10 Haziran 2007 tarihinde İzmit Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet pist şampiyonasının yapılması nedeniyle aynı güne denk gelen gezimizi bir hafta ileriye 17.Haziran.2007 pazar gününe erteliyoruz.
Umarım geziye bu tarih katılacak arkadaşlar için sorun yaratmaz.
Saygılar
yarmagül kardeşim o gün görürüz artıkın seni...tek başıma senle baş etmem imkansız olsada 1 e 4 güreş tutarız artıkın...:mrgreen: anca o zaman kündeye getirebiliriz sanırım seni...yani belki...:silent::cherry:
yaw sorma muzaffer abi banada bunalım geldi ama napalım mecbur çalışıyoruz...şimdi bilg.kapatıp ders çalışıcam mesela yoksa insanı feci esir alıyo yaw...ama sınavlardan sonraki 7 ay iyi bi çıkartma yapıp bunları telafi ederiz abi sen rahat ol....:queen:
sana kolay gelsin Biloo :rendeer: başarılar.
Bu mete-han ıda takma. denizcimuzaffer+Biloo+buraki77+EŞLERİ ne karşı bir takım çıkaramadı daha:queen: Bakma 118 Kg lık bir kalıba, yürek bizde olmTaktikler benden, deviririz alayını, Paint leriz, ball larız, MT ye irezil-i Ürüsvan ederiz :queen::queen:
Aşkolsun Mete' me Han' ıma:cat:
Bizi tutana da aşkolsun.
Plan var mı?? Senden bekliyoz biz bakh:queen:
selam arkadaşlar ben aranıza yeni geldim de. konuyu tanışma bölümüne de açacağım tabi ki ama ben size bi soru sormak istiyorum. Ben motoru yeni aldığım için ehliyeti daha alamadım en erken ağustosta alabiliyorum. Fakat ben de geziye katılmak istiyorum. Gelebilir miyim bir sorun çıkar mı? Çok istiyorum da. Hem motorumu da denemiş olurum hem de bilgilerinizden fayalanırım.
Beratonur kardeş, ben de yeniyim burada ve aynı şeyi merak ediyor - idim - Bazı arkadaşlar tarafından kesinlikle tasvip edilmesede, ehliyetsiz olarak gezilere katılanlar var (hemde müdavimlerden). Benim de henüz yok, Ağustos'ta alacağız bi terslik olmaz ise...
ÖSS varrrrrr.. Oldumu hocam şimdiale:
Hiç yaratır mı Erhancımr: Size iyi piknikler.Ben o akşam nişanlanıyorum gelmeme imkan yok!
İyi eğlenceler size.:rendeer:
benim için yaratır...ale:
abi sen böyle işler yapmazdın yav...
Organizasyonun yapılacağı yere 8-10 km mesafede oturuyorum.. Gidiş için Şile otobanı kullanılıyor.. Ve Şile otobanın girişindeki Çamlık ve Taşdelen sapağı mevkilerinde genelde çevirme olur haftasonları.. Denize ve pikniğe gidenlere gıcıklık olsun diye.. Üstelik çevirmeyi yapanlar Polis değil Jandarma... Nuh derler ama Peygamber asla.. Rüşvet teklif etmek aklın ucundan bile geçirilmemesi gereken bi harekettir ayrıca.. Sakat durum olabilir ehliyetsiz arkadaşlar için..
arkadaşlar kız arkadaşı yada eşleriyle gelenler olacakmı, bende kız arkadaşımla katılmayı düşünüyordumda malum canı sıkılmasın diye.
Sınavdan sonrada gezi alanına gelinebilinir mesafe kısa![]()
Öyle olacak sanırım.. Sınav 9.30 da başlıyor 12.00 gibi bitmiş olur engeç.. Anadolu yakası 10:30 gibi hareket edecekmiş o 11.00 a sarkar.. Mekana gitme 11.25.. Sizden 1 saat sonra orda olurum sanırım.. Sanada naz yapılmıyo be Erhan :queen::queen::queen:
Offff ya bütün kış beklediğim gezi yapılacak ve ben gidemiycem:salut:
Moralim çok bozuldu valla.Yaktın beni Erhan:cyclopsan
17'sinde nişanlanıyorum ve ayın 29'una kadar da tatilde olucam...
Kader mi kısmet mi bilinmez ama neredeyse nişanlanıyorum diye ağlıycam yahur:
Haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!