[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

Haa bir RAAKİP bulamadık bizim ÖZEL KUFFETLERE yavvv:queen:
Sonunda yine Mete-Han ı döfecez, öyle görüküyo:queen::queen:
(Beemkiler de silincekmi :pale:)

muzaffer abi bizim dediğimiz sadece konu harici sadece şahışların birbirleriyle ilgili yapılan yorumlaraydı...konu hakkındaki yorumlara ne diyebilirizki...tabi silip silmemekde arkadaşların özgür iradesindedir..

metehan'ı yerlebir edecez abi dövmek ne kelime en sonundada 4-5 motor bir olup üstünden geçicez ki akıllansın...:queen: yine tribe girdide kendileri...

o gün güzel olacağa benzer işi olmayıpta gelmeyen çok şey kaçırır diyorum...:bounce:

Super Moderator
lütfen bulabilenler fotoğraf makinelerini getirsin
gelemeyenleri çatlatmak lazım hehehehehe:mrgreen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e beni de +1 olarka yazın bakalım ,çok ekstra bişiy olmazsa keisn gelicez. Yalnız ben motoru sattığım için araç konusunu bi ara halledicez artık mağlum iki bayan falan..

haniya kimsecikler yok bugün hayırdır arkadaşlar nerdesiniz yafu:pr:

muzaffer abi bizim dediğimiz sadece konu harici sadece şahışların birbirleriyle ilgili yapılan yorumlaraydı...konu hakkındaki yorumlara ne diyebilirizki...tabi silip silmemekde arkadaşların özgür iradesindedir..

metehan'ı yerlebir edecez abi dövmek ne kelime en sonundada 4-5 motor bir olup üstünden geçicez ki akıllansın...:queen: yine tribe girdide kendileri...

o gün güzel olacağa benzer işi olmayıpta gelmeyen çok şey kaçırır diyorum...:bounce:

hopdediksss...dedikodum yapılıyor galiba...burak sağolsun oda benden olur...2 ye 2 güreş tutarız artıkın...enerjinizi biraz Pazara saklayın ama...:pkarşımda dökülmeyin...:queen:

en derin not...Mete Han...boy..1.90...kilo 118...:bounce:yani bildiğin hayvanat bahçesindek ayu kardeşin reenkarnasyonla evrim geçirmiş insan sıfatı...insan ayusu...ayu insanı...:queen:

toklaşma sonucunda bile sakat kalanlar vardır..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
10 Haziran 2007 tarihinde İzmit Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet pist şampiyonasının yapılması nedeniyle aynı güne denk gelen gezimizi bir hafta ileriye 17.Haziran.2007 pazar gününe erteliyoruz.
Umarım geziye bu tarih katılacak arkadaşlar için sorun yaratmaz.
Saygılar

10 Haziran 2007 tarihinde İzmit Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet pist şampiyonasının yapılması nedeniyle aynı güne denk gelen gezimizi bir hafta ileriye 17.Haziran.2007 pazar gününe erteliyoruz.
Saygılar

Hiç yaratır mı Erhancım:pr:
Size iyi piknikler.
Ben o akşam nişanlanıyorum gelmeme imkan yok!
İyi eğlenceler size.:rendeer:

Yaavvv bi Painball laşamadık, boyayıp raakipleri picasso tadına gelemedik:pale:
daha kızlar safari yapacaklardı :pale:( Hanımdan kurtulma Planıma dahil ettiğim bir action:queen:)
Tarih netleşsin biz varız.:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tarih değişmiş ne güzel 10haziran gelirdim 17haziran zor düğün nişan söz sezonu başlıyor :pr::pr::pr:neyse kaçacak yol bulmam lazım:mrgreen::p

Hiç yaratır mı Erhancım:pr:
Size iyi piknikler.
Ben o akşam nişanlanıyorum gelmeme imkan yok!
İyi eğlenceler size.:rendeer:

pembişim gelirsin ya ömerlide nişan yaparız sana daha güzel olur temiz havada hem daha kalabalık olur:queen::p:mrgreen: neyse şimdiden hayırlı olsun:rendeer:

Son düzenleme:
Saygılar

erhan baba oldumu şimdi listeyi yerlebir ettin...:pale: bak kafadan 1 fire verdik arkadaşımızın nişanı varmış...neyse sağlık olsun...o tarihe kadar şapkadan bişey çıkmazsa eğer orda oluruz...:bounce:

bilooo,
olm bitmedimi senin sınaflar yaa:pale:
Ben girerim istediğine, mühendislik benden sorulur, alayını geçerim vallah.
Yeterki gezek az yavv:p(İstanbul Türkçesi yazdım yine):queen:

17 haziran içinde herhangibir engel görünmüyor.Ben tahtada yazılı kalayım bari:).

hopdediksss...dedikodum yapılıyor galiba...burak sağolsun oda benden olur...2 ye 2 güreş tutarız artıkın...enerjinizi biraz Pazara saklayın ama...:pkarşımda dökülmeyin...:queen:

en derin not...Mete Han...boy..1.90...kilo 118...:bounce:yani bildiğin hayvanat bahçesindek ayu kardeşin reenkarnasyonla evrim geçirmiş insan sıfatı...insan ayusu...ayu insanı...:queen:

toklaşma sonucunda bile sakat kalanlar vardır..

yarmagül kardeşim o gün görürüz artıkın seni...tek başıma senle baş etmem imkansız olsada 1 e 4 güreş tutarız artıkın...:mrgreen: anca o zaman kündeye getirebiliriz sanırım seni...yani belki...:silent::cherry:

bilooo,
olm bitmedimi senin sınaflar yaa:pale:
Ben girerim istediğine, mühendislik benden sorulur, alayını geçerim vallah.
Yeterki gezek az yavv:p(İstanbul Türkçesi yazdım yine):queen:

yaw sorma muzaffer abi banada bunalım geldi ama napalım mecbur çalışıyoruz...şimdi bilg.kapatıp ders çalışıcam mesela yoksa insanı feci esir alıyo yaw...ama sınavlardan sonraki 7 ay iyi bi çıkartma yapıp bunları telafi ederiz abi sen rahat ol....:queen:

sana kolay gelsin Biloo :rendeer: başarılar.

Bu mete-han ıda takma. denizcimuzaffer+Biloo+buraki77+EŞLERİ ne karşı bir takım çıkaramadı daha:queen: Bakma 118 Kg lık bir kalıba, yürek bizde olm:p Taktikler benden, deviririz alayını, Paint leriz, ball larız, MT ye irezil-i Ürüsvan ederiz :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar