[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

böyle önemli bir geceyi imzama taşımamak olmazdı:)
yaşasın rock kardeşliği:):cat:
burdaki birçok insanın motora ilgi duymasının altında mutlaka rock yatıyordur bence:)

""Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
lespaul_84, alper_tim, army_0666, brody, demonicdreams, Khutuck, Real Paşa, simfer""

zuhtupaşa'm, buradaki Real Paşa'nın seninle bir akrabalığı var mı?:mrgreen: :queen:

Vay anasını, rock bara gidiyorsunuz, bana sadece ferni haber veriyor... Alacağınız olsun...

Headbang yaparken etrafa evreceğim zarar için şimdiden özür dilerim. Beni de ekleyinnnnnnn!!!

Not:Tüm mesajları okuyunca içimde sabaha kadar orada olacağıma ilişkin bir his olûştu :)

Motosikleti
Suzuki Burgman
benide yazarmısınız gümüşsuyundan iki dakkada gelirim ayağımızın dibi ama çok kalabalık olcak gibi sığarmıyız arkadaşlar :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lespaul_84' Alıntı:
""Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
lespaul_84, alper_tim, army_0666, brody, demonicdreams, Khutuck, Real Paşa, simfer""

zuhtupaşa'm, buradaki Real Paşa'nın seninle bir akrabalığı var mı?:mrgreen: :queen:

bilen bilir..:wiinkk: o benim jeneriğim..(taklidim):p :bounce:
S&S

Khutuck, kaç gündür liste başı bu topik. nası görmezsin ya?
bi de haber vermiyosunuz diyosun:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ferni... alper_tim; baksanıza imzaya reklam olayını lespaul_84 bizden önce akıl etti. Haber alamayan imzadan görür belki, bi de olayın organizasyon boyutunda olucaz.. tüh bize :) (lespaul_84 saol :) )

Evet millet, olayı duyalım ve duyuralım... 100 kişi 17 haziran'da Taksim'i sallayalım!..

Valla ferni aramasa ruhum duymuycaktı :pale: Gözümden nasıl kaçtı anlamadım ben de :silent:

demonicdreams' Alıntı:
ferni... alper_tim; baksanıza imzaya reklam olayını lespaul_84 bizden önce akıl etti. Haber alamayan imzadan görür belki, bi de olayın organizasyon boyutunda olucaz.. tüh bize :) (lespaul_84 saol :) )

Evet millet, olayı duyalım ve duyuralım... 100 kişi 17 haziran'da Taksim'i sallayalım!..

harbi rockçı olsaydınız önce sizin aklınıza gelirdi:p :p :p :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
demonicdreams' Alıntı:

:queen: Anaaa ben çevik kuvvete haber veriim madem..:p

Motosikleti
Suzuki Burgman
arkadaşlar yaw ekledinizmi benide bu arada tişörtte istiom :rendeer: :cat:

yahu arkadaşlar ilgilenmiyosunuz da insanlarla:p
simfer eklenirsin birazdan merak etme.
t-shirt ü hangi beden istiyorsun? onu da söylersen iyi olur.:cat:

kendimi fahri organizatör ilan ediyorum kardeşim ben, olmaz bu şi böle:mrgreen: :p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
lespaul_84' Alıntı:
harbi rockçı olsaydınız önce sizin aklınıza gelirdi:p :p :p :mrgreen:
Rock'ın reklama ihtiyacı yoktur diye düşünsük desem çok zorlamış olurum di mi?.. susuyorum o halde :)

zuhtupasa' Alıntı:
Anaaa ben çevik kuvvete haber veriim madem..
Benim bildiğim çevik kuvvetten 20 kadar kişinin haberi var zaten. Fazla içip sapıtmamak şartıyla onlarda davetlimiz tabii :):)

simfer' Alıntı:
arkadaşlar yaw ekledinizmi benide bu arada tişörtte istiom
Eklenmediysen de alper görür görmez ekleyecektir. Liste 1. sayfada var. Tişört konusunda rahat ol, Alper bir yolunu bulur, sen yeter ki paradan haber ver :)

lespaul_84' Alıntı:
kendimi fahri organizatör ilan ediyorum kardeşim ben, olmaz bu şi böle
Evet her harbi rocker bu işin organizatörüdür. Pogo'nun provakatörü sen ol mesela :)

Motosikleti
Suzuki Burgman
parada problem yok:wiinkk: zaten 15 kağıt diilmi m beden olsun biraz fazla getirin değiştirme şansımız varmı :queen: bide çekiomu bunlar yıkanınca ona göre bi boy büyüğünü alalım:queen:

simfer' Alıntı:
parada problem yok:wiinkk: zaten 15 kağıt diilmi m beden olsun biraz fazla getirin değiştirme şansımız varmı :queen: bide çekiomu bunlar yıkanınca ona göre bi boy büyüğünü alalım:queen:
bi beden büyük al abi, seneye de giyersin:queen:
Evet her harbi rocker bu işin organizatörüdür. Pogo'nun provakatörü sen ol mesela :)

abi hem çevik kuvvet var diosun, hem de pogonun provakotörü ol diyosun:mrgreen: nası iş bu ben anlamadım:silent:
bi hinlik sezdim ben bu işin içinde...
hee tamam, sen beni kıskandın şimdi önce ben imzama ekledim diye, çevik kuvvetle karşı karşıya getirmeye çalışıyosun beni:queen: :queen:

Hocam Chuck Berry-Brown eyed girl, Birde Bob Dylan-Hurricane iyi gider o aksam. Gelmeden istek yaptım sayın hocam. ÇOK KOYDU HOCA BE..

KATHARSİS..ehehehe
yav nerden buldunuz burayı..
ne çok giderdik okulun ilk yıllarında:cherry: :cherry:
bir de ZÜRİH vardı buraya alternatif:mrgreen: :mrgreen:
geleyim de eski günleri yad edeyim bari:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
alpeeeeeeeeeer.. kuburamı düştüüüüüüüüüüüün..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa' Alıntı:
alpeeeeeeeeeer.. kuburamı düştüüüüüüüüüüüün..:mrgreen:
Alper kuyuya düşmüüüüüş, çekeliiiiiiim!... diye başlayıp bi şekilde devam eden bişey vardı, hatırlayanlar vardır illa ki :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar