alper_tim' Alıntı:evt millet nasılsa sabahlıcaz orda ben cuma akşamı taksime gidip birde çorbacı ayarlıyacam c.tesi günü çorba fiyatlarınıda ana sayfada görebilirsiniz çok çılgın olcak çokkkkkk:queen: :queen:
ayakta yer kapasitemiz 150 kişi felan war terasda alt katada adam sokarız olmazsa dert etmeyin :queen: :queen: :queen:lespaul_84' Alıntı:paşam çok güzel bir noktaya değindin.
mekan sahibi terasa kaç kişi sığabileceğinden bahsetmiş miydi?
çorbacıda aynı sokaktaymış zaten ben cuma akşamı bi kalite kontrol yapimm uygun olursa anlaşırım orayla c.tesi günü fiyatlar ana sayfada :queen: :queen:ferni' Alıntı:alper süpersin, corba da oldu mu on numara olduk demektir...:cat: :queen:
corbacıya da söyel limitsiz cay isteriz![]()
bu arada eger uyarsa ben de gelirim, madem beraber basladık bu işe yalnız bırakmayalım de mi?-demonic hadi hazırlan corbacı arastırcaz:mrgreen: -
ben yanlız başıma korkarım...:cherry:alper_tim' Alıntı:paşam sen konuşmanı yaptıktan sora seni alt katta özel yataklı odaya yollucam ben merak etme:queen:
:bounce:
eklendin sende dostum :queen:marques' Alıntı:benide ekleyin içelim güzelleşelim
ben seni yalnız gönderirmiyim paşam ayıp ettin:wiinkk:zuhtupasa' Alıntı:ben yanlız başıma korkarım...:cherry:
S&S