Benide iliştiriverin listeye.Ekstra bişey çıkmazsa mutlaka geliyorum.
Haa bir RAAKİP bulamadık bizim ÖZEL KUFFETLERE yavvv:queen:
Sonunda yine Mete-Han ı döfecez, öyle görüküyo:queen::queen:
(Beemkiler de silincekmiale
![]()
muzaffer abi bizim dediğimiz sadece konu harici sadece şahışların birbirleriyle ilgili yapılan yorumlaraydı...konu hakkındaki yorumlara ne diyebilirizki...tabi silip silmemekde arkadaşların özgür iradesindedir..
metehan'ı yerlebir edecez abi dövmek ne kelime en sonundada 4-5 motor bir olup üstünden geçicez ki akıllansın...:queen: yine tribe girdide kendileri...
o gün güzel olacağa benzer işi olmayıpta gelmeyen çok şey kaçırır diyorum...:bounce:
Ses çıkmayınca gelmeyecek sanmıştım ama yanılmışım sanırımGelişim Sürücü Kursu;692629' Alıntı:aksi ben varım ya kardeşim![]()
10 Haziran 2007 tarihinde İzmit Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet pist şampiyonasının yapılması nedeniyle aynı güne denk gelen gezimizi bir hafta ileriye 17.Haziran.2007 pazar gününe erteliyoruz.
Umarım geziye bu tarih katılacak arkadaşlar için sorun yaratmaz.
Saygılar
haniya kimsecikler yok bugün hayırdır arkadaşlar nerdesiniz yafur:
Hiç yaratır mı Erhancımr:
Size iyi piknikler.
Ben o akşam nişanlanıyorum gelmeme imkan yok!
İyi eğlenceler size.:rendeer:
10 Haziran 2007 tarihinde İzmit Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet pist şampiyonasının yapılması nedeniyle aynı güne denk gelen gezimizi bir hafta ileriye 17.Haziran.2007 pazar gününe erteliyoruz.
Umarım geziye bu tarih katılacak arkadaşlar için sorun yaratmaz.
Saygılar
hopdediksss...dedikodum yapılıyor galiba...burak sağolsun oda benden olur...2 ye 2 güreş tutarız artıkın...enerjinizi biraz Pazara saklayın ama...karşımda dökülmeyin...:queen:
en derin not...Mete Han...boy..1.90...kilo 118...:bounce:yani bildiğin hayvanat bahçesindek ayu kardeşin reenkarnasyonla evrim geçirmiş insan sıfatı...insan ayusu...ayu insanı...:queen:
toklaşma sonucunda bile sakat kalanlar vardır..
bilooo,
olm bitmedimi senin sınaflar yaaale:
Ben girerim istediğine, mühendislik benden sorulur, alayını geçerim vallah.
Yeterki gezek az yavv(İstanbul Türkçesi yazdım yine):queen: