yaw anahtar bizde zaten de sabah sizi aç bırakmayalım maksat..camadan' Alıntı:yok paşam oranın anahtarını alsak :queen
alper_tim' Alıntı:BEN BİDE ÇORBACIYLA ANLAŞAYIM UCUZ ÇORBAA:queen: :queen:
yazdım bide +1 yazdım daha fazlaysanız onlarıda yazarım süper olucak süperrr:queen: :queen:Chief of HardAffairs Dept' Alıntı:one bourbon, one scotch, one beer and moreover me and john lee hooker
bisde geliyoruz babalar...
lespaul_84' Alıntı:biz bi kere arkadaşlarla Katharsis'te güzelleşip gecenin bi yarısı ordan çıkıp diskoya gidip dans etmiştik:cherry:
nası olcak acaba diye, meraktan:mrgreen:
çok enteresan oluyo gerçekten de:mrgreen: :cherry:
Ben bir Kreator dinlemişim 2003'de.. bir slayer dinlemişim 2005'de.. ağlayasım geldi şimditeror' Alıntı:abi benim gelmem biraz zor o gün genel bölge toplantımız var ama sizin için bi canlı yayın gönderirim ayıp ettiniz MTV dede yayınlatırız millet rock'çu görsün:mrgreen:
bu arada listede trash metal yok gerçi katharsis pek çalmaz böle şeyler ama benim listemde ilk üç şunlar var
number one KREATOR (TEROR ZONE,OUTCAST,FLOG OF HATE,GOLDEN AGE,ENDLESS PANE)PARÇALARI
number twoSLAYER(SOUT OF HEAVEN,SHOW NO MERCY,BLACK MACIG,CAPTER OF STILL) PARÇALARI
number treeCORONER (NO MORE COLOR,THE PANIC ROOM)PARÇALARI
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::eviiil:: ::eviiil:: ::eviiil::
akalım akalım...:queen:lespaul_84' Alıntı:çok çılgın olcak çoook:flower:
Paşam bu fırsatı kaçırmayalım o zamanalemlere akalım
![]()