[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

Bende geliyorum benide yazın....:cat:

Ben paintball'a katılmak istiyorum :)

annaşıldı :pale:
Mete-Han bizden kaçmak için elinden geleni yapıyo demek ki. Bizde seni gaza getirip, tam bir gezide kavilleşip, buluşma noktasına motursuz gelip, senin bizi boşuna beklediğinin fotolarını çekipde siteye koymazmıyız, gör bakh, hemde başlığı Mete-Han ve Solo gezisi olaraktan açıp:queen::queen:

Mözyö Muzo abi şu avatardaki beati değiştir artık...terfi ediyon yıldızlı bröveni takmıyon...törenlemi takcan abi...:p

harbi komik bir şaka olurdu...abi bak Cihan 1000 km yapmış...fena gaz geldim...bi bakarsın Antalyaya inmişim...ama nasıl geri çkarım bilemem...:)

ben daha yeni katıldım sitenize necdet bey sizi çok met ettilerde bende dayanamadım :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kardeşim o menemen deyilki :queen::queen: güveçte kuru fasulye yaptım odun ateşinde okadar güzel olduku varya nede olsa doğadayız her zaman cumartesi yine doğadayım yani şilede yarışta yarış pazar günü bu sefer menüde kuzu çevirme var cumartesinden :queen::queen::queen::queen:

Bak ya gelir gelmez aksilik yapmaya başladın...:p

Olucak iş değil beyler ne kadar heveslendim gelmek için tarihi ala ala öss sınavı gününe almışınız proteste ediyorum başkada bişey demiyorum... teşekkürler yani, açık öğretime girmem gerekiyo askerliği ertelemem için bu sınavı kaçıramam... valla çok üzüldüm ya devamlı tarihmi değişir ya..

Son düzenleme:
Yaavvv bi Painball laşamadık, boyayıp raakipleri picasso tadına gelemedik:pale:
daha kızlar safari yapacaklardı :pale:( Hanımdan kurtulma Planıma dahil ettiğim bir action:queen:)
Tarih netleşsin biz varız.:cat:

Muzaffer üzgünüm ama biz de geliyoruz ve yine üzgünüm ki Eylem bizimle beraber. Ehh safari konusunda da talimli olduğumuza göre bizden kurtulamazsın. Başka plan yapman lazım :queen::queen::queen:

Eyleme çok selam :rendeer::rendeer::rendeer:

Hadi İstanbul Mt bu kadar mıyız:silent::silent:

Üniversite sınavına gireceklere şimdiden başarılar :cat: Ama sınav çıkışı mutlaka bekliyoruz :wiinkk:

Sınav çıkışı muhtemelen biz muhtelif yerlerimizde boyalar,mangalla doyurulmuş bir göbek ve tatlı bir esinti eşliğinde uyukluyo oluruz sanırım.

Super Moderator
Sınav çıkışı muhtemelen biz muhtelif yerlerimizde boyalar,mangalla doyurulmuş bir göbek ve tatlı bir esinti eşliğinde uyukluyo oluruz sanırım.

olayı en iyi şekilde özetlemişsin dostum:cat:
bu arada seni bizim time aldık doktor olarak aynı askerdeki gibi hehehehee:queen::queen:

17 Haziran pazar hep beraber olacağız dostlar.
(Bu Mete-Han denen kıprışlı adam, yaşadığım finansal sıkışıkşıkları bilmediğinden Dylan ı alabildiğimi sanıyor:pale: Kalbi temiz olduğundan umarım haftaya alırım da arkadaşımı utandırmam)
(Vın-vın ile benim hatunu fazla yan yana koymamam gerekiyo annadım bunu da. Voltranı oluşturup bana cephe almaları gibi bir koku var burnumda.:p)
Yavv orada piknikdi, mangaldı yapabileecezmi:silent: eeii
Yoğusam Özge hanımın çok iyi test ettiği denizcieylem kurabiye ve keklerini yapmamız gerekir mi:silent: eeiii.
askerde Sınaypırdım ben :p Takım hazır, var sa karşımıza buyursun :queen:
Tüm MT yi bu eğlenceli gezimize bekliyoz. (Vayy anaaamm, BİZİM GEZİ oluverdi bile:queen:)

Son düzenleme:
güzel mekan bende gelmek isterdim, şimdiden ii eğlenceler hepinize, belki son gün işim olmassa gelirim:)

bir aksilik olmazsa bende orda olucağım inaşşallah gecen seferki gibi işim cıkmaz

Mrb Bende Pazarlari ÇaliŞiyorum Ama BÖyle Bİr Tura Katilmayi Çok İsterİm Hemde TecrÜbe Edİnİrİz.bİde Sormak İstedİĞİm Herkez Tekmİ Gelecek Yoksa 2 KİŞİde Gelebİlİrmİyİz???

Super Moderator
Mrb Bende Pazarlari ÇaliŞiyorum Ama BÖyle Bİr Tura Katilmayi Çok İsterİm Hemde TecrÜbe Edİnİrİz.bİde Sormak İstedİĞİm Herkez Tekmİ Gelecek Yoksa 2 KİŞİde Gelebİlİrmİyİz???

değil iki istersen 10 kişide gelebilirsin yerimiz mevcut:mrgreen::queen::queen::queen:

Super Moderator
Son düzenleme:
günaydın herkese listede gelişim sürücü kursunu gören varmı acaba :queen: ıbrağam nereyesun

merhaba arkadaşlar
armağan+1 yazar mısınız?
sanırım tavla turnuvasına katılacağım.

görüşmek dileğiyle.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar