[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

bidahaki buluşmayı kim açacaksa . 1 ay onceden açsın action oluyo sitede (((((((((:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bidahaki buluşmayı kim açacaksa . 1 ay onceden açsın action oluyo sitede (((((((((:)

:queen::queen::queen::queen::queen::queen: herkez stres oldu yanlız benim yüzümden millet şu buluşma olup bitsede die dua etmeye başlamıştı artık ahahahha=))=)):p:p ama valla çok saolun süperdii:rendeer:

vay bebeler vayy...:pokuyun büyük adam olun demişlerdi o zamanlar ama iri adam olduk..:p

okumadık baltaya sapda olamadık ...:p
abi büyük adam olun dediler olduk daha ne işte :mrgreen:

hakkaten yav brezilya dizisi gibi takip ettim kaç zamandır, sonundada mutlu son oldu :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bidahaki sefere gizemde gelicek cok istiyodu gerci pek konusamadık yeniyiz dige ama alısırım :) herkeside sorularla kafasını sisirdim ama baya bişey öğrendim :mrgreen: canta bulduk kask bulduk :queen:

buda bizim M in Arıkoğlunun okul yılları...

Diyarbakır Silvanda büyüdüm peder görevdeydi o dönemler emniyette..halkın fakirliğini görün...

buda bizim M in Arıkoğlunun okul yılları...

Diyarbakır Silvanda büyüdüm peder görevdeydi o dönemler emniyette..halkın fakirliğini görün...

evet kamuoyuna açıklıyorum bu benim küçüklüğüm :p şaka bir yana yolsuzluk yapıp zengin insanları iyice zengin edeceklerine birazda oradaki halkı düşünseler olmazmı.

hah aaha aaha :queen::queen::queen::queen:

evet evet .. hatırlamazmıyım... kendisinin kankasıymışta .. bana kızmazmış falan dedi ya.. peki sen .. ben motor aliim da deker nasıl yapılır ogretçem rüzgara dedigini duydun mu (((((((((:)
Vallahi de bne şahitim :queen::queen::queen:
kanka giderken dondum şelepsizim, beremi iyi bak :mrgreen:

ne emaneti abi beremi saklamış unutayım diye şimdi kendisi takıyo :mrgreen:

ses mi bıraktılar bende beresiz gittim eve hasta oldum :mrgreen:

araba deme abi alınır, o bmw 530d :mrgreen:

dün yollar kar değildi resmen buzdu, benim o yola çıkmam için ancak ümmet abi gibi tecrübe sahibi olmam lazım :wiinkk:

yazdım bunu haberin olsun :wiinkk:

Allah kuru iftiradan saklasın ya, püh! tirbiyesiz cesi :mrgreen:

yav atılırda böyle atılmaz hemşerim, seçim vaadi verir gibi atıyosunuz helal olsun :mrgreen:

onu dedim tmm kabul :p

tuçi bakmışlarki geleceğin parlak, şimdiden kapalım bu kızı demişlerdir :mrgreen:
tam şirineymişsin tıfılkene :)
Abi adama diyorumki söylerkene çektim kamaraya, halâ inkar ediyo yaa..

Ne inkarcı utanmaz inkar eden inkarcı bi adam oldun sen yaw :queen::queen:

Vallahi de bne şahitim :queen::queen::queen:

Abi adama diyorumki söylerkene çektim kamaraya, halâ inkar ediyo yaa..
Ne inkarcı utanmaz inkar eden inkarcı bi adam oldun sen yaw :queen::queen:
Allah dilinize düşürmesin valla:farao: ama merak etmeyin hakan abiden videoları bi alayım ipliinizi pazara çıkarmam yakındır :mrgreen:

yalnız değilsin emin iplikler hangi pazarda sen semt söle yeter:p:queen:
bizim burda ümmet abi küçükköyde cumartesi pazarı var orda çıkartırız :mrgreen:
Olm o video yu buraya eklemezsen adam deilsin hadi bakalım :queen::queen:
oohooo olmadı şimdi, bi kere vidyo eklemesini ben bilmiyorum, hem niye ben ekliyorum iddia eden sensin, eğer sen eklemezsen sende madam değilsin hadi bakalım :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

oohooo olmadı şimdi, bi kere vidyo eklemesini ben bilmiyorum, hem niye ben ekliyorum iddia eden sensin, eğer sen eklemezsen sende madam değilsin hadi bakalım :mrgreen:
hehe burası çok hoştuyaww:cat::queen:

Videoları sen alıyosun ben niye ekliyim pis inkarcı şahsiyet M inn karaktersizi seni :p

hehe burası çok hoştuyaww:cat::queen:

Abi bu adamın esprilerine gülen tek insansın.. Tebrik ederim :queen:

:queen::queen::queen: Burda ne oluyor

Emün abi saygıdeger fıkracı abımız ALLAH SENİ BİLDİGİ gibi yapsın :queen::queen::queen: BEnde şahidim hem başka neler neler dedide söylemiyoruz YOksa rezil ederiz seni :cherry:

hadi bizde bekliyoruz ŞOK ŞOK ŞOK görüntüleri :queen:

şok olcak bişey yok abi en fazla pınar şok olur :mrgreen:

:queen::queen::queen: Burda ne oluyor

Emün abi saygıdeger fıkracı abımız ALLAH SENİ BİLDİGİ gibi yapsın :queen::queen::queen: BEnde şahidim hem başka neler neler dedide söylemiyoruz YOksa rezil ederiz seni :cherry:

ben bilimsel verilere dayanarak konuşuyorum olm video kaydı var, hep birlikte seyredip görücez penaltımı değilmi :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar