[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

Bu tarihe ertelenmesine çok sevindim benide yazabilirsiniz... :) bomba oldu... :)

::biggrinn:thumleft:::bira01::::151::

10 Haziran 2007 tarihinde İzmit Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet pist şampiyonasının yapılması nedeniyle aynı güne denk gelen gezimizi bir hafta ileriye 17.Haziran.2007 pazar gününe erteliyoruz.
Umarım geziye bu tarih katılacak arkadaşlar için sorun yaratmaz.
Saygılar

benim için yaratır...:pale:

abi sen böyle işler yapmazdın yav...Mehmet için programı iptal ettik galiba...kendisine başarılar dilerim...ama bizim geziyi iptal edecek bir durummu...

yarmagül kardeşim o gün görürüz artıkın seni...tek başıma senle baş etmem imkansız olsada 1 e 4 güreş tutarız artıkın...:mrgreen: anca o zaman kündeye getirebiliriz sanırım seni...yani belki...:silent::cherry:

yaw sorma muzaffer abi banada bunalım geldi ama napalım mecbur çalışıyoruz...şimdi bilg.kapatıp ders çalışıcam mesela yoksa insanı feci esir alıyo yaw...ama sınavlardan sonraki 7 ay iyi bi çıkartma yapıp bunları telafi ederiz abi sen rahat ol....:queen:

kanka cumartesiden sonra seni kimse tutamaz muhtemelen...:p

sana kolay gelsin Biloo :rendeer: başarılar.

Bu mete-han ıda takma. denizcimuzaffer+Biloo+buraki77+EŞLERİ ne karşı bir takım çıkaramadı daha:queen: Bakma 118 Kg lık bir kalıba, yürek bizde olm:p Taktikler benden, deviririz alayını, Paint leriz, ball larız, MT ye irezil-i Ürüsvan ederiz :queen::queen:

siz yine takılırsınız abi...sanki iptal size engel değil ya...

Son düzenleme:
Aşkolsun Mete' me Han' ıma:cat:
Bizi tutana da aşkolsun.
Plan var mı?? Senden bekliyoz biz bakh:queen:

Mehheeeee:queen::queen:
Pilan yok yanii?? eeii???
:queen:
Hava dahil değil henüs ama, kara ve denizde gezmediğimiz yer kalmayacakh:queen:

tarihe bak be ne güzel hee tam benim evlenecegim tarih
17 haziran 2007. :queen::queen::queen::mrgreen:
size iyi eglenceler.....

Yaw deli gibi bir organizasyon olsa da katılsam diye beklerken bu tur çıktı ama yol kısacık. Motor turundan başka, kısa bir yolculuk ve daha çok aktivite gibi göründü gözüme, moralim bozuldu.

Ben uzun yol istiyorum, ne zaman olcek?

selam arkadaşlar ben aranıza yeni geldim de. konuyu tanışma bölümüne de açacağım tabi ki ama ben size bi soru sormak istiyorum. Ben motoru yeni aldığım için ehliyeti daha alamadım en erken ağustosta alabiliyorum. Fakat ben de geziye katılmak istiyorum. Gelebilir miyim bir sorun çıkar mı? Çok istiyorum da. Hem motorumu da denemiş olurum hem de bilgilerinizden fayalanırım.

selam arkadaşlar ben aranıza yeni geldim de. konuyu tanışma bölümüne de açacağım tabi ki ama ben size bi soru sormak istiyorum. Ben motoru yeni aldığım için ehliyeti daha alamadım en erken ağustosta alabiliyorum. Fakat ben de geziye katılmak istiyorum. Gelebilir miyim bir sorun çıkar mı? Çok istiyorum da. Hem motorumu da denemiş olurum hem de bilgilerinizden fayalanırım.

Beratonur kardeş, ben de yeniyim burada ve aynı şeyi merak ediyor - idim - Bazı arkadaşlar tarafından kesinlikle tasvip edilmesede, ehliyetsiz olarak gezilere katılanlar var (hemde müdavimlerden). Benim de henüz yok, Ağustos'ta alacağız bi terslik olmaz ise...

Beratonur kardeş, ben de yeniyim burada ve aynı şeyi merak ediyor - idim - Bazı arkadaşlar tarafından kesinlikle tasvip edilmesede, ehliyetsiz olarak gezilere katılanlar var (hemde müdavimlerden). Benim de henüz yok, Ağustos'ta alacağız bi terslik olmaz ise...

o müdavimlerden biride benim mesela...:p

berat hoca ehliyet işi benimde Ağustosa...29 yıldır ehliyet düdütto düdütto...:p

yani ehliyet işine dikkat eden pek yok sitede...nedeni kalpler kırılmasın diye...ama grup bir çevirmeye girerse gümlersin...arkadaşlarınıda mahcup edersin...ha benim gibi 7 sülalen polis olursa o başka tabi...ama yinede babana güvenme...:pbenim peder bey bi keresinde Bursada ekiplerce alıkonulduğumda tanımıyom ben onu demişti ...fi tarihte...:queen:

bu arada deneme fırsatı dediğin motor nedir...bide Hayabusa çıkmıyomu...heheh...

efenim ilk motorum...hayabusa...can sıkıntısına aldık işte...bakalım kaç basıyo...:p

hadi iyi geceler...

Tarih süper oldu İstanbul dışına çıkacaktım ama dönmüş olacağım.Yazın benide arkadaşlar.:)

arkadaşlar kız arkadaşı yada eşleriyle gelenler olacakmı, bende kız arkadaşımla katılmayı düşünüyordumda malum canı sıkılmasın diye.

Mesajı sildim zira gelip gelmeme işim garanti değil...

Son düzenleme:
Organizasyonun yapılacağı yere 8-10 km mesafede oturuyorum.. Gidiş için Şile otobanı kullanılıyor.. Ve Şile otobanın girişindeki Çamlık ve Taşdelen sapağı mevkilerinde genelde çevirme olur haftasonları.. Denize ve pikniğe gidenlere gıcıklık olsun diye.. Üstelik çevirmeyi yapanlar Polis değil Jandarma... Nuh derler ama Peygamber asla.. Rüşvet teklif etmek aklın ucundan bile geçirilmemesi gereken bi harekettir ayrıca.. Sakat durum olabilir ehliyetsiz arkadaşlar için..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ÖSS varrrrrr.. Oldumu hocam şimdi :pale:

Sınavdan sonrada gezi alanına gelinebilinir mesafe kısa:)

Hiç yaratır mı Erhancım:pr: Size iyi piknikler.Ben o akşam nişanlanıyorum gelmeme imkan yok!
İyi eğlenceler size.:rendeer:

Tebrikler :rendeer:

benim için yaratır...:pale:
abi sen böyle işler yapmazdın yav...

:wiinkk:

Organizasyonun yapılacağı yere 8-10 km mesafede oturuyorum.. Gidiş için Şile otobanı kullanılıyor.. Ve Şile otobanın girişindeki Çamlık ve Taşdelen sapağı mevkilerinde genelde çevirme olur haftasonları.. Denize ve pikniğe gidenlere gıcıklık olsun diye.. Üstelik çevirmeyi yapanlar Polis değil Jandarma... Nuh derler ama Peygamber asla.. Rüşvet teklif etmek aklın ucundan bile geçirilmemesi gereken bi harekettir ayrıca.. Sakat durum olabilir ehliyetsiz arkadaşlar için..

Bilgiler için sağol geziye katılacak arkadaşların tüm evraklarının ve kıyafetlerinin tam olması gerektiğini tekrar hatırlatalım.

arkadaşlar kız arkadaşı yada eşleriyle gelenler olacakmı, bende kız arkadaşımla katılmayı düşünüyordumda malum canı sıkılmasın diye.

Tabii ki olacak, canı sıkılmaz merak etme :)

Son düzenleme:
Sınavdan sonrada gezi alanına gelinebilinir mesafe kısa:)

Öyle olacak sanırım.. Sınav 9.30 da başlıyor 12.00 gibi bitmiş olur engeç.. Anadolu yakası 10:30 gibi hareket edecekmiş o 11.00 a sarkar.. Mekana gitme 11.25.. Sizden 1 saat sonra orda olurum sanırım.. Sanada naz yapılmıyo be Erhan :queen::queen::queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Öyle olacak sanırım.. Sınav 9.30 da başlıyor 12.00 gibi bitmiş olur engeç.. Anadolu yakası 10:30 gibi hareket edecekmiş o 11.00 a sarkar.. Mekana gitme 11.25.. Sizden 1 saat sonra orda olurum sanırım.. Sanada naz yapılmıyo be Erhan :queen::queen::queen:

Bu gezi sınav sonrası tüm senenin stresine iyi gelir. :cherry:

Offff ya bütün kış beklediğim gezi yapılacak ve ben gidemiycem:salut:
Moralim çok bozuldu valla.Yaktın beni Erhan:cyclopsan
17'sinde nişanlanıyorum ve ayın 29'una kadar da tatilde olucam...
Kader mi kısmet mi bilinmez ama neredeyse nişanlanıyorum diye ağlıycam yahu:pr:
Haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Offff ya bütün kış beklediğim gezi yapılacak ve ben gidemiycem:salut:
Moralim çok bozuldu valla.Yaktın beni Erhan:cyclopsan
17'sinde nişanlanıyorum ve ayın 29'una kadar da tatilde olucam...
Kader mi kısmet mi bilinmez ama neredeyse nişanlanıyorum diye ağlıycam yahu:pr:
Haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Burcu tebrikler şimdiden mutluluklar:rendeer::rendeer:Madem ki o gün nişanın
olcak gel sana kır nişanı yapalım heee ikisi bi arada temiz hava bol gıda ve
en kralından bide konvoy istanbul turu pembişinle şöleee heee ::pulp::::pulp::
MUTLULUKLAR dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar