUR or 93,- $) for the first 10 000 people, and then the pass will cost 160 lv. The ticket price features parking and camping.

daha fazla bilgi icin;

www.universumentertainment.com
ve ya
http://www.duslervekabuslar.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1512&whichpage=1

Super Moderator
yazdım listeye senide arsivinde neler war mekanın bilmiyorum ama yok yok gibi:cat:

katharsis in arşivi taş gibidir ya merak etmeyin:)
provo, kim gitcek şimdi bulgaristana?:p :p
bilgilendirdiğin için sağol. benim hiç boş vaktim yok maalesef bu yaz.:pale:

gly

hadi rockçıları görelim diye bas bas bağırıyodun.whitesnake e 70 lira verilmez mi be!:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
anaaaaa butun rock cılırda burdaymış...:mrgreen:

ashes' Alıntı:
alper bak şimdi biz rock ve blues dinliyoruz vede arkadaşlarımda müzisyen yıllardır grupları var çalıyorlar biz eger gelirsek
ccbbdd,bruce,cenk,spyle geliriz ekip bu bi konuşalımda haber veririm ben sana

OOOOOOOOOOOO! ersen baba, iki konu tartıştık diye bizi gözdenmi çıkardın? yeni arkadaş listesi bu he? eyvallah bilader...:salut:

gly' Alıntı:
hadi rockçıları görelim diye bas bas bağırıyodun.whitesnake e 70 lira verilmez mi be!:farao:

Zamanında Guns N Roses, Metallica (ilk konseri), Bon Jovi ve Scorpions'u izlemiş biri olarak böyle bir efsaneyi izlemenin para ile kıyaslanamıyacağını düşünüyorum.

PS : Çok hastası olmama rağmen Deep Purple grubu iki kez gedi ve ikinsindede Blackmore yok diye gitmedim, Blackmore geldi bu seferde Deep yok diye. Iron Maiden geldi Bruce yok diye gitmedim. Ama Whitesnake son kadrosu bence süper. Bende konser kaydı var kaç defa izlediğimi bilemiyorum. Müthiş bir performance. Basçı ve lead gitarist harika. David bu yaşta böyle çığlık attıkça bende 32 yaşında kös kös oturuyorum ya kafayı yiyeceğim.

Özlü sözler - büyük şarkılar :
Rock N' Roll Aint Noise Pollution ! - AC/DC
Let me put my love into you babe - AC/DC
Enter sandman f*ck metallica - Motohead

Aşka gelmiş ve çakırkeyf haller için :

Built a moon
For a rocking chair.
I never guessed it would
Rock her far from here
Oh, oh, oh, oh.​
* Billy Idol Sweet Sixteen - Unplgged & Live

Who knows where the cold wind blows
I asked my friends and nobody knows...
Who am I to believe in love
Oh, love ain't no stranger​
* Whitesnake - love ain't no stranger

She said "Come on baby I got a licence for love
And if it expires pray help from above"

Hmm whitesnake sevenler için özel bir şey o zaman.

Bundan yıllar yıllar önce. 95-98 arası bizim David Coverdal ve o zaman kş kankası Vanderberg'in yolları japonyaya düşer. Ama onlar ne büyük konser salonlarında ne de stadyumda konser verir. Küçük bir stüdyoya yerleştirilmiş 20-30 kadar sandalyeye dizilmiş japonlara tek gitar tek vokal ile müthiş bir konser verirler. Aşağıda resmini gördüğünüz sahne bende ki canlı kayıttan alınmıştır. Şarkı mı eski bir Deep Purple klasiği - Soldier of fortune. Albüm kapağının içinde Coverdale tüm kayıtlar esnasında bir paket sigara ve bolca bira haricinde bir şey kullanmamıştır yazıyor. Ne bas, ne davul ne vokal ve ne de stüdyo hileleri. Sadace tek gitar tek vokal. Bazı şarkılarda sesi kısılıyor bazen sözleri unutarak.

Son düzenleme:
arkadaslar, uzun bir süre yoktum-ev tasıyordum da- topikte baya muhabbetler donmus. coğunuzun fazlasıyla guzel onerileri olmus, mekan sahibi daha önce alper'in de belirttiği gibi cok makul bir insan ve her şeyden öte o da bir motorcu ve rocker... öyle sanıyorumki fazla abartıya kacılmadığı takdirde herkes dilediğini en uygun haliyle yapabilecek...
hadi bakalım bu kadar mı koca MT rockcıları...süper samimi ve eğlenceli bu buluşmayı kacırmak yok!

alper bu arada herkes thshirtleniyor, kendimi ayıplıyorum ve ben de bir s istiyorum ama bana özel fiyattan ver...:wiinkk: -15olsun!:p - (xs gibi bir secenek varsa tabiki ona atlayacağım.)

günaaaaaydıııııın rock kültürünün insanları

::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

Super Moderator
günaydın rock dünyasının güzel insanları ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

ferni' Alıntı:
arkadaslar, uzun bir süre yoktum-ev tasıyordum da- topikte baya muhabbetler donmus. coğunuzun fazlasıyla guzel onerileri olmus, mekan sahibi daha önce alper'in de belirttiği gibi cok makul bir insan ve her şeyden öte o da bir motorcu ve rocker... öyle sanıyorumki fazla abartıya kacılmadığı takdirde herkes dilediğini en uygun haliyle yapabilecek...
hadi bakalım bu kadar mı koca MT rockcıları...süper samimi ve eğlenceli bu buluşmayı kacırmak yok!

alper bu arada herkes thshirtleniyor, kendimi ayıplıyorum ve ben de bir s istiyorum ama bana özel fiyattan ver...:wiinkk: -15olsun!:p - (xs gibi bir secenek varsa tabiki ona atlayacağım.)
tişörtün sipariş listemize alınmıştır:wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
alooo rockçılaaaaar...:p
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar